İyiki ailemi dinlemişim de onla evlenmemişim dediniz mi?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Aileniz karşı çıktı ve onunla evlenmediniz
iyiki ailemi dinledim mi dediniz
yoksa
Aileniz karşı çıktı ve onunla evlendiniz
keşke ailemi dinleseydim mi dediniz
yoksa
Aileniz karşı çıktı ve onunla evlendiniz
iyiki ailemi dinlemedim mi dediniz

cnm sanırım senınde böle bı sorunun war benımde war benım ailemın yarısı istıyo yarısı istemıyo istememelerının sebebıde baska sehırde olması nişanlımın neyse ben ewlenıcem nasip bu işler cnm

benimde öyle bir sorunum vardı canım.ama ben ailemi dinledim onların istediğni tercih ettim doğrumu oldu yanlışmı şimdilik bilemiyorum.ama inşşallah pişman olmama.eğer böyle bir sorunun varsa çok dikkatli davran .ben ailemi kırmadım ama içimde hala bir yara olarak duruyor.

evet dedim iyiki olmamış.
Allahın sevgili kuluymuşum gözüm erken açıldı

ne kadar zor yaa..Bence insanın ne tamamen duygularıyla ne de tamamen mantığıyla hareket etmesi lazım..Çünkü tek taraflı bir varlık değiliz ki,duygular da önemli..Fakat neden ailenin o tarafı istemediği çok mühim.Mesela dini farklıdır,veya görgüsüz-kültürsüz bir ailedir-çocuğun içkisi vardır vs vs..sebebin ne olduğu önemli.Bence farklı şehirde olması büyük bir sebep değil.Huyu iyiyse,aile iyiyse,neden olmasın..

ben ise ailemi dinlemedim evlendim iyikide evlenmişim diyorum çok mutluyum eşimden çok memnunum allah herkese böyle eş versin diyorum on yıllık evliyim 3 tane yavrumuz var ama sanki yeni evlenmiş gibiyiz gerçekten. seni seviyorum demeden evden çıkmaz canım benim...çocuklarımızada güzel örnek olduğumuzu düşünüyorum....:1hug::1hug:

ışte herkes senin gibi isabetli karar aldığında emin olamaz TEKNA,ne mutlu sana :)Evlilikte risk almak...bilmem risk alınmaya değer mi acaba..

ewet bende sana katılıyorum cnm benım ailemde cok ıyı bı cocuk dıyo herseyı güzel dıyo ama cok uzak dıyo bıde annesı babası ayrı bunu sorun edıyo daha dogrusu sadece sorun eden annem allah ınsalah pişman etmez kızlar ya

ayrı şehirde olmasını bahane ediyor galiba genellikle aileler.benim eşimde izmitliydi ben adana ondan ismemişlerdi ama şimdi iyikide onunla evlenmişsin diyorlar...peki yan komşunun oğluna verseler iş nedeniyle türkiyenin öteki ucuna gitse ne olacak oraya yerleşse..böyle çok gördüm ben...sizce..

evet canım annemi dinledim şimdi başkasıyla evliyim ve çok mutluyum onunla evlensem bu kadar mutlu olamazdım gerçekleri sonradan anladım o zaman aşktan göüm bişey görmüyordu

ewet cnm bende aynen böle dıyorum ama annemde bahane bıtmıyo yok tek kızsın uzaga gıtme dıyo bahne iste bende dıyorum yarın tayınım cıkarsa nolck dıyorum cvp wermıyo ben aydınlıyım nişanlım adanalı o kadarda uzakda degıl hanıı bıde annesı babası ayrıı babasının ewlendıgı kadın cok kötu kıkskanc onu bahane edıyo

bunun garantisi yoktur yani ailenizin onayladığı yada çok sevdiği bir adamla ne yaşayacağınızın garantisi...
ailenizin onaylamadığı adamla da kesin mutsuz olacağınızın garantisi...
ben ailemi dinlemem ki iyiki diyeyim...
ailenizin çok mutlu olacağına inandığı biriyle evlendiniz ve mutsuzsunuz? o zaman kim ödeyecek sizin adınıza düzenlenen faturayı...

elif inşallah evlenince çooooookkk mutlu olursun ailende benimkiler gibi iyikide onunla evlenmişsin derler.evlilik kumar gibi birşey galiba şans işi... herşey gönlünce olsunnn......

bu konu üzerinde çok konu tartışılmıştı...birkaç yere de yazmıştım...bu gerçekten hiç belli olmuyor...herkesin hikayesi başka tabi....ailesinin evlen çok iyi adam dediği biri, 180 derece farklı bile çıkıyor..evlilik bu çok ciddi bir konu...yaşamadan da anlaşılmayacak birşey..ben bazen iyi ki evlenmişim diyorum, bazen de özellikle kızgınken de keşke dinleseydim de evlenmeseydim diyorum...ama net bir yanıtım yok...ama sonuçta bu kendi kararımdı ve sorumluluğu tamamen ben aldım...

canım tabiki karar senin ama ailenin de haklılık payı var bunu sevdiğin kişiyle evlenirsen sen de anlayacaksın gurbette olmak çok zor canın sıkılsa arkadaşın yok düşün eşinle tartıştınız gidecek yerin yok yani şuan bunlara sevdiğim yanımda olsun yeter diyebilirsin bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor canım ailenin yanında aynı şehirde evli olmak büyük avantaj bence bunlar benim deneyimlerim tabiki karar senin

tabıkı bende ısterdım öle olmasını bende adana da okudum staj yaptım orda cok yakın akrabalarım ve cok yakın dostlarım war o konuda sorun olmaz herhalde nasip işi herseyy

elif inşallah evlenince çooooookkk mutlu olursun ailende benimkiler gibi iyikide onunla evlenmişsin derler.evlilik kumar gibi birşey galiba şans işi... herşey gönlünce olsunnn......

insaalah cnm cümlemızın kesınlıkle öle 4 yılıdrı bırlıkteyızz ama belli olmuyo ewlılık copk baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…