Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar sizden tavsiye almam gerekiyor özellikle hamile kalan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim. Yasal olarak 2 embryo koyma hakkımız var ama kararsız kaldık. Kaan hoca iki tane isterseniz 3. Gün embriyosu koyalım diyor tek isterseniz 5.güne gidelim diyor. Tabi ki Allah bilir ama hangisinde şansım daha yüksek. Hamile kalan arkadaşlar kaç embryo yerleştirdiler size ve kaçıncı günde ve de kaliteleri nasıldı? Şimdiden teşekkür ederim.

Canım benim toplamda iki tane embriyom vardı ikiside yerleştirildi biri 1.kalite 9 hücreli öteki ikinci kalite 4 hücreliydi 3.gün embriyosuydu seninde hakkinda hayirlisi olsun inşallah

canım en zor kararlardan biri bende bunu tam 3 ay düşündüm tabi bana 5. gün tek embriyo teklifi yapılmadı çünkü benim embriyo sayım 6 idi. en sonunda 2 tane 3. gün embriyosu konuldu dondurulmadan önceki kaliteleri 1. kalite idi ama çözüldükten sonra değiştimi bilmiyorum. malumunuz bir tanesi tutundu prensesimi bekliyorum :) gerçi her ne olursa olsun nasip işi yani kaderde tek varsa 3 tanede koysan tek oluyor. eğer iki taneyse 1 tane konulsada bölünüp iki olabiliyor bunuda çok okudum :) ve en kötüsü nasip değilse hiç olmuyor. sen hayırlısını dile içinden en çok geçeni yap. hepsi aynı sonuca varacak.

Sizler sayesinde kaan beyle tanistim. Burda o kadar guzel paylasimlar oluyorki.. en onemlisi de hepimi birbirimizi anliyoruz cunku oyle ya da boyle ayni yollardan geciyoruz. Iki sene belki cogumuz icin yolun basi ama yaklasik iki senedir suren yolculugumuz umarim bubtedavi sonunda mutlu sona ulasir. Bugun ilk ignelerimi.oldum yumurta gelisimi icin. Heyecanliyim ve korkuyorum. Arka planda kalip.okumaya devam edemedim sizden aldigim cesaretle ben de kendimi acmak istedim.

Canım tedavin hayırlı olsun bende burdaki güzel yorumlarla kaan beyle yoluma başladım ve ilk denememde mutlu sona ulaştım önce rabbimin izniyle sonra kaan beyin tecrubesi ve başarısıyla bebek özlemi çeken bütün anne adayları inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz dualarım sizinle :)

İğnesiydi opuydu histoydu derken bir de bakmışsın finaldesin :) nasıl geçtiğini anlamayacaksın inanki hiç korkma herşey su gibi geçecek inşallah bol bol kaliteli embriyoların olur.

Cok tesekkur ederim hepinize genelde karamsar olan benim bugun icimde bi mutluluk var umarim dediginiz gibi olur ama sanirim tecrubeli arkadaslarin tecrubelerine ve tavsiyelerine cok ihtiyacim olacak. Bugun kaan bey tedaviye basliyoruz dediginde her seyi unuttum guzel dusunmek istiyorum ve hepimiz icin dua ediyorum hamile arkadaslarimiz saglikla ellerine meleklerini alsin bizlerde bu mucizelere hayirlisiyla kavusalim diye

Canım opunun yanında sinek ısırığı bu hiç merak etme. Ben bu sabah oldum merkezden 12 de çıktım eve 5 te girdim. Gezdim yani sen düşün. Uyuyup uyanmam 15 dk sürdü korkulacak hiç birşey yok yani :))

Bnde bu cuma olacağım ama sterisi bugunden başladı. Sakinleştirici yaptılarmı ? kaç gün snra transferin olacak

slm ben tedavi aşamasında hiç soru sormadım tamamen Kaan Beye bıraktım embriyolarım kaç hücreliydi kaç günlüktü bilmiyorum bile bence bunlara takılma sonuçta Allah kısmet ettiyse olacak inşallah

Bnde
bu cuma olacağım ama sterisi bugunden başladı. Sakinleştirici yaptılarmı ? kaç gün snra transferin olacak
Sakinleştirici Lafı geçmedi hiç istersen mi yapıyorlar acaba bilmiyorum. Ya inanki hiçbirşey yok Can'ını yakacak tek şey damar yolunun açılması olacak okadar. Transfer ortalama 15 gün sonra gibi olacak canım

slm ben tedavi aşamasında hiç soru sormadım tamamen Kaan Beye bıraktım embriyolarım kaç hücreliydi kaç günlüktü bilmiyorum bile bence bunlara takılma sonuçta Allah kısmet ettiyse olacak inşallah
Doğru söylüyorsun herşey Allahtan herşey kısmet ama Kaan hoca dedi isterseniz 3 günlük 2 tane koyalım isterseniz 5 günlük 1 tane diye bizde kararsız kaldık. Siz de hamilesiniz galiba

Arkadasla bu geciçi menopoz surecinde adet gormüşmüydünüz ben iki kez iğne oldum ama yine olması gereken günümde adet oldum. Var mı aranızda bu sekilde olan

Doğru söylüyorsun herşey Allahtan herşey kısmet ama Kaan hoca dedi isterseniz 3 günlük 2 tane koyalım isterseniz 5 günlük 1 tane diye bizde kararsız kaldık. Siz de hamilesiniz galiba
henüz değerleri takip aşamasındayız Allahım hepimize yardım esin inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet ama en önemlisi stres yapmamak ve tevekkül edip rahat olmak dileğimizi rabbime emanet ediyoruz sonuçta vardır bizim için güzel planları, sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Merhaba :) İç sesine güven lütfen. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen onu tercih et. Soruna gelince benimkiler 3. gün embriyosuydu. Mecburi bir tercihti. 5. güne gidecek sayıda değildik canım:)

Bnde
bu cuma olacağım ama sterisi bugunden başladı. Sakinleştirici yaptılarmı ? kaç gün snra transferin olacak
Merhaba, inan bu korkuna değecek bir şey yasamayacaksin. Sadece damar yolu açılırken hafif bir acı, sonra mis gibi bir uyku. Opudan daha basit bir operasyon. Anne olmaya hazirlaniyorsun, sonuda öyle olacak inşallah. Daha güçlü ol hadi canım

Âmin. Değerleriniz güzel güzel katlanır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Merhaba :) İç sesine güven lütfen. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen onu tercih et. Soruna gelince benimkiler 3. gün embriyosuydu. Mecburi bir tercihti. 5. güne gidecek sayıda değildik canım:)
2 si de tuttu mu yoksa :)))) Allah size bağışlasın canım,çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…