Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

TE="hulyaykut, post: 40844775, member: 672207"]Merha
Merhabalar sana 16 nisanda opumu yapıldı bana 16 nisanda opu yapıldı[/QUOTE]
Evet bana da 16 nisanda opu yapıldı daha transfer olmadı senin oldumu transferin

kızlar bişey sormak istiyorum.histeroskopi regly bittikten ne kadar süre sonra yapılıyor. ben 11 de şehir dışında olacağım. 15 de geleceğim. reglm de cumartesi bitiyor 9 mayısta..

kızlar bişey sormak istiyorum.histeroskopi regly bittikten ne kadar süre sonra yapılıyor. ben 11 de şehir dışında olacağım. 15 de geleceğim. reglm de cumartesi bitiyor 9 mayısta..
Regli biter bitmez yapmislardi cnm bana adet gorunce aramistim ona gore randevu vermislerdi istersen yrn ara konus 15i belki gec olabilir.

TE="hulyaykut, post: 40844775, member: 672207"]Merha
Merhabalar sana 16 nisanda opumu yapıldı bana 16 nisanda opu yapıldı
Evet bana da 16 nisanda opu yapıldı daha transfer olmadı senin oldumu transferin[/QUOTE]
Cuma günü histo olacağım yorumlarını okudumda durumumuz aynı gibi sennle.

canım sen de haklısın tabi... ben de çalıştığım için seni çok iyi anlıyorum. çalışmaya başladığını bilmiyordum. Diğer arkadaşlar da pek yok ortada sanırım, kim ne oldu pek hatırlamıyorum. Sadece Özlem'in bebişine kavuştuğunu biliyorum... umarım herkeste herşey yolundadır...

Evet bana da 16 nisanda opu yapıldı daha transfer olmadı senin oldumu transferin
Cuma günü histo olacağım yorumlarını okudumda durumumuz aynı gibi sennle.[/QUOTE]
Bende cumaya randevu aldım ama adetim yine başladı hafif şekilde geliyor randevuyu ileri bir tarihe almamm lazım bugü senin adetin bittimi

Cuma günü histo olacağım yorumlarını okudumda durumumuz aynı gibi sennle.
Bende cumaya randevu aldım ama adetim yine başladı hafif şekilde geliyor randevuyu ileri bir tarihe almamm lazım bugü senin adetin bittimi[/QUOTE]
Bu sabah duşumu aldım simdi sen öyle yazınca lavaboya gittim peceteye cok az geldi. ama iç çamaşırım bile kirlenmemiş. bnm yarın bi hafta olcak adet olalı adetin başlangıcıyla birlikte 10 gün içinde histo yapiliyormuş .

Aslında bana pazartesi yani 11. Güne randevu veriyordu hemşire ben cuma isteddim şimdi arayıp pazartesi olsun demeyi düşünüyorum kararsızım akşam biterse adet aradan 3 gün geçer o zamnda

Aslında bana pazartesi yani 11. Güne randevu veriyordu hemşire ben cuma isteddim şimdi arayıp pazartesi olsun demeyi düşünüyorum kararsızım akşam biterse adet aradan 3 gün geçer o zamnda
bilemedim simdi bak bnm aklimida karistrdin simdi :) ama bisi olmaz diye dusunuyorum bnm 3- 4 gunden beri bi danla geliyo

MRB CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN Bİ DE İLLA AÇ KARNINA MI İÇMEK GEREK

Merhaba, ben 21 gun yaptim ac karnina sabah aksam ictim bir bardak. 6,7 kadar inciri kaynattim ilidiktan sonra ictim adetli iken baslamistim ama sen gene ibrahim saracoglunun sitesinden bak daha detayli anlatiyor eksigim olabilir gecen sene yapmistim cunku.

Merhaba,Ben anlatayım istersen;7 tane inciri önce soğuk suda yıkıyorsun sonra ikiye bölüyorsun.Kaynayan 2 bardak klorsuz suya (hazır su yani) atıp altını kısıyorsun.Kapağı kapalı bir şekilde 15 dk.kaynatıyorsun.Sonra 20 dk. Soğuması için bekleyip süzüyorsun.Sabah akşam yemeklerden önce içiyorsun.21 gün yaptıktan sonra 7 gün ara verilip tekrar 21 gün uyguluyorsun.Ben şimdi 7günlük aradayım tekrar devam edeceğim kısmetse.Dr.Bey e de sordum faydasını hastalarımdan gördüm uygulayabilirsin dedi.İnşallah faydasını göreceğime inanarak içiyorum.Tadıda çok güzel doğal meyve suyu gibi.

2 buçuk bardak suya koyuyorsun eksik çıkmış yukarıda.

19. haftaya kadar raporluydum daha sonra çalışmaya başladım evet artık eskilerden yazan pek yok benim görüştüğüm bi kaç arkadaş var o kadar senin iyi gidiyor dimi bi sıkıntı yok inşallah

Merhaba arkadaslar..Ben de allahin izniyle bu ay basliycam tedavime kaan beyle..adetin kacinci günü muayene olup ignelere basladiniz.?. ignelere baslayinca estrofemi kullanmayi birakiyor muyuz ? Ben su an Rodoxon/B12Plus/Evicap/QEnzim /Decavit kullaniyorum ,,tedaviye baslayinca doktor bey biraktirdimi hepsini yoksa devam ediyormusunuz hala ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…