Aylık 1500 gönderiyorum babama. Erkek kardeşim okuyordu ona gönderiyordum. Kız kardeşlerimin de durumları pek yok onlara da ufak tefek gönderiyorum. Diğer erkek kardeşim de keza öyle. Ama hiç biri borç olarak almadı onları. Erkek kardeşime evlenirken 7 bin kadar yardımda bulundum. O da borç değil. Bi de Ablam üstüne kardeşimiz ev kuracak sen de yardımcı ol bi de öğretmen olacaksın diye cıkısmıstı. Kendileri olsa 10 TL bin hesabını yapıyorlar ama bana gelince durum öyle değil
Hanımefendi bu konu şaka mı gerçekten?
Okumuş öğretmen olmuş akli basında insansiniz allah aşkına para böyle sacilir mi ?
Gidip vefasızlık yapan adama 1500tl yollamak nedir ?
Annem için diyorsunuz ama o sizi hiç düşünmüyor koca peşinde hala.
Madem kocasını bu kadar çok düşünüyor kendisi girsin bi ise maaşını kocasına versin.
Okuyan kardeşlerinizde yaz tatilinde calisabilir ayrıca sizden beklemelerine gerek yok.
Ben üniversite okurken tüm yaz calisirdim.
Tüm suç sizde bu kadar verici olursanız ilerde evlendiğiniz kişiyle cok sıkıntı yaşarsınız.
Kocanız kabul etmeyecek belki de o zaman ne yapacak babanız?
Burada eşinin ailesine para vermesini istemeyen bir sürü kadın var okuyun bu konuları.
Aileniz evlenene kadar ne koparsak kardır zaten geri de istemiyor düşüncesindeler.
Öyle olmasalar utanıp mahcup olurlardi çünkü.
Bence ya başka yere tayin isteyin ya da ev veya arsa borcuna girin.
Araba almayın alırsanız sizden başka herkes binecek muhtemelen üstüne yatabilirler.