- Konu Sahibi denizkabugu
-
ne kadar zor yaa..Bence insanın ne tamamen duygularıyla ne de tamamen mantığıyla hareket etmesi lazım..Çünkü tek taraflı bir varlık değiliz ki,duygular da önemli..Fakat neden ailenin o tarafı istemediği çok mühim.Mesela dini farklıdır,veya görgüsüz-kültürsüz bir ailedir-çocuğun içkisi vardır vs vs..sebebin ne olduğu önemli.Bence farklı şehirde olması büyük bir sebep değil.Huyu iyiyse,aile iyiyse,neden olmasın..
ayrı şehirde olmasını bahane ediyor galiba genellikle aileler.benim eşimde izmitliydi ben adana ondan ismemişlerdi ama şimdi iyikide onunla evlenmişsin diyorlar...peki yan komşunun oğluna verseler iş nedeniyle türkiyenin öteki ucuna gitse ne olacak oraya yerleşse..böyle çok gördüm ben...sizce..
cnm sanırım senınde böle bı sorunun war benımde war benım ailemın yarısı istıyo yarısı istemıyo istememelerının sebebıde baska sehırde olması nişanlımın neyse ben ewlenıcem nasip bu işler cnm
canım tabiki karar senin ama ailenin de haklılık payı var bunu sevdiğin kişiyle evlenirsen sen de anlayacaksın gurbette olmak çok zor canın sıkılsa arkadaşın yok düşün eşinle tartıştınız gidecek yerin yok yani şuan bunlara sevdiğim yanımda olsun yeter diyebilirsin bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor canım ailenin yanında aynı şehirde evli olmak büyük avantaj bence bunlar benim deneyimlerim tabiki karar senin
elif inşallah evlenince çooooookkk mutlu olursun ailende benimkiler gibi iyikide onunla evlenmişsin derler.evlilik kumar gibi birşey galiba şans işi... herşey gönlünce olsunnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?