Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yaklasik bir ay once kadar yazmistim kaan beyle gorusmeye gidicem diye gittim ve vitaminlere baslamistik. Regl doneminde gelip muayene olmami istemisti ilbdisinda oldugumdan nir de ogretmen oldugumdan nasil ayarliycam diye dusunurken haftasonu ailemin yanina geldim ve regl de eve donmeden oldu. Hemen pazartesiye randevu aldim. Yani yarin sanirim bir seyler netlesecek ve ben cok heyecanliyim. Umarim mucizem bu yolun sonunda beni bulur. Hepimizin yuzu gulsun seneye anneler gununde mis kokulu meleklerimiz.kucagimizda olsun insallah...

İnşallah herşey yolunda gider şimdiden bol şans. Allah yardımcımız olsun.

kızlar historoskopi olduktan sonra mı başlıyor iğneler?
Canım bu yola ilk başladığında vitaminleri kullanırsın adetinle beraber Kaan hoca uygun görürse iğnelere başlarsın yumurtaların büyür opu işlemin gerçekleşir sonra 1 adet bekleyip histo olursun arkasından da transfer. Özetle durum bu istisnalar Hariç )

canım ben gittim. vitamin kullandım. benim rahim duvarıma baktı ilk ay. kalınlaşmıyor. mecbur histeroskopi yapacağım neden kalınlaşmıyor dedi. sonra da karar vereceğiz ne yapacağımıza:)) bende biraz durum garip galiba:)))

Amin canım inşallah cok teşekkür ederim. Sezeryanim boyunca dua ettim sizlere. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle:)

Saglikla büyük yavrunu cnm ,,allah anali babali büyütmeyi nasip etsin,,,darisi bizlerin basina artik ins bizde mutlulugumuzu paylasiriz ins yakin zamanda

Ozaman iş değişir seninki tanısal histereskopi olacak galiba önce onu yapacak :)) Çakma doktor olduk vallahi ))

Senin durumun farkliymis normal surecte transferden once yapiyor histoyu ama senin tani amacli basta yapcak rahimde bir sorun var mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…