iyi koca yoktur.

Var bana göre dünyanın en ıyı en mükemmel kocası benm kocam tek kotu huyu benı yalnız evden bıle dışarı cıkarmaması

Demekki mükemmel değilmiş. Çünkü mükemmel demek kusursuz demektir. Evden kendisi olmadan dışarı çıkarmaması büyük bi kusur.

Bana guvenmedığınden degıl dışarıya guvenmedıgınden bısey olacak korkusundan canım ayrıca bu kolelık degıl uzerıne tıtreme dır
Seni üzmek için yazmıyorum ama bu zihniyette olan erkeklerin büyük bir psikolojik rahatsızlığı oluyor..aman dikkat et izinsiz dışarı çıkmak zorunda kaldığında kötü bir yüzüyle karşılaşma eşinin...ayrica eşiniz üzerinize titremiyor bildiğiniz özgürlüğünüzu almış elinizden...

Sayfa 8 de yazmıştım problemleri ama...

Baya gi da olmus evleneli sebebi ne acaba
Benimkide evden cikmiyosun diye kafami yiyo cok sikildim bundan
Harikasin ya hic bu acidan dusunmedim ,benimkide evde oldugu donemlerde surekli oyunda bazen cok kiziyorum.ama onun disinda super bi koca

merhametli olmayan erkek agziyla kus tutsa benim gozumde iyi insan/es degildir.
merhametli olsun erkekler..merhametli es candir,adam gibi adamdir bence.
sen agladiginda ici sizlar,hata yaptiginda ozur dilemeyi bilir,cocuklarinin ustune titrer..bunlar hep merhametten ileri gelir.
yoksa kavga ettigim kisi benim icin kotu insan / es degildir,anlasamayabiliriz bu cok normal,kalbimi kirsa da essekligini anlayip ozurunu diliyorsa ben o adami bastaci ederim.

Evcil hayvan masallah

Cnım bunlar boşanmak için bahane değil, insanı mutsuz eder evliliğinden çok tat alamaz insan ama sıradan durumlar. Çabalarla da evliliğinin güzelleşebileleği fikrine kapıldım ben.Ben boşanmanın gerçekten gerekli olduğunda başvurulması gereken bir eylem olduğuna inanıyorum. AMA kafamı kurcalayan sana zamanında ufak tefek şiddet uygulaması. O biraz sıkıntı. Yani tamamen bıraktı mı? Veya çok kavga etsen yine atacak gibi mi? Sadece bunun için boşanmanın üzerinde durabilirim ama mesela alışverişi zorla yapması falan bunlar genelde "erkek" özellikleri. Benim eşim vır vır vır vır konuşur alışverişteyken. Sürekli kapitalizmden bahseder, o an orda olmaktan ne kadar nefret ettiğini belli eder. Yani çoğu erkek böyle.

Hakaret etmesi hemde başkasının yanında bahane gibi mi? Şiddet atışma şeklinde oluyor, biraz üstüne gitsem başvuracak gibiçç ama bende onun üstüne yürüyorum. Hatta beni annesine şikayet etmişti. Zekzek te bana vuruyor diye. Kv de demişti kadına yakışmaz falan diye. Bende napim karşılık vermiyim mi dedim yok kocaya vurulmaz dedi. Oldu kadına vurulur kadın susar eşinin üstünde Hırsını almasını bekler..

Bide alışverişten kastım şu şekilde. . Arada hep beraber gezmek, yemek yemek amaçlı Avm ye gideriz. Gitmişken alışverişte yapim derim surat asar. Ya zaten tek başıma dışarı çıkamıyorum madem beraber çıktık alışverişi de aradan çıkarmam lazım. Yani mecbur beraber alışveriş yapıyoruz yoksa bende meraklı değilim yanımda olmasına..

Bahane kelimsini yanlış kullandım aslında boşanmak için geçerli sebep değil demek istedim. İşte dediğim gibi şiddet veya atışma konusu düşünmeye değer diğerleri kadınların çoğunun hayatında olan şeyler. Ayrıca benim kocam benim üstüme yürüse bende onun üstüne yürürüm hatta vursa bende ona vururum o konuda iyi yapmışsınız. Kv tabi ki oğlunu kotuyacak bakmayın siz ona. Bilemiyorum boşanmak konusunu, daha iyi bir hayatınızın olacağının garantisi yok ama ok mutsuzsanız evlilik sürdürmeye değer mi o da tartışılır

İşte benim de vazgeçme sebebim daha iyi bir hayatım olmayacak. Hadi kendimi geçtim çocuklarım içinde daha iyi bir hayat olmaz. Büyük oğlum özel okula gidiyor. Elimizden geldikçe şımartmadan isteklerini karşılamaya çalışıyoruz. Hiç bir konuda mağdur etmiyoruz. Babasını çok sever. Bizim küs olma fikrimizde bile çok üzülüyor. Bide ayrılsak başka bir şehire gidicek. Ben eşimden ayrılsam ister istemez çocuklarda uzaklaşacak. Belkide babası zamanla kendine başka bir aile kurup çocuklarımı sahipsiz bırakacak. Herşey olabilir. . Bide aile yapımız boşanmaya çok karşı. Bütün aile büyüklerin amcamlar dedem hatta babamın amcası.. her hareketime kendilerinde karışma hakkı görecek. Her yaptığım gözlerine batacak. Bari tek bi kocamı çekiyorum o da akşamdan akşama geliyor diye kendimi teselli ediyorum.

Peki aile danışmanlarına gitseniz? Durumunuzda var, bütün sorunlarınız terapi şeklinde düzenli olrak anlatırsınız hepsi çözüme kavuşabilir. Ben bu şekilde eşine tekrar aşık olabilen insanları bile okudum. Eşinizin size davranışları yeniden öğretilir ona ne bileyim genelde işe yarıyor. Bence boşanmayı göze alacaksanız önce bunu bir deneyin.

Beni tarif ettin
Ne doğru düzgün yemek ne temizlik ne bişey yaparım yemeği yer kalkarim
Kocamda sözümü dinler hep benim sözüm geçer
Maaşını kurusu kursuna elime sayar vs

Amaaa onunda bir süru başka kötü yönü var
Demem o ki o bayanlarada sor memnun değildir kocasından

Sizin evin işini kim yapıyor merak ettim.

Iyi insan sinirlendiğinde öfkesini kontrol edendir...o yüzden sizinki malesef iyi kategorisine girmiyor...zaten insanın gercek yüzü sinirlendiğinde belli olmazmi ki...
Bence yazının sonlarını iyi oku iyi kötü eş her kadına gore değişir yazmisim demek ki ben bu huyunu tolere edebiliyorum. Bana gore iyi başkalarına gore degil. Bu herkes için geçerli herkesin yazdığına bi kulp bulmussunda seninki Hint kumaşı galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…