- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.861
Cnm bnde her gittiğimde senn gibi düşünüyorum acaba bu bayanda takip ediyimudur sayfayı diyorum kendi kendime.Dun Kontrolum vardi.11 bucukta ordaydim.Herkese baktim acaba sizlerden biri varmidir tanisayim diye,hatta sorcaktim ama yok artik ayip olur dedim:)Ailelerimiz ve arkadaslarimiz Izmir disinda, burda sizden baska paylastigim kimse yok anlayacaginiz
Hoşbulduk canım.İyi Dileklerin beni nasıl mutlu etti anlatamam.Amin inşallah hepimizin..Sende hayırlısıyla ikinci denemende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Tez vakitte önce göbişin, sonra kucağın dolsun inşallah. Kaan beyi ben de buradan okuyarak tanıdım. İlk tedavimiz olumsuz sonuçlandı ama Kaan beye inanıyor ve güveniyorum. Allah nasip ettiyse ikincide olacak
inşallah cnm ya ... ben bu yaşıma kadar iğne vurulmadım sen düşün artık beni. :). annem beni 45inde doğurmuş evin en küçüğü. nazlıSı bu durumda şimdi.Hiç birşey anlamayacaksin ınan ki şekerleme yaptığını düşün
Ciddimisin:) Kesin karşılaştık çünkü 12 gibi çıktım yanından bende.Ben oradaydım 12 gibi Kaan hocanın odasındayım Histodan çıkmıştım :) belki de gördük birbirimizi
Canım ben de çok korkuyordum ama Allah yardım ediyor, gücünü veriyor. Hepsi bitince bu muymuş korktuğum diyeceksininşallah cnm ya ... ben bu yaşıma kadar iğne vurulmadım sen düşün artık beni. :). annem beni 45inde doğurmuş evin en küçüğü. nazlıSı bu durumda şimdi.
çok saolasın beni biraz olsun. rahatlattın allah hepimizin yardımcısı olsun .Canım ben de çok korkuyordum ama Allah yardım ediyor, gücünü veriyor. Hepsi bitince bu muymuş korktuğum diyeceksin
Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsuncanim benim ya cok gecmis olsun ;( ne desem bos ..bende benzer bir durum yasadim senin kadar olmasa da ..kimyasal gebeligimde bi heveslenmistim tamam oldu galiba derken ikinci testte degerler düsmüstü .. hevesim kursagimda kalmisti anlayacagin,,,bir an önce toparlan,,ztn sen istemesende bebek özlemi istegi bize güc verio,,eminim sende kisa sürede toparlanacaksin,,ve ne güzel ki iki dondurulmusun var bende o da yoktu.. ins dondurulmuslarla bebegine kavusursun cnm,,metanetli ol,sabir sabir sabir .... baska bsy degil yani,,bu yoldaki herkese kendim de dahil allah güc kuvvet sabir versin...
Opuda bana da Yaptılar bende çok gergindim oda bi türlü boşalmadı diye aşağı iner inmez çaktılar sakinleştiriciyi :)) acaba herkese mi yapıyorlar.opuda sakinleştirici yaptılar bna cnkü çocuk gibi ağladım :) inşallah hiç bi ağrım olmaz.
O zaman sen çıktın ben girdim:)) ben hemşirelerin masasında oturuyordum eşimle üstümde yeşil bi tshirt vardı :)) benden önce esmer Zayıf bir bayan çıktı o sen misin yoksaCiddimisin:) Kesin karşılaştık çünkü 12 gibi çıktım yanından bende.
Bana hem opuda hem histoda yaptilar sakinlestirici insan bi tuhaf oluyo kafa gidiyor resmenOpuda bana da Yaptılar bende çok gergindim oda bi türlü boşalmadı diye aşağı iner inmez çaktılar sakinleştiriciyi :)) acaba herkese mi yapıyorlar.
Evet ya bana da Yaptılar histoda başım acayip uyuşmuştu şimdi hatırladım. Güzeldi ama yine olsa yok dememBana hem opuda hem histoda yaptilar sakinlestirici insan bi tuhaf oluyo kafa gidiyor resmen
cok gecmis olsun arkadasim..En zoruda hamile kalip bebegini kaybetmek galiba.. ama iyi yonunden bak en azindan hamile kalabiliyorsun ve neden bir daha olmasin..bir daha yasamazssin insallah boyle seyler..dondurulmus embriyo ile tup bebek yapmak cok kolay oluyor benimde dondurulmus ile tedavim basladi herseh cabuk ilerliyor sadece rahim kalinlastirma yapip transfer olcak o yuzden daha rahat geciyor merak etme cnm..Merhaba arkadaşlar.beni bazilariniz hatirliyordur.ben 3 martta hamile olduğumu öğrenmiştim.sizlerle sevincimi paylasmistim.uzun suredir yazmiyorum çünkü ikiz olan bebeklerimi 2 nisanda 8 haftalikken kaybettim.6,5 haftalıkken kalp atislarini duymuştum. 8 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalp atislarinin durduğunu öğrendik ve 8 nisanda da bebeklerimi benden aldilar. 2 yillik bir mücadelenin sonunda kavustugum bebeklerin sayesinde sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim.sonra dünyam karardi.çok zor günler geçirdim.ama artik yavaş yavaş kendimi toparliyorum. 2 embriyom kaldi.nasipse temmuzda tekrar deneyecegiz.sizlere sormak istediğim dondurulmuş embriyo varken süreç nasil devam ediyor.transfere kadar ne kadar zaman geçiyor.histeroskopi tekrar yapiliyor mu?iğne olunuyor mu? İlaçlar ne kadar tutuyor?
