İyi mi yaptım kötü mü nolur bir şey söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence verdiğinle iyi etmişsin bizim yavru tavşan maalesef evde öldü.niçin öldüğünü anlayamadık bile hepimiz vicdan azabından kurtulamadık.sırf kendi bencillilklerimiz için hayvanın özgürlüğünü kısıtlıyoruz.üzülme onun için en iyisini yapmışsın

ahaha birkaç aya baba olur belki de

zaten ayıptır demesi son zamanlarda homur homur homurdanıyordu etrafta ve baktığımda ereksiyon olmuş oluyordu off gerçekten ama

aşağıdan bamya gibi çıkıveriyordu

onla bir ben de travma yaşadım bir daha kolay kolay evcil hayvana cesaret edemem..

ben de vicdan azabı duyuyorum malesef..

çok tatlılar çok güzel mükemmel hayvanlar bir gün bahçeli bir evim olursa orada bakarım belki tekrardan..

vicdan azabı duymana gerek yok bence.

kötü bir niyetin yoktu sonuçta. herkes belli bir dönem bir hayvanım olsun istiyor.

bakamayacağını ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğini düşünemiyorsun baştan.

sen çok kısa süredir bakmışsın bir de evde cidden ben hastalığının seninle alakalı olduğunu sanmıyorum.

inşallah geçmiştir krizleri git gör için rahat etsin.

ya millet hayvanını döver sokağa atar onlar yaşar ben üstüne titredim bir gün mesela suyunu devirmiş oyuncağındaki boya poposuna bulaşmış pembe olmuş hemen veterinere koştum hep sevdim hep saldım evin içine onu ama o yine de sıkıldı demek ki öyle kafeste falan yaşamıyordu benimki ama yine de mutlu edemedim napayım

evet zaman geçsin biraz ikimiz de alışalım kesin gidicem görmeye...

ne yalan söyleyeyim ben de yorumunuza üzülmüştüm acaba bunu neden anlattı diye düşünüp endişelenmiştim tavşanım için ama açıklamadan sonra anladım..

yanlış anlamayın mesela nasıl suçlu hissetmiyorsunuz
ben kendini tterk edilmiş hissetmiş midir diye endişeleniyorum içim acıyor
belki şu an umrunda bile değilimdir tabi bilemiyorum
öğrendiğime göre problem çıkmamış diğer tavşanlarla kaynaşıyomuş ama insanın aklında kalıyor..[/QUOTE]
Atlatmak icin yapacak bisey yok malesef canin cok agladim cok dusundum zaman ilac oldu bide bi minik sahiplendim birkac ay sonra o da cok yardimci oldu

peki ilk bırakışınızdan kaç gün sonra gittiniz tekrar? bana kalsa bugün gidelim diyorum ama babam olmaz bekle biraz daha diyor gideceğimiz yer de şehir dışında açıkçası arabasız nasıl giderim bilmiyorum babamın götürmesi lazım[/QUOTE]

Uzak olması kötü olmuş benimki evimin arka tarafındaki mahallede o yüzden sıkıntı olmuyor. 2 gün dayandım sonra gidip gördüm.

Uzak olması kötü olmuş benimki evimin arka tarafındaki mahallede o yüzden sıkıntı olmuyor. 2 gün dayandım sonra gidip gördüm.[/QUOTE]

anladım mecbur bekleyeceğim canım babam haklı belki de biraz zaman geçsin içim soğusun hem zaman geçtiği halde iyi olduğunu görürsem daha iyi olur ölecekse de evde de orada da ölecekti son günlerini huzur içinde geçirsin bari.. ben elimden geleni yaptım..

