iyilesiyoruz :)

Evet kizlar iyilesmek icin neler yapiyoruz::)

Ben mesela kisisel gelisim ve düsünce yönetimiyle ilgileniyorum beyin ve düsünce gücüyle ilgili seyler beni cok ilgilendiriyo...

Günlük yasamimda elimden geldigi kadar spora gitmeye calisiyorum gidemedigim günler saatlerce temiz havada yürüyorum bana inanilmaz bi enerji veriyo beynimiz de yürürken daha iyi calisiyormus onun icin yeni kararlar alirken yürüyerek yapmamiz daha saglikliymis...

Ve en cokta rengarek ojelere taktim bana o kadar iyi geliyo ki tirnaklarimi hergün yeni bi renk boyamak onlarla ilgilenmek bu ara mesela mat tirnak boyalari cok moda kendime kirmizi siyah ve turkuaz renklerini aldim harika duruyo bir de acik pembe ve sari bulabilsem daha memnun olacagim :)

Ve moralim bozuk olunca tesbihat dinliyorum ya da mutluluk telkinleri meditasyon yapiyorum tabi bunlarin hepsinin ise yaramasi icin exle hic bi sekilde görüsmemek gerekiyo görüsürseniz bi anda yerle birsiniz hic bisey kurtaramiyo :)

her ne kadar içeriği bilmesem de bende iyileşiyorum
ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
nedendir bilinmez ama bu son 4 5aydır bütün dünya karanlık gibi gliyodu
hayat anlamsız çekilmez ve en önemliside en küçük bişeden bile mutlu olan ben artık hep mutsuz...
havalardandı biliyorum ama başıma gelen olaylarda oldu yinede yepyeni çiçekli böcekli cıvıl cıvıl bi bahara hazırlıyorum kendimi
artık en ufak şeylere mızmızlanmak yok sabahları erken kalkıyorum evimde gerekli işlerimi zevkini çıkara çıkara yapıyorum
hazırlanıyorum okuluma gidiyorum gezmeye gidiyorum uzun lafın kısası eski xAyx geri geldi...
artık hep güzel şeyler olucak buna inanıyor ve bunu çağırıyorum ve artık bende iyileşiyorum kötü olmak için ne gerek varsa :26:
Rabbime milyonlarca kez şükürler olsun herşeyim yerinde ve hayatım güzel tabiki ben görmek istediğim sürece böyle bu
o yüzden ben artık yine ve yeniden güzel gözlerle bakıcam herşeye
herşey gönlünüzce olsun kızlar..biraz devrik biraz film vari oldu ama arkada hoş bi fon varken yazıyorum bunları
ve içimden geldi burda tanıdığım tanımadığım herkesi çok seviyorum
ve sen yağuuşuklu aşığım sana herşey gönlünüzce olsun canlar

Ben kendim için çok fazla şey yapamıyorum malesef
Sadece ders çalışabiliyorum :) Sınava az kaldı ve bir sürü ders var
Arada belgesel izliyorum çok hoşuma gidiyor yeni yerler görmek çılgın insanlar tanımak ...
İnşAllah sınavı kazanırsam kendime bol bol zaman ayırıcam
Spora gidicem , keman kursuna gitmek istiyorum hep hayalimdi ...

Ne guzel
Allah mutlulugunu arttirsin bize de versin insallah

Benim icinde son 7 ay baya skintili oldu. Once sevgilimle ayrildik, sonra okul bitti ve is bulamadim.. Bilmedigim bir sehire tasindim. Kimseyi tanimiyorum, butun gun evdeyim, skinti diz boyu.. Dunya iki ay oncesine kadar bana da surekli karanlik geliyordu ama son iki aydir aydinlandim cok sukur Biraz daha sosyallesmem gerekiyor ve yarinda bunun icin ilk adimi atmaya karar verdim..

Onun disinda ne yapiyorum..
Wallahi suan koydum kendime bir turk kahvesi, icip keyif yapiyorum. Bu bile baya havami degistiriyor benim

bende muzikle ilgilenmek istiyorumm.
bi ara gitara merak sarip gitar aldim ama ogrenemedim bi turlu
keman benim de daha cok ilgimi cekiyor

bende muzikle ilgilenmek istiyorumm.
bi ara gitara merak sarip gitar aldim ama ogrenemedim bi turlu
keman benim de daha cok ilgimi cekiyor

Müzik ruhun gıdası derler ya belki de çok iyi gelir bize değerlendirmek lazım
Babama söyledim ve kabul etti destekledi -ne gerek var der sanıyordum- çok hoşuma gitti

Sınavı atlatayım kemanımı kapıp kursa gideceğim

canım çoook teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah
kışın kasveti yetiyor insanı derbeder etmeye zaten
açıkçası ben bu saçma dönemlerimden ilk olarak sigarayı bırakıp sonra hayatıma çekidüzen verip
ve en önemlisi zaten düşkünümdür ama iyce bakıma kozmetiğe sararak kurtuldum
aslında şu sıra sevdiğim ve merak ettiğim şeylere yönelmek istiyorum bitakım kurslar vs ama son sınıf öğrencisiyim ve bu biraz engel oluyo malesef ama müsait zamanımda bööle şeylerede yönelicem inşallah

Ben gitar ögrenmistim 2 3 yil oluyo inanilmaz eglenceli insan kendini kaptirinca herseyi unutuyo gercekten saatlerce durmadan calabiliyprsun sonra neden bilmiyorum biraktim.... Bu ara dansa merak sardim dansla aram hic iyi degil normalde degisiklik olur hem motivasyon hem de spor :) ama bir türlü zaman ayiramiyorum gidip bi kursa yazilmaya

bende istiyorummmm
ama henuz kursa gidemem :d
zaten buralarda keman kursu veren bi yer varmidir onu bile bilmiyorum
spora baslasam iyi olacak. evde oturmaktan kilo aldim son zamanlarda :122:

Canim ben tirnaklarimi aksam yatmadan yapiyorum...

