iyilesiyoruz :)

gunaydin demisken

o kadar guzel bir ruya gordum kiiii
benim ex'i dusunerek yattim ama ruyamda bambaska birini gordum. bilincaltim yine benimle oynuyor iste
o bu aralar yakin oldugumuz arkadasimi gordum bulusmusuz falan spor yapmis, cok fit bi hale gelmis, kasli masli birseye sevindik ve bu beni kucagina aldi havaya atiyor falan.. bu durum bana cok tuhaf geldi cunku ben oyle ufak tefek bisey degilim kizlar 176 boyundayim 67 kiloyum vay be dedim adama bak ne guclu derken oyle sarildi kaldi, el ele dolastik falan, bi mutlu uyandimm, daha dogrusu uyandirildim pis calar saat yuzunden! ruya devam ediyordu yoksa

anladim ki ex falan hikaye, benim canim sevip sevilmek istiyor :122:
bunun farkinda olmak ne guzel seyy :119:

Eheh çok hoşmulş ya o arkadaşının kanına mı girsen biraz spor yap falan diye bakarsın rüyalar gerçek olur Şaka bir yana hissediyor musun ona karşı birşyler peki??

Ne güzel ama rüyalarda kalmasa keske :)) bugün bende düsündüm ask lazim yeniden sevmek istiyorum bende :)) sevmek ve sevilmek

Ne güzel yarın cumartesi :) Yağmur yağsa sonra günlük güneşlik olsa umutlansam mutlu olsam ne güzell olur..

Bilinçaltın bile şaşırmış napacağını sen ex'i düşünmüşsün o sana bambaşka birini getirmiş
Ama ne istediğini ve ne istemediğini bilmek güzel bir şey canım
En azından bunu başardın
Sevip sevilmeyi hepimiz istiyoruz da işte bakalım ne zaman olucak

Ne güzel yarın cumartesi :) Yağmur yağsa sonra günlük güneşlik olsa umutlansam mutlu olsam ne güzell olur..

Yarın kursum var çok fena ya

Havaların güzel olmasını bende istiyorum canı gönülden tamamen etkili ruh hali üzerinde :)

Yarın kursum var çok fena ya

Havaların güzel olmasını bende istiyorum canı gönülden tamamen etkili ruh hali üzerinde :)

Kesinlikle etkiliyor ruh halimiz iyileşiyor. Gerçi acının ilk anı yaza denk geldiğinde o yaz sıcakları aynı cehennemi andırmıştı bana ama olsun bahar güzel :) Bahardan sonra yaz mevsimi harika . Kaygı yok stres yok birisinin olmasını isterim ama şu an ruhum kalbim hazır değil. Uzun bir nakehat dönemi yaşadı kalkmaya çalışıyor ama gücünü kazanmak için. Yeni için şu an verebileceğim hissedebileceğim hiçbişey yok mutlulugu kendi içimde yakalamam lazım gibi hissediyorum. Çünkü öncekini unutmak için sondakine yüklendim sonrası acı oldu el elde baş başta kaldım. Ya bir insanı sevmediğinizi biliyorsunuz ama bu nasıl saplantılı ruh halidir. Sanki iple bağlıyım ipin ucuda ona bağlanmış. Amannnn bunu da yaşadım gördüm Güzel bir bahar geçireceğiz. Güzelliklere yer açalım huzur en önemli şey. Şu an istedigim bu sakin ve dingin bir huzur hali.

Bende senin gibi düşünüyorum önce huzuru kendi iiçimde bulmak istiyorum bunu birisine bağlamak istemiyorum
Sonra yine üzülmekten korkuyorum açıkcası
Hemen hemen bizimle aynı durumda bir kuzenim var erkek arkadaşından ayrılıp uzun süre etkisinden kurtulamamıştı
Üzerinden 2 yıla yakın geçti şuan birisi ile tanışmış bugün onunla dertleştim
Zamanla geçtiğini söyledi şimdi umrunda bile değilmiş eskisi , yeni heycanlar sarmıştı kuzenimi
Hayat çok garip bazen

Eheh çok hoşmulş ya o arkadaşının kanına mı girsen biraz spor yap falan diye bakarsın rüyalar gerçek olur Şaka bir yana hissediyor musun ona karşı birşyler peki??

