- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
- 128
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.841
Hayır, küçük prens bizimle kaldı :) Teşekkürler canım. Sizlerinde melekleri sizi bekliyor. Hergün dua ediyorum, Allah kısmet ederse doğumda da Özlemcim gibi sizin için dua edeceğim.2 si de tuttu mu yoksa :)))) Allah size bağışlasın canım,çok teşekkür ederim.
Maşallah sağsalim alırsın inşallah kucağınaHayır, küçük prens bizimle kaldı :) Teşekkürler canım. Sizlerinde melekleri sizi bekliyor. Hergün dua ediyorum, Allah kısmet ederse doğumda da Özlemcim gibi sizin için dua edeceğim.
Çok ama çok geçmiş olsun Allah Tekrarını yaşatmasın inşallah umarım yeni tedavinde sorunsuz bi hamilelik yaşarsın. Dondurulmuş embriyoda iğne yok. Sadece rahim kalınlaştırma yapılıp transfer gerçekleşiyor. Histo da tekrar yapılacağını sanmam.tedavi sürecindeki Ücret 2000tl sanırım ilaçlarda çok tutmaz sağlık ocağı birçoğunu karşılıyor.Merhaba arkadaşlar.beni bazilariniz hatirliyordur.ben 3 martta hamile olduğumu öğrenmiştim.sizlerle sevincimi paylasmistim.uzun suredir yazmiyorum çünkü ikiz olan bebeklerimi 2 nisanda 8 haftalikken kaybettim.6,5 haftalıkken kalp atislarini duymuştum. 8 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalp atislarinin durduğunu öğrendik ve 8 nisanda da bebeklerimi benden aldilar. 2 yillik bir mücadelenin sonunda kavustugum bebeklerin sayesinde sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim.sonra dünyam karardi.çok zor günler geçirdim.ama artik yavaş yavaş kendimi toparliyorum. 2 embriyom kaldi.nasipse temmuzda tekrar deneyecegiz.sizlere sormak istediğim dondurulmuş embriyo varken süreç nasil devam ediyor.transfere kadar ne kadar zaman geçiyor.histeroskopi tekrar yapiliyor mu?iğne olunuyor mu? İlaçlar ne kadar tutuyor?
Aramıza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun.önce duanı et sonra Kaan hocaya güven bir de bakmışsın Bebeğin kucağında. çikolata kistleri olup hamile kalan çok fazla anne var eşinden alacakları örnektende zaten en iyi spermleri seçecekler. Şimdiden bol şans,yolun kısa ve sonu güzel olur inşallah.Kendimi tanitayim biraz; 34 yasindayim.yumurta rezervimde cikolata kistimden dolayi azalma olmus.Fsh im yuksek ciktiginda aglar bir halde Kaan Bey e gittik.Bana dedigi evet bir sorun var ama ben ultrasonda gordugumu bilirim.Menopoz degil,yumurta var, kaliteli olmasi icin tedavi uygulayacagiz dedi.Vitamin destekleri verdi, gecici menopoz ignelerimin bir tanesini oldum.Bide dhea kullaniyorum.Esimdede sorun cikti onada vitamin destegi verdi.Cok orneklerini okudukca rahatliyorum 2 yumurta oluyor ama kaliteli olup embriyo olusuyor ve bebegini kucagina aliyorlar.Ornek en yakin arkadasim:) Dua ediyorum surekli Allaha...
Aramıza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun.önce duanı et sonra Kaan hocaya güven bir de bakmışsın Bebeğin kucağında. çikolata kistleri olup hamile kalan çok fazla anne var eşinden alacakları örnektende zaten en iyi spermleri seçecekler. Şimdiden bol şans,yolun kısa ve sonu güzel olur inşallah.
Cok tesekkur ederim, iyi ve guzel temennin icinde Allah razi olsun.Hayirlisiyla saglikla sihhatle insallah o mucize ani yasarim..
Cok tesekkur ederim, iyi ve guzel temennin icinde Allah razi olsun.Hayirlisiyla saglikla sihhatle insallah o mucize ani yasarim..