ben cıktığımda çok mutluydum yanımdaki hastaya transfer yapıldı o sakinlikle o uyuşukla ne yapıldığını bile öğrendim. yanımdaki hastaya :). Bide yarı baygınken kaynanam beni öpmüş bnde sanıyom kocam beni öptü. hemşire geldi korkulacak bişey yokmuş demi diyo ben. ohooo ben bidaha olurum diyorum. ama çok komiktim ya konuşmam yavaş yavaş konuşmamı hızlandıramadığımn farkındayım falan filan işte :) opu olacaklara tavsiyem hiç korkmayın bnm hiç ağrım sızım hiç bişeyim olmadı aksine uyandıGımda çok mutluydum ... o sakinleştiricinin tadı bi başka =-OBana hem opuda hem histoda yaptilar sakinlestirici insan bi tuhaf oluyo kafa gidiyor resmen
Ben hep aglayarak uyandim aci hissetmiyordum ama icimden hep aglamak geldi kendimi tutamiyordum birde hep ayni seyleri tekrarliyormusum surekliben cıktığımda çok mutluydum yanımdaki hastaya transfer yapıldı o sakinlikle o uyuşukla ne yapıldığını bile öğrendim. yanımdaki hastaya :). Bide yarı baygınken kaynanam beni öpmüş bnde sanıyom kocam beni öptü. hemşire geldi korkulacak bişey yokmuş demi diyo ben. ohooo ben bidaha olurum diyorum. ama çok komiktim ya konuşmam yavaş yavaş konuşmamı hızlandıramadığımn farkındayım falan filan işte :) opu olacaklara tavsiyem hiç korkmayın bnm hiç ağrım sızım hiç bişeyim olmadı aksine uyandıGımda çok mutluydum ... o sakinleştiricinin tadı bi başka =-O
ilk tedaviyi de mi kaan beyle denediniz,,probleminiz neydir cnm ögrenebilirmiyim ??Canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Tez vakitte önce göbişin, sonra kucağın dolsun inşallah. Kaan beyi ben de buradan okuyarak tanıdım. İlk tedavimiz olumsuz sonuçlandı ama Kaan beye inanıyor ve güveniyorum. Allah nasip ettiyse ikincide olacak
sersem gibi oluo insan ilk uyandiginda ama tatli bi sersemlik ..ne agri sizisi tam tersine kus gibi hafif oluo insan ..uyusukluk gecince cok hafif bi bel agrisi oluo o kadar var la yok arasi oda :) bu arada senin durumun da gercekten komikmis :)))))ben cıktığımda çok mutluydum yanımdaki hastaya transfer yapıldı o sakinlikle o uyuşukla ne yapıldığını bile öğrendim. yanımdaki hastaya :). Bide yarı baygınken kaynanam beni öpmüş bnde sanıyom kocam beni öptü. hemşire geldi korkulacak bişey yokmuş demi diyo ben. ohooo ben bidaha olurum diyorum. ama çok komiktim ya konuşmam yavaş yavaş konuşmamı hızlandıramadığımn farkındayım falan filan işte :) opu olacaklara tavsiyem hiç korkmayın bnm hiç ağrım sızım hiç bişeyim olmadı aksine uyandıGımda çok mutluydum ... o sakinleştiricinin tadı bi başka =-O
Evet canım, ilk denemeyi de Kasn beyle yaptık. Bizde sorun eşimde. 11 yumurtam toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebildi sperm yüzünden. Biri 8 hücreli, biri 7 hücreli biri de 5 hücreliydi. Kaan bey umutluydu ama olmadı. Çok üzüldük. Dondurulmuşumuz olmadığı için tedaviye en baştan başlamamız gerekecek. Şu anda vitaminlere yeniden başladık. Maddi manevi toparlanma sürecindeyiz. Hayırlısıilk tedaviyi de mi kaan beyle denediniz,,probleminiz neydir cnm ögrenebilirmiyim ??
benim çok hoşuma gitmişti. relaxdım. eşim sürekli iyimisin diyip duruyodu. aslan gibiyim turp gibiyim diyodum ama aheste aheste :). Yarım saat snra filan normal halime döndüm gidelim diyip durdum :) simdi sırada histo var bakalım nasıl geçicek.Ben hep aglayarak uyandim aci hissetmiyordum ama icimden hep aglamak geldi kendimi tutamiyordum birde hep ayni seyleri tekrarliyormusum sureklisakinlestirici ilk defa vuruldum omrumde ilk vurduklarinda dunya bi baska donmeye basladi benim icin bi aptallastim anladim ki cenazelerde insanlara vuruyorlar bos bos bakiyor insanlar demek ki boyle bir etki yapiyormus diye dusunmustum. Ikincisinde bunyem alismis galiba hosuma bile gitmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?