- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 63
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.121
Teşşekkürler önerin için. eşim almış ama elma nar üzüm karışımlı bugün pastaneye bakacak varmış orda.Canım ben dimesin 100de 100 nar suyunu aldım ve günde 2 bardak içtim. Bu mevsimde taze sıkılmasını bulmak zor. büyük marketlerde bulabilirsin.
Ben başladim icmeye cuma kontrolüm var insallah hersey normaldir . embriyo yerleştirme basitmi ? artık tedavimin sonuna gelmek üzereyim inşallah sıkıntısız bu dönemide atlatırız . rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.canım büyük marketlerde organik nar suları var. ben onlardan aldım.. canım kaan hoca ilk önce hormon veriyor. benim geçen ay kalınlaşmadı. ama benim kürtajım ve düşüğüm var. onlarda yapmış olabilir dedi. perşembe kontrolüm var. sana da rahim kalınlaşmıyor dedikten sonra içmeye başlarsın.
Doğru bir karar olmuş canım Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)Tekrar merhaba :) dün her ne kadar kimse sorumu cevaplamış olmasa da buradaki yorumlardan yola çıkarak Kaan Bozkurt'tan yarın için randevu aldım. Muğla'dan geliyorum ve bu bizim ilk muayene olacak tüp bebek için. inşallah herşey yolunda gider de olumlu sonuçlar alırız :)
canım sen nar suyu taze sıkılmış bulabilirsen al ama bulamazsan süpermarketlerden 100% doğal yazanını al iç benimde kürtajım olduğu için negatif sonuçlardan sonra böyle sorunlar olabiliyo sen gönlünü ferah tutSelam arkadaşlar şuan rahim kalınlaştırma aşamasındayım bi kaç arkadaş yazmış rahim kalınlaşmamış filan diye bende tedirgin oldum nar suyunu nerden temin ettiniz biz bulamadık burda ? Yada markeeteki nar suları veya narlı soda olurmu? Bizim okuldaki kantine müfettişler gelmişti sadece nar aromalı yada sade soda satılabilir demişler nar aromalı doğalmış .
hayırlı olsun inşallah hoşgeldin aramızaTekrar merhaba :) dün her ne kadar kimse sorumu cevaplamış olmasa da buradaki yorumlardan yola çıkarak Kaan Bozkurt'tan yarın için randevu aldım. Muğla'dan geliyorum ve bu bizim ilk muayene olacak tüp bebek için. inşallah herşey yolunda gider de olumlu sonuçlar alırız :)
Arkadaşlar merhabalar, hatırlayanlarınız vardır belki. Ben geçen ay aşılama olmuştum ve sonuç negatifti. İşin ilginç yanı aşılamanın olduğu ay bile 1 gün adet gecikmesi yaşamadım. Tam 28. gün oldum.
Bu ay tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Ama Bugün gecikmemin 4. günü olmasına rağmen adet olamadım. Özellikle adeti düzenli olup da aşılama deneyimi olan arkadaşlara sormak istiyorum, hoş negatif transferi olanlarla da uyuşabiliriz. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Yani işlemin olduğu ay normal tarihte olup da sonraki ayda bu tarzda gecikmeler yaşayan?
Arkadaşlar bim de yada manavlarda ben hala görüyorum nar hatta yanlış hatırlamıyorsam irenbe sokagindaki manavdada görmüştümTeşşekkürler önerin için. eşim almış ama elma nar üzüm karışımlı bugün pastaneye bakacak varmış orda.
canım ben akşam gördüm ama geç olmuştu randevunu çoktan almış olabileceğini düşündüğüm için yanıtlamadım.. bence doğru tercih :) inşallah hakkında hayırlısı olur sen aklında takılan olursa sorarsın gördükçe yanıtlamaya çalışırım..Tekrar merhaba :) dün her ne kadar kimse sorumu cevaplamış olmasa da buradaki yorumlardan yola çıkarak Kaan Bozkurt'tan yarın için randevu aldım. Muğla'dan geliyorum ve bu bizim ilk muayene olacak tüp bebek için. inşallah herşey yolunda gider de olumlu sonuçlar alırız :)
Canım benim inşallah beklenen melek yola çıkmıştır dediğin gibi... Şimdilik hayal kırıklığı yaşamamak için test olayını pazartesi veya salıdan önce yapmamaya karar verdim. Çünkü nedense adet olunca değil ama test çubuğunda veya kanda negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olunca kısa bir şok yaşayıp ardından atlatıyorum. Hamileliğe dair bir belirtim yok amaCanım ben iki kez asilama olmustum ama kaan beyde değil ve her iki asilamamdada test tarohinden once adet oldum ama maalesef benim asilamalarimda yumurta gelsitirici catlaticilar haric ilac kullanilmadi birde ben ilk asilama.sonrasi kist oldu diye dogum.kontrol hapi kullandim.ikincisindede normal tarihimde oldum yani bende gecikme olmadi. Belki senin minnos gelemeye karar vermistir malum yumurta gelistirici ignler sonrasida gebelik sansi fazla diye okuyoruz
Sağol arkadaşım sorularimi cevapladın.inşallah hakkimizda hayirlisi olur.Amin inş. Fiyat benim bildiğim ocak ayında değişmişti sanırım. Ben 1 senedir geldiğim için suanki tam ücret ne bilmiyorum. Ama opudan önce ücretin tamamı alınıyor.
Stres yapma canim rahat ol.. kacta randevun?Cevap veren Arkadaşlara çok teşekkür ederim Yarınki Görüşmeden sonra artık kafama takılan bir şey olursa tekrar yazarım çok stresliyim sadece bakalım ne olacak :)
Canim ben bulamadim yaArkadaşlar bim de yada manavlarda ben hala görüyorum nar hatta yanlış hatırlamıyorsam irenbe sokagindaki manavdada görmüştüm
hayırlı olsun doğru bir tercih yapmışsın Kaan Bey e güven inşallah güzel sonuçlar alırsınTekrar merhaba :) dün her ne kadar kimse sorumu cevaplamış olmasa da buradaki yorumlardan yola çıkarak Kaan Bozkurt'tan yarın için randevu aldım. Muğla'dan geliyorum ve bu bizim ilk muayene olacak tüp bebek için. inşallah herşey yolunda gider de olumlu sonuçlar alırız :)
en iyisini yapıyorsun canım çok fazla takılma biraz daha zaman geçsin akışına bırak. belirti falanda arama minicik melek sana nasıl rahatsızlık verebilir ki :) aynen dediğin gibi insan adet olunca çok üzülmüyorda negatif görünce yıkılıyorCanım benim inşallah beklenen melek yola çıkmıştır dediğin gibi... Şimdilik hayal kırıklığı yaşamamak için test olayını pazartesi veya salıdan önce yapmamaya karar verdim. Çünkü nedense adet olunca değil ama test çubuğunda veya kanda negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olunca kısa bir şok yaşayıp ardından atlatıyorum. Hamileliğe dair bir belirtim yok amayani baş dönmesi, kasık ağrısı falan...
Cnm Benimde son kontrolde 7mm idi. Transfer gunu sbh ilk randewuyu bana verdiler sonkez bakilip ona gore cozdurduler embriyolari. Ben nar suyunun faydasini cok gordum. 2 buyuk nari hergun ayiklayip 1 bardak suyunu iciyo kalanini yiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?