- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Daha önceki sayfalarda yazdım canım Sayfa 8 de benim eşimle ilgili problemlerimiz var..
Ben de bir kitapta şöyle okumuştum. Doğru kişi veya yanlış kişi diye birşey yoktur. Önemli olan davranışların doğru olmasıdır. Örneğin doğru kişiye yanlış davranır, damarına basarsan o kişi artık yanlış kişi olur. Yanlış kişi diye tanımadığın kişiyi de doğru davranışlarla doğru kişiye çevirebilirsin. Ben bu görüşe büyük ölçüde katiliyorum. Uçuk bir hatası olmadığı sürece eşlerin birbirini tolere etmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsan yeri geliyor öz annesiyle, öz kardeşiyle geçinemiyor. Eşimizle de %100 uymamiz beklenemez. Birbirimizin kırmızı çizgilerini asmadigimiz surece birbirimizi idare edebilmeliyiz...
Eşime bir de laf etsem sen dizilerdeki gibi koca istiyorsun diye söylenir. Onlar kim sen kim? Benim favorim Adnan Ziyagilvalla yalısında holdinginde gözüm yok.. çok merhametli çok anlayışlı. .
Ya ben birazda şaka yapmıştım aslında ama yani Bihter in yaptıklarından sonra o kısma takılamıcam..Zekzek hanım, favori koca seçtiğiniz Adnan Ziyagil , karısı Bihter'e tecavüz etmişti. Buna iyi diyorsanız neye kötü dediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?