- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi hircinmenekse
-
yalnız iyi bir ekip olduk birimizin düğün hazırlıkları olsa o başlık ne hareketli olur düşünsenizeonca acı beraber çekildi, acılar üzerine mutluluklar kimbilir ne heyecanla paylaşılır
iki başlık arasında mekik dokuyacağız anlaşılanruh halimizdeki gel-gitlerin de en güzel örneği
başlığımız hayırlı olsun umarım "iyileştik" başlığına transfer oluruz tez zamanda
haha bence bu kadar seyi beraber yasamisken, artik dugunu de beraber yapmaliyiz. kesinlikle kim once evlenirse, ismimizi ayakkabisinin altina yazsin!!
Suanda Ki manzara ve huzuru keske hepinize gönderebilsem tuna nehri kenarina oturdum mis gibi temiz hava ilik ilik esen rüzgar gökhan türkmen ask lazim sarkisinin o rahatlatici melodisi esligin de kuslarin sanki bu melodiyi duyar gibi eslik etmesi inanilmaz muhtesem anlatilamaz bi duygu Hayat herseye ragmen cok güzel ve yasamaya deger
Menekse sen yurt disinda mi yasiyorsun? Bak bunu bilmiyordumm =D
Ne guzel manzaranin ve guzelligin tadini cikar cunku benim oldugum yer buz gibi soguk, kardan dolayi camurlu, ve kapalidisari bakinca insani efkar basiyo
Bahar geldi sayılır. 3. cemrede toprağa düştü artık çiçeklerimizi açalım kuşlar ötüşsün ağaçlar yapraklarını açsın. Güzel havalarla birlikte içimizde yenilenen enerjiyle ben inanıyorum çok harika şeylerle karşılacağız :))
Atesi kim bulmus bilmem ama odunu her zaman her yerde ben bulmusumdur
bu lafi okudum bi yerden demincok komik ya tam bizlik
Konun hayırlı olsun menekşecim :)
Bu konu bize şans getirdin inşallah.. :)
Atesi kim bulmus bilmem ama odunu her zaman her yerde ben bulmusumdur
bu lafi okudum bi yerden demincok komik ya tam bizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?