Zaten spora basladi, ondan etkilendim galiba haha dun spora basladigini falan soyluyordu da. Ne pis bi zihne sahipsem hemen bilincaltima yerlestirmisim onun spor yapmis, insan guzeli halini ahaha. ben onu cok seviyorum ama aramizda mesafe var, bi de sonu mechul, gecenlerde yazmistim terapi grubuna yani simdilik o yonde bir yaklasimim olsun istemiyorum ona karsi

Ne güzel ama rüyalarda kalmasa keske :)) bugün bende düsündüm ask lazim yeniden sevmek istiyorum bende :)) sevmek ve sevilmek
Evett
olsun ya hic olmazsa ruyamizda mutlulu olalim
hani derler ya ben boyle isi anca ruyamda gorurum

Evet.. iyi dusunelim iyi olsunn. ay bugun pek bi mutluyum yahu
hava gunes acti, ciktim disari dolastim yeni birileriyle tanistim, gulustum, acildim yahu
biz mutlu olmayi istedigimizde en ufak seyler bile mutlu eder bizi, buna cok inaniyorumm. yeterki biz mutlu olmayi isteyelim

Bugün disarda yurudum biraz sonra insanlarin icine karistim o Kadar sacma geldi Ki yasadiklarim 5 aydir hala bu durumda olmam kendimden utandim bi an :) baslarda evet cektim acimi tamam ama yeter ya biktim artik :)))

Postifim gucluyum mutluyum o olmadan da yasayabiliyorum Hayat guzelliklerle dolu kendimi seviyorum ve kendimle cok mutluyum :)

Öyle diyelim öyle olalım canım inşallah :)) Sabah büyük bir baş ağrısıyla kalktım ilaç içmek icin yarım elma yedim zoraki sonra mide bulantısı. O kadar fenaydım ki düşündüm yaa sağlıktan sağlıgımızdan daha öte bir şey var mı? Biz böyle gereksiz üzülerek kendimizi hırpalayarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Her üzüntü sağlıgımızdan biraz birşeyler götürüyor. Ama işte gelde şu kafaya anlat (

o Kadar iyi anliyorum Ki seni bende son gunlerde cok fenaydim neredeyse hic bisey yemedim yani o Kadar... Bugün ne oldu bilmiyorum bi an bu yaptigimin ne Kadar gereksiz oldugunu anladim... Benim bi inancim var Eger kaderim de o varsa en dogru zamanda yine gelir bulur Beni.. Eger degilse mutlaka daha mutlu olacagim birisi cikacaktir karsima bu isyan neden aciysa cektim acimi.. Bi yerlerden hayata tutunmak lazim ve yeniden kalkmak lazim tabi Ki bazi gunler olacak canimiz bisey yapmak istemeyecek o gunleri de gecirecegiz hergun mutlu olamayiz Ki onunla birlikteyken mutsuz gunlerin olmuyormuydu...

Gunaydin kizlarrr... Sabah sporundayim cok iyi geliyo soyle deli gibi kosmak vucut calistikca beyin daha hizli calisiyo :))) mutluluk bu iste :) laranin yolla sarkisi hepimize gelsin... Guzel mutlu bi gun yaratalim kendimize unutmayin mutlulugu da huznu de secen bizleriz o zaman mutlu olalim :) kahkahalariniz eksik olmasin

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :)
Sporun rahatlatıcı etkisini biliyorum ve havalar düzelir düzelmez yürüyüş yapmaya başlayacağım

Tam bu grubumuza göre bir şarkı hepimize gelsin :)

[video=youtube;nOo5U-IT_OU]http://www.youtube.com/watch?v=nOo5U-IT_OU[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…