- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.801
İnşallah herşey yolunda gider şimdiden bol şans. Allah yardımcımız olsun.Yaklasik bir ay once kadar yazmistim kaan beyle gorusmeye gidicem diye gittim ve vitaminlere baslamistik. Regl doneminde gelip muayene olmami istemisti ilbdisinda oldugumdan nir de ogretmen oldugumdan nasil ayarliycam diye dusunurken haftasonu ailemin yanina geldim ve regl de eve donmeden oldu. Hemen pazartesiye randevu aldim. Yani yarin sanirim bir seyler netlesecek ve ben cok heyecanliyim. Umarim mucizem bu yolun sonunda beni bulur. Hepimizin yuzu gulsun seneye anneler gununde mis kokulu meleklerimiz.kucagimizda olsun insallah...
salı gününe verdiler canım saat 11.de. bu seferlik olmadı ama belki transferimiz aynı güne denk gelir inşallahkalbiminozu selam canım histo randevunu aldın mı ?
Canım senin histo dündü galiba. Nasıl geçtiİnşallah herşey yolunda gider şimdiden bol şans. Allah yardımcımız olsun.
Inşallah canım. Süreç Başlıyor sonunda inşallah yüzümüz Güler bukezsalı gününe verdiler canım saat 11.de. bu seferlik olmadı ama belki transferimiz aynı güne denk gelir inşallah
Yok canım yarın saat 10da heyecanla bekliyorumCanım senin histo dündü galiba. Nasıl geçti
Hadi bakalım bol şans. Az kaldı miniklere kavuşmanaYok canım yarın saat 10da heyecanla bekliyorum
kızlar historoskopi olduktan sonra mı başlıyor iğneler?Yok canım yarın saat 10da heyecanla bekliyorum
Hayir cnm transfer oncesi yapiliyor histo igneleri once kullaniyorsunkızlar historoskopi olduktan sonra mı başlıyor iğneler?
Teşekkür ederim canım inşallah kazasız belasız hayırlı bir şekilde gelip sıkı sıkı tutunurlar. Dualarım hepimiz için umarım bugünleri unutturacak günlerimiz yakındırHadi bakalım bol şans. Az kaldı miniklere kavuşmana
Canım bu yola ilk başladığında vitaminleri kullanırsın adetinle beraber Kaan hoca uygun görürse iğnelere başlarsın yumurtaların büyür opu işlemin gerçekleşir sonra 1 adet bekleyip histo olursun arkasından da transfer. Özetle durum bu istisnalar Hariçkızlar historoskopi olduktan sonra mı başlıyor iğneler?
canım ben gittim. vitamin kullandım. benim rahim duvarıma baktı ilk ay. kalınlaşmıyor. mecbur histeroskopi yapacağım neden kalınlaşmıyor dedi. sonra da karar vereceğiz ne yapacağımıza:)) bende biraz durum garip galiba:)))Canım bu yola ilk başladığında vitaminleri kullanırsın adetinle beraber Kaan hoca uygun görürse iğnelere başlarsın yumurtaların büyür opu işlemin gerçekleşir sonra 1 adet bekleyip histo olursun arkasından da transfer. Özetle durum bu istisnalar Hariç)
Saglikla büyük yavrunu cnm ,,allah anali babali büyütmeyi nasip etsin,,,darisi bizlerin basina artik ins bizde mutlulugumuzu paylasiriz ins yakin zamanda
amin inş. canım. bugün inş herşey yolunda gider ve sorunsuz bir şekilde yoluna devam edersin.Inşallah canım. Süreç Başlıyor sonunda inşallah yüzümüz Güler bukez
Ozaman iş değişir seninki tanısal histereskopi olacak galiba önce onu yapacak :)) Çakma doktor olduk vallahicanım ben gittim. vitamin kullandım. benim rahim duvarıma baktı ilk ay. kalınlaşmıyor. mecbur histeroskopi yapacağım neden kalınlaşmıyor dedi. sonra da karar vereceğiz ne yapacağımıza:)) bende biraz durum garip galiba:)))
Hadi bunu da atlattin gecmis olsun cnm finale az kaldiÇok şükür histereskopi de oldu bitti gayet basit bi operasyonmuş klinikten çıktık yemek yiyoruz dışarıda eşimle,Türk kahvemi içmeden de dönmem eve
Şimdi rahim kalınlaştırma işlemine başlayacağız.
Senin durumun farkliymis normal surecte transferden once yapiyor histoyu ama senin tani amacli basta yapcak rahimde bir sorun var mi diyecanım ben gittim. vitamin kullandım. benim rahim duvarıma baktı ilk ay. kalınlaşmıyor. mecbur histeroskopi yapacağım neden kalınlaşmıyor dedi. sonra da karar vereceğiz ne yapacağımıza:)) bende biraz durum garip galiba:)))
Allah anali babali buyutsun. Tez zamanda bize de nasip etsin insallah..Amin canım inşallah cok teşekkür ederim. Sezeryanim boyunca dua ettim sizlere. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle:)
cok saol cnm ins duyar rabbim sesini.Amin canım inşallah cok teşekkür ederim. Sezeryanim boyunca dua ettim sizlere. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?