iyi koca yoktur.

"İYİ" nin tanımına göre .. Bana göre ama "İyi Koca" siz iyi olduğunuz müddetçe, her zaman iyidir.

Konudaki diğer sayfaları da okudum da, vavv millette ne mikemmel kocalar varmış bee. Eve kapatıp tek dışarı göndermeyen mi dersin, sinirlenince evi yakıp yıkan mı dersin... vay be. :) Bana da böyle öfke kontrolsüz, en doğal insan hakkı olan özgürlüğe saygısız bir mikemmel adam denk gelse de buralarda yazıp hava atsam. :) Yav ne şaşırıyorsam. " ayy bunu giysem kocişim bacaklarımı kırar, benimki biraz sinirlidir masayı ters çevirir ihihihi" diye yazan kadınlar okudum burada. Yani dünyada tek erkek o, tek kadın ben kalsam yine bakmam diyeceğim herüflerden sanki çok iyilermiş de kapmışlar gibi bahseden kadınlar var... vay anasını arkadaş ya.

bunlar iyi koca ise 'iyi' kavramı çok aşağılara inmiş.yazık.

Çok enteresan niye tek başınıza çıkamıyorsunuz ki? Esir hayatımı bu ya... kıskaçlık dozunda kalmalı

Valla ben de "kocam kafamı govdemden ayırıyor ama özünde iyi bir insan" kavramıyla bu forumda tanıştım.

Valla ben de "kocam kafamı govdemden ayırıyor ama özünde iyi bir insan" kavramıyla bu forumda tanıştım.
bir de aslında çok iyidir ama kavgada sinirlendiğinde falan vuruyor kırıyor, sinirine hakim olamıyor.ben de bu kavramla burda tanıştım..iyi de iyiyken herkes iyi değil mi zaten..asıl kızgın olduğunda davranış şekli adamı ele vermiyor mu?

O benim de anlayamadığım bir savunma. Sadece sinirliyken kadını dövüp sövüyormuşlar, aslında melekmişler. :)
Bunu diyenler kadın şiddet ve cinayetinin böyle öfkeli anlarda değil de, bir aile geleneği olarak yapıldığını sanıyorlar galiba...

iyi kavramına nasıl baktığınıza bağlı bu.

iyilik derken mesela bir adamın karısına her anlamda yardım etmesi,karısı çalışmıyorsa onun ihtiyaçlarını ikiletmeden alması,paralarının ortak olması,çocukların bakımını birlikte üstlenmeleri,dövmemesi,sövmemesi,aldatmaması vs gibi şeylerden bahsediyorsanız bunlar kocalarınızın sizlere yaptığı iyilikler değil zaten normal bir insanda olması gereken özellikler.

İyi koca hmmmm cidden var
Bende onun gibi birine sahip olupta nankörluk yapan bi esim dogruya dogru adam herseyi yapar yardim eder cocuga bakar ev hanimiyim calismiyorum istedigim kadar para verir utu yapar evi temizler ama yahu cidden cok nankorum kapi kolundan bahane bulur tartisirim boyle iyi olmayan hanimlarda var bennnn

Biz nerde hata yaptık.. biliyorum artık cevabı..fazla fedakarlık..

Gerçekten okullarda nasıl iyi eş iyi baba-anne olunmalı diye ders konmalı... çok ciddiyim. . Ben oğlumu hep uyarırım. İyi insan iyi eş olması konusunda. . Hatta bikaç sene önce istediği bişeyi yapmadım diye ; Anne bak karıma iyi davranmam haa.. diye tehdit etti beni..

canım bence iyi koca var hatta çok iyi bir eşim var rabbim kızıma ve bütün genç kızlara benim eşim gibi bir eş nasip etsin , annen ve babana gelince zamanla ve şartlarla artık herkez boşanmak istiyor özellikle anne ve babalarımız hele şu evlenme proğramları kesinlikle onları buna itiyor, sen kendini üzme çocuklarında varmış, dediğim gibi iyi kocalar var RABBİM BENİM KOCAM GİBİ KIZIMA VE TÜM BEKAR KIZLARA EŞ NASİP ETSİN ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…