- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.141
Banada ayni şeyi söyledi kaan bey pztesi sabah erkenden gidicem kontrol edicek eğer sorun yoksa öğleden sonra transfer var l
Günaydınnnnnngünaydın hayırlı sabahlar
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlanır. Nacizane tavsiyem; test tarihine kadar olabildiğince uzan , ağır hareket et, yavaş yavaş...Allahın izniyle yüksek değerlerin olur.Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Benim iki tedavimide Kaan hocada yaptım, bol şanslar arkadaşım..Tekrar merhaba :) dün her ne kadar kimse sorumu cevaplamış olmasa da buradaki yorumlardan yola çıkarak Kaan Bozkurt'tan yarın için randevu aldım. Muğla'dan geliyorum ve bu bizim ilk muayene olacak tüp bebek için. inşallah herşey yolunda gider de olumlu sonuçlar alırız :)
soğan kürü çikolata kistince işe yaramıyor canım maalesef... canım adet olmayı beklemiceksin zaten adet olursan iğneyi yaptırmanın hiçbir anlamı kalmıcak çünkü o kistler her adet ile kendin besliyor hoş adet olmayı beklersen son iğneden yaklaşık 60-70 gün sonra oluyorsun. kaan bey sana hesabını yapıp en uygun tarihi vermiştir sen doktorumuzun emin ellerine bırak kendini söylediklerini harfiyen uygula. iğnelere başlıcaksın zaten daha önce tedavi olmuşsun 10-14 güne opun olur. opu sonrası bi kez adet olman için ilaç verebilir kaan bey. ardından aet sonrası histeroskopi yapar yapışıklık falan varmı diye bakar ve rahimi çizer. daha sonrada rahim kalınlaştırmaya başlarsın. bunlarda yaklaşık 20-30 gün içinde oluyor.merhaba arkadaşlar.soğan kürü yapıpta hiç sonuç alamayan var mı ? bnde 3 cm çikolata kisti var kür yaptım hiç bi değişiklik olmamış ya kaan bey dedibi de ben 28 nisanda menopoz iğnesi yaptırdım 28 mayısta bi daha yaptırcam.bana 10-11-12 haziranda herhangi bigün gel iğnelere başlıcaz dedi.bundan sonraki süreç nasıl oluyo.ilk tedavide iğnelere adetliyken başlanmıştı ama şimdi adet de olmıcam nasıl olcak kafam karıştı iyice.dondurma süresini nasıl düzenliyor bir ay mı donduruyo transfer için ne kadar bekleniyo.biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın artık.kafam çok karışık...
Muğlanın neresinden geliyosun canım ben de Muğlalıyım :)kaan beyle ben de yeni tanıştım memnunum haziranda başlıcaz nasip olursa.inşallah sen de memnun olursn kafanda soru işareti olmadan başlarsın tedaviyehayırlı olsun doğru bir tercih yapmışsın Kaan Bey e güven inşallah güzel sonuçlar alırsın
ne biçim bişey bu çikolata kisti anlamadım ya..her gün sabahın köründe uyandım soğan yapcam diye :) neyse...soğan kürü çikolata kistince işe yaramıyor canım maalesef... canım adet olmayı beklemiceksin zaten adet olursan iğneyi yaptırmanın hiçbir anlamı kalmıcak çünkü o kistler her adet ile kendin besliyor hoş adet olmayı beklersen son iğneden yaklaşık 60-70 gün sonra oluyorsun. kaan bey sana hesabını yapıp en uygun tarihi vermiştir sen doktorumuzun emin ellerine bırak kendini söylediklerini harfiyen uygula. iğnelere başlıcaksın zaten daha önce tedavi olmuşsun 10-14 güne opun olur. opu sonrası bi kez adet olman için ilaç verebilir kaan bey. ardından aet sonrası histeroskopi yapar yapışıklık falan varmı diye bakar ve rahimi çizer. daha sonrada rahim kalınlaştırmaya başlarsın. bunlarda yaklaşık 20 gün içinde oluyor.
