- 5 Şubat 2015
- 36
- 73
- 88
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.901
Regli biter bitmez yapmislardi cnm bana adet gorunce aramistim ona gore randevu vermislerdi istersen yrn ara konus 15i belki gec olabilir.kızlar bişey sormak istiyorum.histeroskopi regly bittikten ne kadar süre sonra yapılıyor. ben 11 de şehir dışında olacağım. 15 de geleceğim. reglm de cumartesi bitiyor 9 mayısta..
Evet bana da 16 nisanda opu yapıldı daha transfer olmadı senin oldumu transferin[/QUOTE]TE="hulyaykut, post: 40844775, member: 672207"]Merha
Merhabalar sana 16 nisanda opumu yapıldı bana 16 nisanda opu yapıldı
Reglin bitiminde yapılıyor canım. Ertesi günükızlar bişey sormak istiyorum.histeroskopi regly bittikten ne kadar süre sonra yapılıyor. ben 11 de şehir dışında olacağım. 15 de geleceğim. reglm de cumartesi bitiyor 9 mayısta..
canım sen de haklısın tabi... ben de çalıştığım için seni çok iyi anlıyorum. çalışmaya başladığını bilmiyordum. Diğer arkadaşlar da pek yok ortada sanırım, kim ne oldu pek hatırlamıyorum. Sadece Özlem'in bebişine kavuştuğunu biliyorum... umarım herkeste herşey yolundadır...canım maalesef bunu yapamıyorum çünkü bir çok kişinin son durumunu bilmiyorum ayrıca bir çok yeni arkadaş geldi hepsini bulup eklemem benim için oldukça zor olacak. kusura bakmayın çok takip etmek isterdim ama işe başlayınca saldım ucunu çok yorgun geliyorum eve.
Cuma günü histo olacağım yorumlarını okudumda durumumuz aynı gibi sennle.[/QUOTE]Evet bana da 16 nisanda opu yapıldı daha transfer olmadı senin oldumu transferin
Bende cumaya randevu aldım ama adetim yine başladı hafif şekilde geliyor randevuyu ileri bir tarihe almamm lazım bugüCuma günü histo olacağım yorumlarını okudumda durumumuz aynı gibi sennle.
bilemedim simdi bak bnm aklimida karistrdin simdi :) ama bisi olmaz diye dusunuyorum bnm 3- 4 gunden beri bi danla geliyoAslında bana pazartesi yani 11. Güne randevu veriyordu hemşire ben cuma isteddim şimdi arayıp pazartesi olsun demeyi düşünüyorum kararsızım akşam biterse adet aradan 3 gün geçer o zamnda
MRB CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN Bİ DE İLLA AÇ KARNINA MI İÇMEK GEREKBende bu rahatsizligimi ogrendigimde cok uzulmustum gunlerce agladim butun gun internette arastirma yapiyordum. Arastira arastira cakma doktor olduk ciktikincir kurunu bende cok yaptim yumurtlamamda faydasi oldu ama dikkat et proklatin hormonunu cok yukseltiyor ben yaparken tahlil yaptirmistim baya yukselmisti. Esinde de sorun varsa keciboynuzu kurunu deneyin cok faydasi var kaynatip iciriyorsun 3 ay baya etkiliyor.
Merhaba, ben 21 gun yaptim ac karnina sabah aksam ictim bir bardak. 6,7 kadar inciri kaynattim ilidiktan sonra ictim adetli iken baslamistim ama sen gene ibrahim saracoglunun sitesinden bak daha detayli anlatiyor eksigim olabilir gecen sene yapmistim cunku.MRB CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN Bİ DE İLLA AÇ KARNINA MI İÇMEK GEREK
Merhaba,Ben anlatayım istersen;7 tane inciri önce soğuk suda yıkıyorsun sonra ikiye bölüyorsun.Kaynayan 2 bardak klorsuz suya (hazır su yani) atıp altını kısıyorsun.Kapağı kapalı bir şekilde 15 dk.kaynatıyorsun.Sonra 20 dk. Soğuması için bekleyip süzüyorsun.Sabah akşam yemeklerden önce içiyorsun.21 gün yaptıktan sonra 7 gün ara verilip tekrar 21 gün uyguluyorsun.Ben şimdi 7günlük aradayım tekrar devam edeceğim kısmetse.Dr.Bey e de sordum faydasını hastalarımdan gördüm uygulayabilirsin dedi.İnşallah faydasını göreceğime inanarak içiyorum.Tadıda çok güzel doğal meyve suyu gibi.MRB CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN Bİ DE İLLA AÇ KARNINA MI İÇMEK GEREK
2 buçuk bardak suya koyuyorsun eksik çıkmış yukarıda.Merhaba,Ben anlatayım istersen;7 tane inciri önce soğuk suda yıkıyorsun sonra ikiye bölüyorsun.Kaynayan 2 bardak klorsuz suya (hazır su yani) atıp altını kısıyorsun.Kapağı kapalı bir şekilde 15 dk.kaynatıyorsun.Sonra 20 dk. Soğuması için bekleyip süzüyorsun.Sabah akşam yemeklerden önce içiyorsun.21 gün yaptıktan sonra 7 gün ara verilip tekrar 21 gün uyguluyorsun.Ben şimdi 7günlük aradayım tekrar devam edeceğim kısmetse.Dr.Bey e de sordum faydasını hastalarımdan gördüm uygulayabilirsin dedi.İnşallah faydasını göreceğime inanarak içiyorum.Tadıda çok güzel doğal meyve suyu gibi.
19. haftaya kadar raporluydum daha sonra çalışmaya başladım evet artık eskilerden yazan pek yok benim görüştüğüm bi kaç arkadaş var o kadarcanım sen de haklısın tabi... ben de çalıştığım için seni çok iyi anlıyorum. çalışmaya başladığını bilmiyordum. Diğer arkadaşlar da pek yok ortada sanırım, kim ne oldu pek hatırlamıyorum. Sadece Özlem'in bebişine kavuştuğunu biliyorum... umarım herkeste herşey yolundadır...
TŞK EDERİM CNMMerhaba, ben 21 gun yaptim ac karnina sabah aksam ictim bir bardak. 6,7 kadar inciri kaynattim ilidiktan sonra ictim adetli iken baslamistim ama sen gene ibrahim saracoglunun sitesinden bak daha detayli anlatiyor eksigim olabilir gecen sene yapmistim cunku.
TŞK EDERİM CANIM CEVABIN İÇİN BEN DE BAŞLAYACAĞIM NASİP OLURSA2 buçuk bardak suya koyuyorsun eksik çıkmış yukarıda.
Rica ederim canım,inşallah faydasını görürüz.Senin problem neydi bu arada?TŞK EDERİM CANIM CEVABIN İÇİN BEN DE BAŞLAYACAĞIM NASİP OLURSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?