iyilesiyoruz :)

yalnız iyi bir ekip olduk birimizin düğün hazırlıkları olsa o başlık ne hareketli olur düşünsenize onca acı beraber çekildi, acılar üzerine mutluluklar kimbilir ne heyecanla paylaşılır

yalnız iyi bir ekip olduk birimizin düğün hazırlıkları olsa o başlık ne hareketli olur düşünsenize onca acı beraber çekildi, acılar üzerine mutluluklar kimbilir ne heyecanla paylaşılır

haha bence bu kadar seyi beraber yasamisken, artik dugunu de beraber yapmaliyiz. kesinlikle kim once evlenirse, ismimizi ayakkabisinin altina yazsin!!

iki başlık arasında mekik dokuyacağız anlaşılan ruh halimizdeki gel-gitlerin de en güzel örneği

başlığımız hayırlı olsun umarım "iyileştik" başlığına transfer oluruz tez zamanda

hayirli olacak insallah hep beraber hayattan yeniden zevk alacagiz ben mutlulugumu günese bagladim artik hava günesli ve güzelse icimde Ki bütün acilar siliniyo gunese yuzumu cevirip gozlerimi kapattigimda Ki o hiss ve o mutluluk paylasilmaz :) yaza Kadar hepimiz civil civil olalim

Bugün hava kapali gecede hic rahat uyuyamadim halim darma dumam ben de pop dinleyip duruyorum caresiz... Simdi meditasyon yapicam bakalim sonuc ne olacak :)

Suanda Ki manzara ve huzuru keske hepinize gönderebilsem tuna nehri kenarina oturdum mis gibi temiz hava ilik ilik esen rüzgar gökhan türkmen ask lazim sarkisinin o rahatlatici melodisi esligin de kuslarin sanki bu melodiyi duyar gibi eslik etmesi inanilmaz muhtesem anlatilamaz bi duygu Hayat herseye ragmen cok güzel ve yasamaya deger

Menekse sen yurt disinda mi yasiyorsun? Bak bunu bilmiyordumm =D
Ne guzel manzaranin ve guzelligin tadini cikar cunku benim oldugum yer buz gibi soguk, kardan dolayi camurlu, ve kapali disari bakinca insani efkar basiyo

Bahar geldi sayılır. 3. cemrede toprağa düştü artık çiçeklerimizi açalım kuşlar ötüşsün ağaçlar yapraklarını açsın. Güzel havalarla birlikte içimizde yenilenen enerjiyle ben inanıyorum çok harika şeylerle karşılacağız :))

Menekse sen yurt disinda mi yasiyorsun? Bak bunu bilmiyordumm =D
Ne guzel manzaranin ve guzelligin tadini cikar cunku benim oldugum yer buz gibi soguk, kardan dolayi camurlu, ve kapali disari bakinca insani efkar basiyo

evet cnm yurt disindayim ben bura da bahar geliyo artik az kaldi baharla birlikte butun yaralar da iyilesip gidecek insallah

ben bahari cok seviyorum zaten... Ve bu bahar benim icin yeniden dogus olacak Buna inaniyorum

İnanıyorum şu aralar hissettiğimiz şeyler artık son irinler onları da atıyoruz tamamen iyileşmek icin. Engellemeyelim çıksın hiçbirşey kalmasın geriye. Tüketelim onlara dair ne varsa. Kusalım içimizde acıya dair ne varsa. Sonra huzur bizimle:))

Atesi kim bulmus bilmem ama odunu her zaman her yerde ben bulmusumdur

bu lafi okudum bi yerden demin cok komik ya tam bizlik

siz nereye ben oraya..bu arada benim hayatim tam bir aksiyon filmi gibi..hergün ayri bir macera..

hic bana göre degil bu hayat yaaaaa... ben daha sessiz sakin ve huzurlu bir hayat istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…