- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Ben 30 yaşını aşmış, bekar ve ailesiyle yaşayan biriyim. Geçen gün annemle babamı içerde konuşurlarken duydum. Babam anneme neyse iyi ki evlenmemiş, hepsi evlense bize kim bakardı. Bu kız da bize bakar diyordu. Biz 4 kardeşiz. Benden küçükler dahil hepsi evli. Benim kaderim bu mu yani, varoluş sebebim aileme bakmak mı? Annemle babamı severim bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ama bazen düşünüyorum. Onlar ölünce ben yaşlandığımda bana kim sahip çıkacak?
Bu sözümde bir yanlış yok. 6 ay önce dedemi kaybettik. Ölümünden önce 2 ay kadar annem ve teyzem ona o kadar güzel baktılar ki. İnsanız hepimiz elbet yaşlanacağız, yardıma ihtiyacımız olacak. İnsanın kendi kanı canı varken ellere mi muhtaç olmak daha iyi?Size kim mi sahip çıkacak?!
Eğitimli bir öğretmene bu tabiri yakıştıramadım.
Kendi kendinize sahip çıkacaksınız.
Her çocuğu olana ileride çocukları mı bakıyor?
Huzur evlerinde kalanların yüzde 80'i çocuk sahibi.
Babanızın laflarına takılmayın.
Bende bekarım.
Bazen annem, başımıza kaldın ben seninle ne yapacağım der, (Şaka yapar gülerek der) ama sonra iyi biri olmazsa evlenme der.
Yani kötülüğümüzü istemiyorlar.
Herkes kendine sahip çıkacak.
Bu sözümde bir yanlış yok. 6 ay önce dedemi kaybettik. Ölümünden önce 2 ay kadar annem ve teyzem ona o kadar güzel baktılar ki. İnsanız hepimiz elbet yaşlanacağız, yardıma ihtiyacımız olacak. İnsanın kendi kanı canı varken ellere mi muhtaç olmak daha iyi?
Bence konu çok farklıdır ama bir kısmına kulak misafiri olmuşsunuzdur çünkü hiç bir anne baba bunu istemez. Cunk evlat evlenince evlatlıktan çıkmıyor bakma yükümlülüğü devam ediyor.Ben 30 yaşını aşmış, bekar ve ailesiyle yaşayan biriyim. Geçen gün annemle babamı içerde konuşurlarken duydum. Babam anneme neyse iyi ki evlenmemiş, hepsi evlense bize kim bakardı. Bu kız da bize bakar diyordu. Biz 4 kardeşiz. Benden küçükler dahil hepsi evli. Benim kaderim bu mu yani, varoluş sebebim aileme bakmak mı? Annemle babamı severim bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ama bazen düşünüyorum. Onlar ölünce ben yaşlandığımda bana kim sahip çıkacak?
Karsilarina gecip bakmiyorum uleyyynn diyeceksin.Ben 30 yaşını aşmış, bekar ve ailesiyle yaşayan biriyim. Geçen gün annemle babamı içerde konuşurlarken duydum. Babam anneme neyse iyi ki evlenmemiş, hepsi evlense bize kim bakardı. Bu kız da bize bakar diyordu. Biz 4 kardeşiz. Benden küçükler dahil hepsi evli. Benim kaderim bu mu yani, varoluş sebebim aileme bakmak mı? Annemle babamı severim bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ama bazen düşünüyorum. Onlar ölünce ben yaşlandığımda bana kim sahip çıkacak?
Size kim mi sahip çıkacak?!
Eğitimli bir öğretmene bu tabiri yakıştıramadım.
Kendi kendinize sahip çıkacaksınız.
Her çocuğu olana ileride çocukları mı bakıyor?
Huzur evlerinde kalanların yüzde 80'i çocuk sahibi.
Babanızın laflarına takılmayın.
Bende bekarım.
Bazen annem, başımıza kaldın ben seninle ne yapacağım der, (Şaka yapar gülerek der) ama sonra iyi biri olmazsa evlenme der.
Yani kötülüğümüzü istemiyorlar.
Herkes kendine sahip çıkacak.
Benim kadar cok kurslara giden biri yoktur. Eve girmiyorum diyelim.Sahip çıkmayı arkadas olma beraber olma , destek olma , yanlızlığı paylaşma anlamında söyledi Herhslde konu sahibi. Benimde o yaslarda evlenmemiş arkadaslarım var aynı kaygıları benzer cümlelerle ifade ediyorlar oradan biliyorum :)
Konu sahibi evlenmek istiyorsanız çevrenize söyleyin ya da anneniz söylesin etrafta kafa dengi size uyacak biri olursa görüşürsünüz.
Okulunuzdan vs belki vardır. Çevrenizi değiştirin olmadı. Değişik kurslar turlar vs çıkar Karşınıza
30 da cok gec degil hani simdiki zamana gore belki ailene gec kaldin gibi gelmistirBen 30 yaşını aşmış, bekar ve ailesiyle yaşayan biriyim. Geçen gün annemle babamı içerde konuşurlarken duydum. Babam anneme neyse iyi ki evlenmemiş, hepsi evlense bize kim bakardı. Bu kız da bize bakar diyordu. Biz 4 kardeşiz. Benden küçükler dahil hepsi evli. Benim kaderim bu mu yani, varoluş sebebim aileme bakmak mı? Annemle babamı severim bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ama bazen düşünüyorum. Onlar ölünce ben yaşlandığımda bana kim sahip çıkacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?