O kadar şey düşündüm geleceğimle ilgili ama dansı hiç düşünmemiştim gitsem bile yöresel danslara giderim sanırım

daha önce keman eğitimi aldın mı ya da farklı bir enstrüman çalıyor musun? keman ben de çok severim ama belirli bir yaştan sonra öğrenmenin zor olduğunu duyuyorum hep ve bu hevesimi kırıyor. birkaç parça öğrensem bile yeter aslında keman virtüözü olmak gibi bir gayem yok ne de olsa:))

ben de fotoğrafla ilgileniyorum, makineyi elime aldığımda dünyadan koptuğumu hissediyorum kısıtlı zamanlarda da olsa, bu aralar pek çıkamıyorum çekime, bir dönem arkadaşlarım modellik yapıyordu çok keyifli oluyor çekimler:) havalar biraz daha düzeldiğinde umarım kafamı daha fazla dağıtma şansım olacak.

onun dışında eskisi gibi film izlemeye çalışıyorum, sinemayı tarihsel gelişimi içinde ele alıp önemli sanat akımlarını takip edip yönetmenlerin filmografilerini izlemek gibi bir hobim vardı uzun süredir kendimden uzaklaştığımı hissediyordum, eskisi kadar keyif vermiyordu yaptığım hiçbir şey şu aralar yine güzel bir arşiv hazırlıyorum kendime:)

bu arada bu hafta vizyona güzel bir film giriyor onu da araya sıkıştırayım:)))) bakın konusu tanıdık gelecek mi hayatının aşkını bulduğunu sanan bir kadının tüm yaşamından vazgeçip bir başka ülkeye sevdiği adam için taşınıp aldatılmasını konu alıyor. kadın sonra kendi içinde derin sorgulamalara giriyor ve bir rahiple tanışıp aşkın tekrar mümkün olup olmadığı üzerine irdelemeler yapıyor. konusu itibarıyla hem kendime yakın buldum öyküyü hem de yönetmeni dikkate değerdir öneririm sizlere de "aşkın izleri"

Daha önce malesef hiç eğitim almadım Ama çocukluk hayalim diyebilirim hep erteledim ...
Belli bir yaştan sonra zor olabilir tabi herşey de olduğu gibi ama yeter ki istek ve azim olsun
Bence insanın üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey yok buna inanıyorum :) sende denemelisin bence

Demek fotoğrafla ilgileniyorsun mükemmel bir duygu olsa gerek
İnsan böyle güzel hobilerini bırakmamalı bence
Konuştukça aklıma geliyor aslında benim ne çok hayalim varmış

Resim yapmak Atlantis ne çok isterdim o boyaların içinde kaybolmayı off beaaa
Çok kültürlü bir insansın konuşmalarından bunu anlıyorum ve cümlelerin o kadar mükemmel ki diksiyon kursuna gittin mi acaba :26:

''Aşkın İzleri'' kesinlikle izlememiz lazım sen öneriyorsan bir bildiğin vardır

Fotograf cekmekte cok güzel bi hobi ben doga resimlerine bayiliyorum ama nedendir bi türlü beceremiyorum hani insanda bi his bi beceri olmasi lazim bende yok o his ama cok isterdim bakarsin canim SIKILDigi bi gün alir makinayi giderim yazin muhtesem olur...

Ben askla ilgili her filmden uzak duruyorum :) sadece komedi izliyorum eger tv basina gecersem :)

çok teşekkürler cecennsenin kalbinin güzelliğindendir bu düşüncen, hayır diksiyon kursuna gitmedim:) sen dene gelişmeleri de yaz belki biz de senden feyz alırız:) müzikle o kadar ilgilenmeme rağmen yalnızca dinleyici olmak bir enstrüman çalamamak çok acı geliyor:) zamanında gitar kursuna gitmiştim ama üniversitede olduğum dönemlerdi ders yoğunluğundan başlamadan bitti gibi birşey oldu.

sakın beceremiyorum diye düşünme, kimse çektiklerini de beğenmek zorunda değil zaten sanatta mutlak güzel ya da doğrular olmamalı bence bir kalıba sıkışıp kalmak yaratıcılığı öldürür, heyecanı da ancak amatör bir ruh süreğen hale getirir:) telefonla, amatör makineyle neyle çekersen çek bir başla sen zaten devamı geliyor önemli olan ne hissettiğin o anlarda:)

film aşk filmi mi emin değilim, yönetmen genelde felsefi bir anlatıyı tercih eder filmlerinde "tree of life" diye bir filmi vardı çoğu insanın sıkıntıdan içine fenalık geldiğini söylediği ve tamamlayamadığı benimse aşık olduğum bir film bu filmden de ümitliyim neyse biz izleyelim de artık yorumları yaparız komedi hiç izlemezdim ama son zamanlarda kara komedi ve absürd komedi türlerini keşfettim sahiden çok eğlenceli oluyor zihin boşalıyor:)

Kursum biter bitmez deneyeceğim sizlerle deneyimlerimi paylaşmak güzel olacak :)

dogru soyluyorsun firsat buldukca ben bi kac resim cekerek baslarim sonra da burada paylasirim ama hani o sair ilhami gibi birsey var ancak o hissi yakaladigim zaman yaptigim icime siniyor benim... Mesela cok önceleri siir yazardim yazmak icin Eger o his yoksa sacma sapan birsey cikiyor resim cekmekte ayni benim icin ayy cok duygusalim ben ya her ise duygu yüklüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…