- 14 Ocak 2015
- 142
- 230
- 18
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.921
Merhaba arkadaslar..Ben de allahin izniyle bu ay basliycam tedavime kaan beyle..adetin kacinci günü muayene olup ignelere basladiniz.?. ignelere baslayinca estrofemi kullanmayi birakiyor muyuz ? Ben su an Rodoxon/B12Plus/Evicap/QEnzim /Decavit kullaniyorum ,,tedaviye baslayinca doktor bey biraktirdimi hepsini yoksa devam ediyormusunuz hala ??
Canım hoşgeldin,gücünü tekrar toparlamana sevindim.Dondurulmuş transferinde adetin 2. günü muayene olup rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlıyorsun.Histereskopi yapılmıyor.İlaçlar da zaten estrofem,bant,progestan filan kullanıyorsun yine.Onlar da zaten çok tutmuyor.Merkez de 2.350 tl gibi bir rakam alıyor.Yani histo sonrasında yaşadığın sürecin aynısını yaşıyorsun.Gözünde büyümesin hiç.İnşallah bu kez sonuna kadar gitmek nasip olsun canımcım,öpüyorumMerhaba arkadaşlar.beni bazilariniz hatirliyordur.ben 3 martta hamile olduğumu öğrenmiştim.sizlerle sevincimi paylasmistim.uzun suredir yazmiyorum çünkü ikiz olan bebeklerimi 2 nisanda 8 haftalikken kaybettim.6,5 haftalıkken kalp atislarini duymuştum. 8 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalp atislarinin durduğunu öğrendik ve 8 nisanda da bebeklerimi benden aldilar. 2 yillik bir mücadelenin sonunda kavustugum bebeklerin sayesinde sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim.sonra dünyam karardi.çok zor günler geçirdim.ama artik yavaş yavaş kendimi toparliyorum. 2 embriyom kaldi.nasipse temmuzda tekrar deneyecegiz.sizlere sormak istediğim dondurulmuş embriyo varken süreç nasil devam ediyor.transfere kadar ne kadar zaman geçiyor.histeroskopi tekrar yapiliyor mu?iğne olunuyor mu? İlaçlar ne kadar tutuyor?
Merhaba,Hayırlısı olsun inşallah,transferin sonucundada hemen hamile kalıp Bebeğini kucağına alırsın inşalla.Ben daha yeniyim tedavimde,sayfayada yeni üye oldum.Takip ediyorum sürekli ama sadece dua ederim senin için daha o aşamalarda değilimMerhaba herkese ben dün historeskopi oldum geldim :) şimdi orada bıraktığımız kuzucuğumuzu getirme zamanı geldi tecrübeli arkadaşlar embriyo transferi hakkında bilgi verebilirmi? ağrı oluyormu ben stres yaptığımda midem bulanıyo.
Oh en güzel zaman gelmiş çatmış canım. Hiç endişelenme transfer en kolayı. Alttan muayene oluyor gibi. İdrara sıkışık olman lazım. Hemşire üstten ultrasonla rahimine bastırıyor, dr da minişleri içine yerleştiriyor. Hiç acı ağrı yok. Vajinal muayene ne kadar acıyorsa o kadar. Ondan sonra bebişler inşallah hep seninleMerhaba herkese ben dün historeskopi oldum geldim :) şimdi orada bıraktığımız kuzucuğumuzu getirme zamanı geldi tecrübeli arkadaşlar embriyo transferi hakkında bilgi verebilirmi? ağrı oluyormu ben stres yaptığımda midem bulanıyo.
Canım iğne derken neyi kastettin anlamadım. Opun oldu mu?kızlar benim durumumda olan hiç yok mu? ben iğne falan kullanmadan direk histeroskopi yaptıracağım. çünkü rahimim kalınlaşmıyor.. önce histeroskopi daha sonra tüp bebek aşamalarını yaptıran var mı?
