Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar merhabalar, hatırlayanlarınız vardır belki. Ben geçen ay aşılama olmuştum ve sonuç negatifti. İşin ilginç yanı aşılamanın olduğu ay bile 1 gün adet gecikmesi yaşamadım. Tam 28. gün oldum.
Bu ay tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Ama Bugün gecikmemin 4. günü olmasına rağmen adet olamadım. Özellikle adeti düzenli olup da aşılama deneyimi olan arkadaşlara sormak istiyorum, hoş negatif transferi olanlarla da uyuşabiliriz. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Yani işlemin olduğu ay normal tarihte olup da sonraki ayda bu tarzda gecikmeler yaşayan?

Ben başladim icmeye cuma kontrolüm var insallah hersey normaldir . embriyo yerleştirme basitmi ? artık tedavimin sonuna gelmek üzereyim inşallah sıkıntısız bu dönemide atlatırız . rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Doğru bir karar olmuş canım Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)

canım sen nar suyu taze sıkılmış bulabilirsen al ama bulamazsan süpermarketlerden 100% doğal yazanını al iç benimde kürtajım olduğu için negatif sonuçlardan sonra böyle sorunlar olabiliyo sen gönlünü ferah tut

hayırlı olsun inşallah hoşgeldin aramıza

Canım ben iki kez asilama olmustum ama kaan beyde değil ve her iki asilamamdada test tarohinden once adet oldum ama maalesef benim asilamalarimda yumurta gelsitirici catlaticilar haric ilac kullanilmadi birde ben ilk asilama.sonrasi kist oldu diye dogum.kontrol hapi kullandim.ikincisindede normal tarihimde oldum yani bende gecikme olmadi. Belki senin minnos gelemeye karar vermistir malum yumurta gelistirici ignler sonrasida gebelik sansi fazla diye okuyoruz

Arkadaslar bnmde tavsiyem kendiniz taze nari alip yiyin yada sıkın. Bende tedavi esnasinda once taze nardan kendim sıkıyodum.guzel basladi kalinlasma sonra kipadan dogal organik vs ayrica dimesin aldim ama onlari kullanip gttigimdeki kontrolde kalinlasma olmamisti. Sonra tekrar taze nara döndüm ite kaka iste kalinlasma oldu.
Benimde 2 negatif denemem var oyuzden kalinlasma sorunu yasadim.ilkinde cok iyi gtmisti kalinlasma o yuzden tedaviye yeni baslayanlar hic kafaniza takmayin

canım ben akşam gördüm ama geç olmuştu randevunu çoktan almış olabileceğini düşündüğüm için yanıtlamadım.. bence doğru tercih :) inşallah hakkında hayırlısı olur sen aklında takılan olursa sorarsın gördükçe yanıtlamaya çalışırım..

Canım benim inşallah beklenen melek yola çıkmıştır dediğin gibi... Şimdilik hayal kırıklığı yaşamamak için test olayını pazartesi veya salıdan önce yapmamaya karar verdim. Çünkü nedense adet olunca değil ama test çubuğunda veya kanda negatifi görünce çok üzülüyorum. Adet olunca kısa bir şok yaşayıp ardından atlatıyorum. Hamileliğe dair bir belirtim yok ama yani baş dönmesi, kasık ağrısı falan...

hayırlı olsun doğru bir tercih yapmışsın Kaan Bey e güven inşallah güzel sonuçlar alırsın

en iyisini yapıyorsun canım çok fazla takılma biraz daha zaman geçsin akışına bırak. belirti falanda arama minicik melek sana nasıl rahatsızlık verebilir ki :) aynen dediğin gibi insan adet olunca çok üzülmüyorda negatif görünce yıkılıyor

Iyi geceler hanimkar nasilsiniz.ben pazartesi kontrole gitmistim.hersey simdilik yolunda.28 mayista saizen.estrfem.1 haziran duphanten.ve adetin ilk gunu femere olmak uzere tedavim baslamis oluyor.cok mutlu ve bu sefer cok umutluyum.doktoruma cok inaniyor ve guveniyorum.budan sonraki surec nasil ilerliyecek bilgisi olan varmii

Banada ayni şeyi söyledi kaan bey pztesi sabah erkenden gidicem kontrol edicek eğer sorun yoksa öğleden sonra transfer var l
Cnm Benimde son kontrolde 7mm idi. Transfer gunu sbh ilk randewuyu bana verdiler sonkez bakilip ona gore cozdurduler embriyolari. Ben nar suyunun faydasini cok gordum. 2 buyuk nari hergun ayiklayip 1 bardak suyunu iciyo kalanini yiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…