- Konu Sahibi lorilori72
Babayı o eve bir daha nasıl kabul ettiniz. Bence babanizi en çok bu simartmis. Gezdim, hayatımı yaşadım kimse de beni reddetmedi çocuklarım da bana bakarlar diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacak bundan sonraevet kullanıyorlar sen onlar gibi bedava kazanmıyorsun onlar senden alıyor hazır paranın kıymetini bilmiyorlar sen neler çekiyorsun kazanmak için... lütfen kendine gel izin verme asla asla
Merhaba arkadaşlar. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum var. Sizinle paylaşmak istedim. 5 yıldır öğretmenim. Su zamana kadar doğru dürüst bir birikimim olmadı. Cünkü sürekli aileme yardım etmek zorunda kaldım. Babam çalışmıyor. Aldığım maaşın bir kısmını onlara göndermek zorunda kalıyorum. Daha önce 17 bin kadar bir birikimim vardı fakat erkek kardeşim evlenince aileme göndermek zorunda kaldım. Suan sadece 8 bin birikimim var. İlerde evlenme durumu olur diye birikim yapmak istiyorum bu arada. Kız kardeşlerime erkek kardeşlerime bile yardım ediyorum yeri geliyor. Bi kız kardeşimin maddi durumu çok kötüydü bi ara birikimimin 2bin kadarını birden göndermistim. Tabi ufak tefek verdiklerimi saymıyorum bile. Aileden birinin paraya ihtiyacı olsa hemen herkes gözünü bana dikiyor. Abimler ev alacaktı bunun için bile bana bize kredi cekersin biz sana öderiz dediler. Yeri geldiğinde de sen bize ne yaptın ki diyorlar üstüne. Babam geçenlerde kredi çekmemi istedi( bu arada ben üniversiteyi bitirene kadar babam bizimle ilgilenmedi, çocukluğumuzda yanımızda değildi, başka kadınla evliydi. Kendi çabamla okudum bu günlere geldim) ben çekmek istemediğim için kalkıp senin ne kadar maaş aldığını bile sormuyorum sana dedi, ve çektirmişti zorla ki o parayı da is ayağına çektirmişti onu da kaybetti gitti. Hep bu şekilde benden biseyler koparma peşindeler. Hayır da diyemiyorum yapmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum eninde sonunda yapıyorum mutlaka. Ne yapacağım böyle. Kendi hayatım da var. İlerde evlenme durumu olursa ailem baştan sen kendi masraflarını karşılcaksın dedi. Karsılarım da ellerini üstümden cekmiyorlar bıktım artık. Ne yapacağım böyle ?
Canim buna bir yeter artik de esimide yemisler esimin aldigi evde oturuyorlar ev bizim deyip duruyorlar bende artik bir evimiz var diyemiyorum esime soruyorum yarisi bizim diyor sacmaliyor peki nisanliyken neden o evi ben aldim dedin diye sordugumda oylesine dedim diye sacma bir cevap verdi eger cocugumun hakki onlara gecsin ne sana nede onlara hakkimi helal etmiyorum bunuda boyle soylerim dedim.kayinvalideye 8 yildir calismis bekarmis evini al da koy demedinizmi dedigimde biz yedik dedi yuzsuz yuzsuz.simdi ev alma derdine dustuk bir suru sikinti abisi borc yapip yapip aglamis esim odemis yatak odasindan camasir makinesine kadar esim almis nefret ediyorum hepsinden de... yedirtme kendini
birikimimi borsaya yatırıyım daha cok katlansın istedim borsa düştü birikimim gitti diyin..Eflasyondan dolayı maaşım yatmadı daha diyin..Asla maaşınızı söyleeyin . söylediysenız de zam vs durumlarında bilgileri olmasın. bana yapmadılar diyin..yada kendınıze altın yapın kenara atın. param yok deseniz başınız ağrımaz![]()
BEn reddettim ama annem esimdir diye kabul etti. Çok karşı cıktım ne yapıyorsam annem için ama annem de çok yanlış yapıyor isteBabayı o eve bir daha nasıl kabul ettiniz. Bence babanizi en çok bu simartmis. Gezdim, hayatımı yaşadım kimse de beni reddetmedi çocuklarım da bana bakarlar diyor.
Babanız size babalık bile yapmamış neden hala sizden menfaatlenmesine izin veriyorsunuz ? Destek de bir yere kadar, ben olsam kımseye bir kuruş vermem kendi hayatım için harcarım, koskoca insanlar da size mi güvenerek evlenmişler.
kendını borca sokacaksın
bir mal al onun borcunu ödüyorum veremem bendede yok de ,
kimse kusura bakmasın ama aile nankörlüğün en başında gelen insanlardır ,
Evet sizi kullanıyorlar.
Zaten yapar edersiniz 'ne yaptın ki?' derler, sadece siz duymadınız bunu emin olun.
Bundan sonra vermeyın.
katı davran. ben bankamatık değilim. ayrıca paramı borsaya kaptırdım sakın annemlere söyleme de. her duyar zatenValla geçen o kaç bin verdiğimi hatırlayamadığım kardeşim bana kredimizi ödesene ya deyip güldü. Şakası bile üzdü beni açıkcası
İliğimi sömürün bari deseydin.Yüzüme de söylüyor babam gönderdiğin az ki diye zaten
bende aileme yardım ediyorum ama hiç bir zaman yüklü meblağlar söz konusu olmadı. erkek kardeşim evlenirken toplu para verdim ama borç olarak. sonuçta böyle olması da lazım. o bana borcunu ödedi. ama yine ihtiyacı olsa yine bana gelir. bende bilirim ki ben sıkışırsam onlarda bana koşar. alıştırmışsın sende bir kere ama olsun ufak ufak artık söyle. gerekirse kırılsınlar yapcak bişey yok
İliğimi sömürün bari deseydin.
Ben de önceden maddi yardımcı oldum sonra bir gün ne yaptın sırtında mı taşıdın dedıklerı ıcın vermıyorum.
Anne babalar bence cogu zaman bencıl. Bır gun anne olursam bencıl olmaaycagım