- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bana sahip çıkacak kim derken ?Ben 30 yaşını aşmış, bekar ve ailesiyle yaşayan biriyim. Geçen gün annemle babamı içerde konuşurlarken duydum. Babam anneme neyse iyi ki evlenmemiş, hepsi evlense bize kim bakardı. Bu kız da bize bakar diyordu. Biz 4 kardeşiz. Benden küçükler dahil hepsi evli. Benim kaderim bu mu yani, varoluş sebebim aileme bakmak mı? Annemle babamı severim bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ama bazen düşünüyorum. Onlar ölünce ben yaşlandığımda bana kim sahip çıkacak?
Sanırım evet evlenemeyeceğim, kaderim buymuş düşüncesi sardı beni. Üzüntüm ondan.Bana sahip çıkacak kim derken ?
Siz kendi kendinize pekala sahip çıkabilirsiniz.
Tamam anne babanız aşırı hatalı kimse kimseye bakmak zorunda değildir ha bakarsa vefalıdır bakmazsa da kendi bilecgı iştir seçimdir kimse karışamaz.
Ki siz biriyle evlılık yolunda olsanız size bize bak evlenme mi diyecekler ?siz de 30 yasındasınız dusunuyorum ki anne babanızı dinlemezsiniz e kimsede size zorla bir şeyleri dayatamaz.
Canınızı sıkan bu söz mü yoksa evlenmedığınız için zaten mutsuzdunuz bu sözden sonra hem anne babanızın böyle dusunmesıne uzuldunuz hem de evlenemıcem dusuncesınız iyice yerleşmesi mi?
Yok öyle bir şey içinizi ferah tutun ne güzel hayırlı evlatmıssınız da nerde ne zaman karsınıza çıkacagı belli olmaz bazı şeylerın ha çocuk için diyorsanız benım annem 41 yasında doğurdu en kucuk kardesımıSanırım evet evlenemeyeceğim, kaderim buymuş düşüncesi sardı beni. Üzüntüm ondan.
Ne kursuna gittiğine de bağlı biraz da nasip şans ciddenBenim kadar cok kurslara giden biri yoktur. Eve girmiyorum diyelim.
Cikmayinca cikmiyor gercekten.
Kurslara gidis nedenim , biriyle tanismak degil ayrica. Onun icin spor salonuna gitmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?