canim benim ya cok gecmis olsun ;( ne desem bos ..bende benzer bir durum yasadim senin kadar olmasa da ..kimyasal gebeligimde bi heveslenmistim tamam oldu galiba derken ikinci testte degerler düsmüstü .. hevesim kursagimda kalmisti anlayacagin,,,bir an önce toparlan,,ztn sen istemesende bebek özlemi istegi bize güc verio,,eminim sende kisa sürede toparlanacaksin,,ve ne güzel ki iki dondurulmusun var bende o da yoktu.. ins dondurulmuslarla bebegine kavusursun cnm,,metanetli ol,sabir sabir sabir .... baska bsy degil yani,,bu yoldaki herkese kendim de dahil allah güc kuvvet sabir versin...Merhaba arkadaşlar.beni bazilariniz hatirliyordur.ben 3 martta hamile olduğumu öğrenmiştim.sizlerle sevincimi paylasmistim.uzun suredir yazmiyorum çünkü ikiz olan bebeklerimi 2 nisanda 8 haftalikken kaybettim.6,5 haftalıkken kalp atislarini duymuştum. 8 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalp atislarinin durduğunu öğrendik ve 8 nisanda da bebeklerimi benden aldilar. 2 yillik bir mücadelenin sonunda kavustugum bebeklerin sayesinde sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim.sonra dünyam karardi.çok zor günler geçirdim.ama artik yavaş yavaş kendimi toparliyorum. 2 embriyom kaldi.nasipse temmuzda tekrar deneyecegiz.sizlere sormak istediğim dondurulmuş embriyo varken süreç nasil devam ediyor.transfere kadar ne kadar zaman geçiyor.histeroskopi tekrar yapiliyor mu?iğne olunuyor mu? İlaçlar ne kadar tutuyor?
Canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Tez vakitte önce göbişin, sonra kucağın dolsun inşallah. Kaan beyi ben de buradan okuyarak tanıdım. İlk tedavimiz olumsuz sonuçlandı ama Kaan beye inanıyor ve güveniyorum. Allah nasip ettiyse ikincide olacakKaan Bey e güvenim sonsuz,Allah çıkardı karşımıza diyoruz eşimle..Tecrübesi ve bizlere yaklaşımı ile mükemmel bir doktor ve hoca.
Ben oradaydım 12 gibi Kaan hocanın odasındayım Histodan çıkmıştım :) belki de gördük birbirimiziDun Kontrolum vardi.11 bucukta ordaydim.Herkese baktim acaba sizlerden biri varmidir tanisayim diye,hatta sorcaktim ama yok artik ayip olur dedim:)Ailelerimiz ve arkadaslarimiz Izmir disinda, burda sizden baska paylastigim kimse yok anlayacaginiz
Cok gecmis olsun cok zor gercekten ayni sekilde degil belki ama ben de ayni durumu iki kere yasadim. Ikincisini temmuz ayinda yasadim ve cok agir oldu o aureci atlatmam. Kendimi toparlamam bu zamani anca buldu ve tedaviye yeni basladim. Yilmak kolay sabretmek lazim ama bazen gucumuz tukeniyor umarim sen o gucu hic tuketmezsin.Merhaba arkadaşlar.beni bazilariniz hatirliyordur.ben 3 martta hamile olduğumu öğrenmiştim.sizlerle sevincimi paylasmistim.uzun suredir yazmiyorum çünkü ikiz olan bebeklerimi 2 nisanda 8 haftalikken kaybettim.6,5 haftalıkken kalp atislarini duymuştum. 8 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalp atislarinin durduğunu öğrendik ve 8 nisanda da bebeklerimi benden aldilar. 2 yillik bir mücadelenin sonunda kavustugum bebeklerin sayesinde sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim.sonra dünyam karardi.çok zor günler geçirdim.ama artik yavaş yavaş kendimi toparliyorum. 2 embriyom kaldi.nasipse temmuzda tekrar deneyecegiz.sizlere sormak istediğim dondurulmuş embriyo varken süreç nasil devam ediyor.transfere kadar ne kadar zaman geçiyor.histeroskopi tekrar yapiliyor mu?iğne olunuyor mu? İlaçlar ne kadar tutuyor?
opuda sakinleştirici yaptılar bna cnkü çocuk gibi ağladım :) inşallah hiç bi ağrım olmaz.Sakinleştirici Lafı geçmedi hiç istersen mi yapıyorlar acaba bilmiyorum. Ya inanki hiçbirşey yok Can'ını yakacak tek şey damar yolunun açılması olacak okadar. Transfer ortalama 15 gün sonra gibi olacak canım
ay inşalah cnm. biraz rahatladım yazılardan. sen hangi aşamadasın cnm ?Merhaba, inan bu korkuna değecek bir şey yasamayacaksin. Sadece damar yolu açılırken hafif bir acı, sonra mis gibi bir uyku. Opudan daha basit bir operasyon. Anne olmaya hazirlaniyorsun, sonuda öyle olacak inşallah. Daha güçlü ol hadi canım
Hiç birşey anlamayacaksin ınan ki şekerleme yaptığını düşünMerhaba arkadaşlar ben bu hafta histeroskopiye gireceğim ama çok korkuyorum opuya girerkende ağlaya ağlaya girmiştim ama çıktığımda çok mutluydum bu operasyonda onungibi çok kolay geçer inşallah... Rabbim tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun. :) :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?