senin içinde tedavin hayırlı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın . bizde ocak ayinda basladik mayisin 25i gibi konulacak insallah .Merhaba,Hayırlısı olsun inşallah,transferin sonucundada hemen hamile kalıp Bebeğini kucağına alırsın inşalla.Ben daha yeniyim tedavimde,sayfayada yeni üye oldum.Takip ediyorum sürekli ama sadece dua ederim senin için daha o aşamalarda değilim
İnsallah cnm ya heyecanı bile cok güzel hele bide dogdugunda sen hangi asamadasin hamileydin galiba dimi.Oh en güzel zaman gelmiş çatmış canım. Hiç endişelenme transfer en kolayı. Alttan muayene oluyor gibi. İdrara sıkışık olman lazım. Hemşire üstten ultrasonla rahimine bastırıyor, dr da minişleri içine yerleştiriyor. Hiç acı ağrı yok. Vajinal muayene ne kadar acıyorsa o kadar. Ondan sonra bebişler inşallah hep seninle
İnşallah canım ya. Ben de yılbaşında başladım. İlk denemem negatif oldu. Biraz dinlenmedeyiz. Maddi manevi toparlanınca en baştan başlayacağız nasipse. Dondurulmuşumuz kalmadı çünküsenin içinde tedavin hayırlı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın . bizde ocak ayinda basladik mayisin 25i gibi konulacak insallah .
Sizin sorun neydi bnmde bitane embriyom var.İnşallah canım ya. Ben de yılbaşında başladım. İlk denemem negatif oldu. Biraz dinlenmedeyiz. Maddi manevi toparlanınca en baştan başlayacağız nasipse. Dondurulmuşumuz kalmadı çünkü
opu olmadım canım. direk histeroskopi dedi:))Canım iğne derken neyi kastettin anlamadım. Opun oldu mu?
Amin inşallah..Sizinde yeni sayılırmış,problem neydi senin?İlk denemeniz mi?Çok soru sordum ama kusura bakma canım ne yapayım umutlanıyorum güzel haberleri duyunca.Kimsede birey yazmıyor ben üye oldum sayfa durdu sankisenin içinde tedavin hayırlı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın . bizde ocak ayinda basladik mayisin 25i gibi konulacak insallah .
Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?din,gücünü tekrar toparlamana sevindim.Dondurulmuş transferinde adetin 2. günü muayene olup rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlıyorsun.Histereskopi yapılmıyor.İlaçlar da zaten estrofem,bant,progestan filan kullanıyorsun yine.Onlar da zaten çok tutmuyor.Merkez de 2.350 tl gibi bir rakam alıyor.Yani histo sonrasında yaşadığın sürecin aynısını yaşıyorsun.Gözünde büyümesin hiç.İnşallah bu kez sonuna kadar gitmek nasip olsun canımcım,öpüyorum
Canım bizde sorun eşimde. Hareketli sperm sayısı çok düşük ve kalitesiz. 11 yumurtam toplandı ama sperm kalitesi yüzünden sadece üçü döllenebildi. Kaan bey tranferde üçünü de yerleştirdi çünkü birisi düşük kalitedeydi ama hiçbiri tutmadı maalesef. Sizin sorun neSizin p
Sizin sorun neydi bnmde bitane embriyom var.
Ben buradayımAmin inşallah..Sizinde yeni sayılırmış,problem neydi senin?İlk denemeniz mi?Çok soru sordum ama kusura bakma canım ne yapayım umutlanıyorum güzel haberleri duyunca.Kimsede birey yazmıyor ben üye oldum sayfa durdu sanki(
Merhaba canım. Evet bende yaşadım aynı şeyi hala da yaşıyorum çok sinir bozucu. Iğneden sonra Olduğum adet histoya kadar devam etti ama leke şeklindeydi 3.günden sonra. Geçen pazartesi histo oldum yarın bir hafta olacak hala lekeler var gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah hiç bitmiyor sorun. Hayırlısıyla tüm bunların karşılığını alalım inşallah.Arkadaşlar ilk doz menopoz iğnesini 22 nisanda yaptırmıştık iğneden sonra 30 nisanda adet oldum doktor bir defa daha olabilirsin demişti ama 10 gündür az da olsa kanamam devam ediyor adet süreci sonlanmadı bu durum normal mi acaba?? pazartesiye kadar bitmezse doktoru arayacam heralde!!!!buna benzer bi durum yaşayan oldu mu aranızda???
benimde cuma histom oldu doktir ne zaman gel drdi sana ? Kan degerlerin nasıl cikti?Merhaba canım. Evet bende yaşadım aynı şeyi hala da yaşıyorum çok sinir bozucu. Iğneden sonra Olduğum adet histoya kadar devam etti ama leke şeklindeydi 3.günden sonra. Geçen pazartesi histo oldum yarın bir hafta olacak hala lekeler var gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah hiç bitmiyor sorun. Hayırlısıyla tüm bunların karşılığını alalım inşallah.
Kan değerlerim normal çıkmış ilaçlara başla dediler 15 mayıstada gel dedi. Histo 4 mayısta olmuştu.benimde cuma histom oldu doktir ne zaman gel drdi sana ? Kan degerlerin nasıl cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?