Atlatmak icin yapacak bisey yok malesef canin cok agladim cok dusundum zaman ilac oldu bide bi minik sahiplendim birkac ay sonra o da cok yardimci oldu[/QUOTE]

aman aman bir miniği kaybetmeye daha gönlüm dayanmaz çok uzun bir süre almayayım :KK63:

Uzak olması kötü olmuş benimki evimin arka tarafındaki mahallede o yüzden sıkıntı olmuyor. 2 gün dayandım sonra gidip gördüm.

anladım mecbur bekleyeceğim canım babam haklı belki de biraz zaman geçsin içim soğusun hem zaman geçtiği halde iyi olduğunu görürsem daha iyi olur ölecekse de evde de orada da ölecekti son günlerini huzur içinde geçirsin bari.. ben elimden geleni yaptım..

Atlatmak icin yapacak bisey yok malesef canin cok agladim cok dusundum zaman ilac oldu bide bi minik sahiplendim birkac ay sonra o da cok yardimci oldu[/QUOTE]

aman aman bir miniği kaybetmeye daha gönlüm dayanmaz çok uzun bir süre almayayım :KK63:[/QUOTE]

Evet canım biraz soğusun zaman geçsin alışırsın, inşallah gittiğin zaman onu çok iyi görürsünde için rahat eder.

justholdmeti post: 36523899 .!.:

aman aman bir miniği kaybetmeye daha gönlüm dayanmaz çok uzun bir süre almayayım :KK63:[/QUOTE]
:) tavsan degil ama evde daha rahat edebilecek b

:) tavsan degil ama evde daha rahat edebilecek b[/QUOTE]
Tavsan degil ama evde daha rahat edebilecek bi minnos olabilir seviyosaniz

Ahaha

Ay benim kedim öyleydi, daha ergenliğe yeni girmişti, çıkıp duruyordu hayvan neye uğradığını şaşırıyordu, anlamıyordu yazık.

Hayvanların cinselliği de bir komik oluyor be.

aman aman bir miniği kaybetmeye daha gönlüm dayanmaz çok uzun bir süre almayayım :KK63:
:) tavsan degil ama evde daha rahat edebilecek b[/QUOTE]
Tavsan degil ama evde daha rahat edebilecek bi minnos olabilir seviyosaniz[/QUOTE]

mesela?
şu an çok taze ya onun yerini tutmaz ki unutmuştum aklıma geldi yine

Ahaha

Ay benim kedim öyleydi, daha ergenliğe yeni girmişti, çıkıp duruyordu hayvan neye uğradığını şaşırıyordu, anlamıyordu yazık.

Hayvanların cinselliği de bir komik oluyor be.

yaa bir de vet dişi büyük ihtimalle demişti sen benim şokumu düşün canım görünce alttaki bamyayı
tavşanların çiftleşmesini gördün mü hiç masters of sexte göstermişti erkek tavşan o kadar hızlı yapıyor ki sonrasında bayılıyor gerçekten böyleymiş

ben geçen camı açtım baktım arka bahçede bir dişi kedi etrafında 3 tane arkasında bir tane dişi olan totosunu kabartıyodu ay gül gül öldüm hepsi dönüp bana baktılar

Aaayy bamyalı dişi, çok güldüm buna ya..

Ee tek seferde 40 tane doğuruyorlar olsun o kadar yorgunluk.

Bir de ortalık yerde insan kedi, köpek gördü mü o durumda ne yapacağını şaşırıyor ya gülsen dert gülmesen dert, hele bir de yanında pek samimi olmadığın biri varsa.

Naptın sen gördün mü senin bamyalıyı? Memnun mu bari halinden sıpa?

Tavşişden haber var mı just ?

dediğim yer şehir dışında olduğu için birinin arabayla götürmesi lazım henüz göremedim ama ilk anki üzüntüm dinince şimdi iyi olduğuna inanmaya başladım umuyorum birkaç haftaya götürür babam atlatamadan görmeyeyim istiyor ama artık içim rahat ben en doğrusunu yaptığıma eminim ellerimle öldürmektense onu doğal ortamına koydum, o mutlu olsun da ben onu uzaktan da olsa hala seviyorum fıstığım benim

kir bahcesinde bi suru tavsan varsa daha iyi olur orasi onun icin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…