Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Histoda çok az narkoz veriliyor. Ben opuda iki üç saat kendime gelememiştim. Histoda operasyon odasında uyandım

O zaman sen çıktın ben girdim:)) ben hemşirelerin masasında oturuyordum eşimle üstümde yeşil bi tshirt vardı :)) benden önce esmer Zayıf bir bayan çıktı o sen misin yoksa )
Yok o degilim:) Ben sarisinim, beyaz ceket vardi ustumde.

Merhaba kızlaarrr... uzun süredir işlerin yoğunluğundan buraya giremiyorum. İşi bırakacağım için yerime gelen kıza iş aktarmakla meşgulüm çoğunlukla... Umarım herşey yolundadır ve ben yokken güzel haberler veren arkadaşlar olmuştur. Şu listemizi bir daha yayınlasak ta kim hangi aşamada bir görsek tekrar??

Teknik olarak çok güzel aslında;yumurta sayın iyi ve 3 kaliteli embriylmaması için sebep yok ama Allah ın var bir zamanı hayırlı anı ben öyle düşünüyorum.Tek embriyo kendiliğinden ikiye bölünüp ikiz oluyorsa(normal gebelikte) herşey Allah isteyince olur.Rahat ve sakin ol bu sonuçlarla senin mucizene ulaşman çok yakın...

Yok o degilim:) Ben sarisinim, beyaz ceket vardi ustumde.
Galiba seni de hatırladım o esmer bayandan önce sen girip çıktın. Kapının sol Tarafından geldin. O Sırada herkesi inceledim çünkü biran evvel Kaan Bey'le konuşup gitme derdindeydim. Evet evet o sendin bir daha görsem gelirim yanına :)))

Tamam ayin 18 de kismetse igne icin orda olacagim.Denk gelirsek tanisalim muhakkak, sohbet ederiz stressimiz azalir:))

Yeni gelenler hosgelmis..tedavileriniz hayirla sonuclanir insallah.. @Mormutfakli arkadasimizdan haberi olan var mi?sonucu dusuktu katlandi mi acaba merak ettim.
Misscaglayan merhaba,okuduğum kadarıyla sende de çikolata kisti varmış sanırım.Bendede mevcut birde yumurta rezervim azalmış.Sen hangi aşamadasın?Eğer paylaşırsan sevinirim.

Misscaglayan merhaba,okuduğum kadarıyla sende de çikolata kisti varmış sanırım.Bendede mevcut birde yumurta rezervim azalmış.Sen hangi aşamadasın?Eğer paylaşırsan sevinirim.
Merhaba cnm, evet bende de cikolata kisti var ama yumurta rezervimde bi sorun yok iyi cikmisti degerim. Ben bir kez mart ayinda denedim tup bebek olumsuz sonuclandi simdi dondurulmuslarimla ikinci tedaviye hazirlaniyorum. Rahim kalinlasirsa bu ay transferim olcak insallah.. senin ilk denemen galiba insallah olumlu olur ilk seferde tutan arkadaslarimizda var benim olmadi ama insallah senin ilk seferde olur..

Amin canim ne guzel demissin yuzum guldu:) Benim ilk denemem olacak kismetse,3 ay vitamin ve 3 tane hormon ignesi kullanacagim hayirlisiyla kaliteli yumurtam olcak insallah.Sabirliyim burdan okuyuncada umutlanip rahatliyorum aslinda.Esimdeki sorun icin gitmistik doktora benim sonuclarimi duyunca sok olduk tabii, ben cok yiprattim kendimi cok agladim ama hersey Allah tan, Allah isterse oluyor.Kaan Beyi bulmamiz bizim icin bir lutuf oldu.Kistim 2 tane kucuk cok sukur ama yumurta rezervimi etkilemis malesef.Beslenmeme dikkat ediyorum cok hormonlu yeme dedi Kkan Bey, birde ari sutu bal polen yiyorum.Incir kurune basladim ilaveten.Sonsuz dua tabikii.Allahim insallah o mutlu ani yasariz hepimiz.

Bende bu rahatsizligimi ogrendigimde cok uzulmustum gunlerce agladim butun gun internette arastirma yapiyordum. Arastira arastira cakma doktor olduk ciktikincir kurunu bende cok yaptim yumurtlamamda faydasi oldu ama dikkat et proklatin hormonunu cok yukseltiyor ben yaparken tahlil yaptirmistim baya yukselmisti. Esinde de sorun varsa keciboynuzu kurunu deneyin cok faydasi var kaynatip iciriyorsun 3 ay baya etkiliyor.

Insallah bu denemende seninde bebegini kucagina almayi Allah nasip eder, bende ziyaretine gelirim:)

Tesekkur ederim canim evet esimede basladik, bende 21 gun yaptim simdi 7 gunluk ara verdim.Proklatin oranim kac bilmiyorum ama sagol uyardigin icin.Arastirmaktan okumaktan 34 senedir bilmedigim tum jinekolojik bilgileri ezberledim:)

Hahahaha canım ya çok alemsin :)

Arkadasla bu geciçi menopoz surecinde adet gormüşmüydünüz ben iki kez iğne oldum ama yine olması gereken günümde adet oldum. Var mı aranızda bu sekilde olan
ben ilk .ğneden 10-14 gün sonra normal adet olmuştum daha sonra 2 kez daha 28 gün arayla oldum o iğneyi ve her defasında tam 7 gün sonra lekelenmelerim olmuştu tam adet değil ama 2-3 gün lekelenmem olmuştu.

canım maalesef bunu yapamıyorum çünkü bir çok kişinin son durumunu bilmiyorum ayrıca bir çok yeni arkadaş geldi hepsini bulup eklemem benim için oldukça zor olacak. kusura bakmayın çok takip etmek isterdim ama işe başlayınca saldım ucunu çok yorgun geliyorum eve.

Merha Merhabalar sana 16 nisanda opumu yapıldı bana 16 nisanda opu yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…