İyilik yapmadığım için Trip yemek.

Siz, doğru olanı yapmışsınız. Oğlum 4 yaşında ve bakıcısı hariç kimseye emanet edemem çünkü oğlum, evin her tarafının ona göre güvenli dizayn edilmesine rağmen ara sıra illaki kendini yaralayacak bir şey bulur. Çok hareketli ve gözünüzden ayırmamanız lazım. Bu sebepten bakıcısı bile sadece oğlumla ilgilenmesini ev de dağılmış bir yer var ise öylece bırakmasını söylüyorum.

Ben, bu çocuğu komşuma ve arkadaşıma bırakamam. Biliyorum muhtemel bir aksiyon yaratır ve insanlar yok yere sorumluluk altına girer.

Yani 5 aylık olması ile daha büyük olması pek bir şey değiştirmiyor. Çocuk büyük sorumluluktur.

Ben başkasının kedisini, kuşunu bile emanet almıyorum bir şey olsa benden bilinir diye. Gayet haklısınız. Surat yapmaya devam etsin istediği kadar.

İstismar birincil, umursamaz anne ikincil suçlu. İnsanların sapık olmasını engelleyemezsiniz ama bunların eline düşmesini engelleyebilirsiniz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu dünyada gözümüzü 4 açmak zorundayız maalesef. Çocuklara yapılanlara dayanamıyorum. Çok kötü insanlarla bir arada yaşıyoruz.

Hiç vicdan yapmayın surat asarsa da assın.Çok haklısınız.
Ben de ne çocuk emanet ederim ne de emanet alırım. Sadece büyüğümü anneme emanet ediyordum o da belli bir yaştan sonra. Anca çok ciddi bir durum olması lazım bırakmam için ki umarım olmasın. Çocuk konusu başka bir konu bence emanet edilmemeli de alınmamalı da.

Şu forumda okuduğum rezalet top 5 yorum içerisine girer

Çocukların tuvalet eğitimi bile psikolojilerini karakterlerini etkiliyorken böyle filmler kim bilir ne tarzda travmalar bırakır. Bu konuda nasıl bir eğitiminiz var da böyle kesin konuşabiliyorsunuz?

Duyarsız ebeveynlerden nefret ediyorum. Evet bu devirde kesinlikle kimseye çocuk mocuk emanet edilmemeli. Fakat böyle bir durumda da ebeveynle konuşulur ya da çocuklar geri yollanır yani. Lütfen bir daha çocuklara böyle filmler açmayın. Korkutmaya çalışmayın. Kovun.

Çocukların tuvalet eğitimi bile psikolojilerini karakterlerini etkiliyorken böyle filmler kim bilir ne tarzda travmalar bırakır. Bu konuda nasıl bir eğitiminiz var da böyle kesin konuşabiliyorsunuz?
Kendi düşüncem bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…