- Konu Sahibi hircinmenekse
-
gunaydin demisken
o kadar guzel bir ruya gordum kiiii
benim ex'i dusunerek yattim ama ruyamda bambaska birini gordum. bilincaltim yine benimle oynuyor iste
o bu aralar yakin oldugumuz arkadasimi gordumbulusmusuz falan spor yapmis, cok fit bi hale gelmis, kasli masli birseye sevindik ve bu beni kucagina aldi havaya atiyor falan.. bu durum bana cok tuhaf geldi cunku ben oyle ufak tefek bisey degilim kizlar 176 boyundayim 67 kiloyum vay be dedim adama bak ne guclu derken oyle sarildi kaldi, el ele dolastik falan, bi mutlu uyandimm, daha dogrusu uyandirildim pis calar saat yuzunden! ruya devam ediyordu yoksa
anladim ki ex falan hikaye, benim canim sevip sevilmek istiyor :122:
bunun farkinda olmak ne guzel seyy :119:
gunaydin demisken
benim ex'i dusunerek yattim ama ruyamda bambaska birini gordum. bilincaltim yine benimle oynuyor iste
o bu aralar yakin oldugumuz arkadasimi gordumbulusmusuz falan spor yapmis, cok fit bi hale gelmis, kasli masli birseye sevindik ve bu beni kucagina aldi havaya atiyor falan.. bu durum bana cok tuhaf geldi cunku ben oyle ufak tefek bisey degilim kizlar 176 boyundayim 67 kiloyum vay be dedim adama bak ne guclu derken oyle sarildi kaldi, el ele dolastik falan, bi mutlu uyandimm, daha dogrusu uyandirildim pis calar saat yuzunden! ruya devam ediyordu yoksa
gunaydin demisken
Ne güzel yarın cumartesi :) Yağmur yağsa sonra günlük güneşlik olsa umutlansam mutlu olsam ne güzell olur..
Yarın kursum var çok fena ya
Havaların güzel olmasını bende istiyorum canı gönülden tamamen etkili ruh hali üzerinde :)
Kesinlikle etkiliyor ruh halimiz iyileşiyor. Gerçi acının ilk anı yaza denk geldiğinde o yaz sıcakları aynı cehennemi andırmıştı bana ama olsun bahar güzel :) Bahardan sonra yaz mevsimi harika . Kaygı yok stres yok birisinin olmasını isterim ama şu an ruhum kalbim hazır değil. Uzun bir nakehat dönemi yaşadı kalkmaya çalışıyor ama gücünü kazanmak için. Yeni için şu an verebileceğim hissedebileceğim hiçbişey yok mutlulugu kendi içimde yakalamam lazım gibi hissediyorum. Çünkü öncekini unutmak için sondakine yüklendim sonrası acı oldu el elde baş başta kaldım. Ya bir insanı sevmediğinizi biliyorsunuz ama bu nasıl saplantılı ruh halidir. Sanki iple bağlıyım ipin ucuda ona bağlanmış. Amannnn bunu da yaşadım gördümGüzel bir bahar geçireceğiz. Güzelliklere yer açalım huzur en önemli şey. Şu an istedigim bu sakin ve dingin bir huzur hali.
Eheh çok hoşmulş ya o arkadaşının kanına mı girsen biraz spor yap falan diye bakarsın rüyalar gerçek olurŞaka bir yana hissediyor musun ona karşı birşyler peki??
EvettNe güzel ama rüyalarda kalmasa keske :)) bugün bende düsündüm ask lazim yeniden sevmek istiyorum bende :)) sevmek ve sevilmek
Bilinçaltın bile şaşırmış napacağını sen ex'i düşünmüşsün o sana bambaşka birini getirmiş
Ama ne istediğini ve ne istemediğini bilmek güzel bir şey canım
En azından bunu başardın
Sevip sevilmeyi hepimiz istiyoruz da işte bakalım ne zaman olucak
Postifim gucluyum mutluyum o olmadan da yasayabiliyorum Hayat guzelliklerle dolu kendimi seviyorum ve kendimle cok mutluyum :)
Öyle diyelim öyle olalım canım inşallah :)) Sabah büyük bir baş ağrısıyla kalktım ilaç içmek icin yarım elma yedim zoraki sonra mide bulantısı. O kadar fenaydım ki düşündüm yaa sağlıktan sağlıgımızdan daha öte bir şey var mı? Biz böyle gereksiz üzülerek kendimizi hırpalayarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Her üzüntü sağlıgımızdan biraz birşeyler götürüyor. Ama işte gelde şu kafaya anlat(
Gunaydin kizlarrr... Sabah sporundayim cok iyi geliyo soyle deli gibi kosmak vucut calistikca beyin daha hizli calisiyo :))) mutluluk bu iste :) laranin yolla sarkisi hepimize gelsin... Guzel mutlu bi gun yaratalim kendimize unutmayin mutlulugu da huznu de secen bizleriz o zaman mutlu olalim :) kahkahalariniz eksik olmasin
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :)
Sporun rahatlatıcı etkisini biliyorum ve havalar düzelir düzelmez yürüyüş yapmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?