iyi koca yoktur.

Sizin evin işini kim yapıyor merak ettim.

Biz evde pek iş yapmıyoruz :)
Yemek yiyoruz eşim mutfağı toplar toplamazsa kalır yani
makineye eşim çamaşır atar ben sererim
Banyoya giren banyoyu ozonlar yıkar çıkar
Cumartesi günleri kafam eserse! temizlik yaparim (süpürme silme )
İki hafta yapmazsam eşim girisir detaylı temizler

Iyi es elbette vardir. Annesi cok iyi yetistrmis memnunum sukur. Siz sizden kotu olanlari dusunup rahatlayabilirsiniz. Evlatlarinizi dusunun lutfen. Oncelignz onlar olsun. Benm annem babam tartisirlardi. Yinede bosansnlar istemezdim. Baba arkada dag gibidr ya varligi yeter. Onlarin da fikrini almalisiniz ve Rabbimizin hic sevmedigi helallerdendr boşanma. Cok iyi dusunmeli.

Heeh tam "benim kociskom bitane. Babamın premsesiydim kociskomun kralicesiyim" demelik konu. Sayfalara bakmadim kalbim dayanmaz ama kesin böyle cevaplar gelmistir. Valla şimdi yorganin altından çıkmış ayağına, yatağın altına fırlatılmış çorabina, tek paçası sıyrılmış gaffur pijamasina baktım da "vir cinim bibiklir gibi iyiyir kirsimdi" diyemedim. Bir de horlama bonusu var ki adeta bir aşk şarkısı.

Gittik ki.. hemde farklı zamanlarda iki farklı doktora. . İlaçta kullandı ama kafa yapısı değişmedikten sonra bir işe yaramadı. Şimdi konu dine gider diye yazmak istemedim ama şöyle aklıyor kendini dinde kocaya itaat etmek gerekir ya işte bunu kullanıyor. Terapist nerden bilcek bizim aile yapımızı diyor..

Kulp demesekde gercekler desek..ayrica seninle beraber bir arkadaşa yazdim. Ben eşimi övmedim çünkü gerek duymuyorum...hint veya değil sanırım sadece beni ilgilendiriyor bu durum senin bilmene gerek yok. Dikkat edin kabullendiginiz ve iyi diye adlandırdığıniz bu durum bir gün canınızi yakmasın...sizde haklısınız öyle erkekler nedense cok seviliyor.

Ona bakarsan dinde mantıksız kocaya itaat de yok, küfür asla yok, şiddet asla yok. Ama dini işine geldiği gibi yoranlardan o da demek ki. Alıştık onlara fazlasyla var malesef. O zaman bir hocaya götür dinden yaklaşsın ona veya Kurandan Peygamberin yaşantısından bölümler oku görsün onun yaşadığı din miymiş.

her insanın huyu degısıktir. iyi koca değil, mükemmel insan yoktur!! eşini dinlesek kimbilir senin için neler söyler.
eşin şu saydıklarını ve annenın saydıklarını iyi yapıyorsa, bence sorun sende
sevgi bitmiş demek ki. sevgi kalmayınca ne yaparsa yapsın gözüne batar.

şurda iyi iyi diye övdüğünüz adamları bedava verseniz almayacak kadınlar var yahu

millet meğer nasıl evlerde ne tiplerle yaşıyor da yuva sanıyoruz
Döven sinirlenip ortalığı dağıtan hakaret eden birde eve kapatan bütün kocalar iyi ve mükemmel diğerleri sümsük kocisler...şu benciler hava atacam diye kötüyü iyi diye yutturmalari yokmu vallahi enterasan

tabiki vardır, anneniz sizin için endişeleniyor o yüzden böyle konuşuyor. tabiki şuda var bir adamın herşeyi iyidir ama sizin içiniz geçmiştir buda sizi etkiler, daha iyisini bulurum diye düşünüyorsanız 2 evliliklerde falan çok mutlu olanı görmedim geneli mantık evliligi oluyo.

Harikasin ya hic bu acidan dusunmedim ,benimkide evde oldugu donemlerde surekli oyunda bazen cok kiziyorum.ama onun disinda super bi koca

Oyun oynamasina karismiyim diye de ekstra iyi oluyor. "Oyun yuzunden falan filani yapmiyorsun" dedirtmemek icin ne desem aninda yapiyor. Simdi dusunuyorum da cevremde ilk bos vakitte esini birakip kahveye, baliga, meyhaneye vs. gidenler var. Oyle olmasindan iyidir diyorum. Cok sukur tek kusuru da bu olsun.

ben gördüm. hatta abartılı bi mutluluk.
görümcemın eşi :=) evın her işini yapar, çocuga bakar, işine gider..
daha neler neler..

var çok şükür benim eşim nedenmi ben ailemi çok erken kaybettim daha 6 yaşındaydım dayım aldı beni yengem istemedi sonra yurda verdi dayım beni çok zor yanlız ve ailesiz olmak orda 12 yıl kaldım okudum meslek sahibi oldum snra eşimle tanıştım yurdun elektironik lerini yapıyordu benden 16 yaş büyüktü ve ben dalga geçiyordum neler yapyım neler garibime ve evlendik tek başımıza kaynanamın hakaretleri beni istemmesi hepsini sineye çektim eşim beni hep korudu ve sevdi yani demek istediğim gerçekten var belki dedim ailemin olmadığı içinmi bana böyle davranıyor yok hayır benim en büyük sansım eşim ne olur sende eşine sans ver yani evini kendini değister hareket renk kat ayrılmak en son care olmalı biraz sabır güzel olur inşallahhhh herşey

İyi koca, mükemmel koca, iyi kadın olarak değil de, benim gözlemlediğim esas şey birbirine uyumlu olmayan insanların evlenip mutsuz olduğu. Sanırım sadece aşık olup birbirinin peşine gitmekten ziyade, aklını mantığını daha fazla kullanan, ömür boyu bu karakterle evli mutlu olur muyuz diye hem insanı, hem şartları tartıp evlenen insanlar azınlıkta. Evlenmek için sadece aşkın sevginin yetmediğini düşünüyorum açıkçası.

Size vuran, hakaret eden, baskı altında tutmaya çalışan kişi asla iyi bir insan olamaz.

Anneniz daha fazla dayak yedi daha cok çekti diye sizin boşanmamanız gerektigini söylüyor, kafanızın kırılmasını bekliyorsa ona da yazıklar olsun.

Sayfalarca kocanızın yaptıklarını yazmanıza karşın hala mükemmel kocişlerinie övme derdinde üyeler.
Bir de bunlara ragmen evliliginizin iyi gözüktügünü yazanlar var ki... Ne desem az gelir gerçekten.

Böyle birinden boşanmayacaksınız da ne yapacaksınız?
"Boşanamıyorum o zaman 3. cocugu da yapayım" mı diyeceksiniz yine?

Hadi kendinize değer vermiyorsunuz, küçücük çocukların ne sucu var ki mutsuz, sorunlu bir aile ortamında büyüyecekler?

Hele öyle birinden romantizim beklemek... Lütfen hayal dünyasından çıkın, kendiniz ve cocuklarınız için harekete geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…