yanlış anlatmış olmayın ben opu sonrasındaki adetten sonra demek istedim canım kafanda yanlış kalmasın yumurta toplama 10-14 gün desek. bi 10 gün gün sonra adet olsan 20 günde ordan45 güne takabül ediyor süreç ama tabi herşey yolunda giderse ve kaan bey senin tedavini benim düşündüğüm gibi yaparsa farklı uygulamalarda yapabilir orayı bilemiyorum :)ne biçim bişey bu çikolata kisti anlamadım ya..her gün sabahın köründe uyandım soğan yapcam diye :) neyse...
sen yirmi gün diyince bi heyecanlandım ya ben elim ayağım dolaştı.Rabbim hep,m,ze yardım etsin inşallah.iğneler transfer falan 1 ay gibi sürcek o zaman.ilk tedavim iptal olduğundan aslında pek de bilgim yok neler olduğu konusunda.
soğan kürü çikolata kistince işe yaramıyor canım maalesef... canım adet olmayı beklemiceksin zaten adet olursan iğneyi yaptırmanın hiçbir anlamı kalmıcak çünkü o kistler her adet ile kendin besliyor hoş adet olmayı beklersen son iğneden yaklaşık 60-70 gün sonra oluyorsun. kaan bey sana hesabını yapıp en uygun tarihi vermiştir sen doktorumuzun emin ellerine bırak kendini söylediklerini harfiyen uygula. iğnelere başlıcaksın zaten daha önce tedavi olmuşsun 10-14 güne opun olur. opu sonrası bi kez adet olman için ilaç verebilir kaan bey. ardından aet sonrası histeroskopi yapar yapışıklık falan varmı diye bakar ve rahimi çizer. daha sonrada rahim kalınlaştırmaya başlarsın. bunlarda yaklaşık 20-30 gün içinde oluyor.
anladım canım tşk ederim :) yine de çooookkk uzun bi zaman geçmiyormuş :) olsun bekleriz :)yanlış anlatmış olmayın ben opu sonrasındaki adetten sonra demek istedim canım kafanda yanlış kalmasın yumurta toplama 10-14 gün desek. bi 10 gün gün sonra adet olsan 20 günde ordan45 güne takabül ediyor süreç ama tabi herşey yolunda giderse ve kaan bey senin tedavini benim düşündüğüm gibi yaparsa farklı uygulamalarda yapabilir orayı bilemiyorum :)
mesela benimki sizinkilerden çok farklıydı ben önce gittim 1.5 ay vitamin kullandık sonra yumurta geliştiricilere başladık opu oldum. opudan sonra 3 kez menopoz iğnesini oldum sonra histeroskopi oldum histeroskopiden 16-17 gün sonra transferim oldu. hazirandan kasıma kadar sürdü :) opud sonrası adetinden sonra bi daha adet görmedim.ne biçim bişey bu çikolata kisti anlamadım ya..her gün sabahın köründe uyandım soğan yapcam diye :) neyse...
sen yirmi gün diyince bi heyecanlandım ya ben elim ayağım dolaştı.Rabbim hep,m,ze yardım etsin inşallah.iğneler transfer falan 1 ay gibi sürcek o zaman.ilk tedavim iptal olduğundan aslında pek de bilgim yok neler olduğu konusunda.
8 mm olmuş kaan bey iyi ama bi sürprizle karşılaşmayalım yinede pztesi sabah kontrol edip ona göre çözdürek emiroları. o değilde östrojen komasına giricez izim bıdıklar yüzündenHadi hayirlisi olsun cnm.dun baktim durdum foruma senden haber varmi diye.hic kafani takma bn cok huzursuzum hani ite kaka ugrasiyoruz tutar mi olir mu diye ama bu son denemede kimyasalda olsa gebelik olustu oyuzden icini ferah tut. Nar bulursan yemeye calis ve bol bol dua et cnm
ben de vitamin kullanıyorum canım bir ayı geçti başlayalı.iğne iki defa dedi bana.mesela benimki sizinkilerden çok farklıydı ben önce gittim 1.5 ay vitamin kullandık sonra yumurta geliştiricilere başladık opu oldum. opudan sonra 3 kez menopoz iğnesini oldum sonra histeroskopi oldum histeroskopiden 16-17 gün sonra transferim oldu. hazirandan kasıma kadar sürdü :) opud sonrası adetinden sonra bi daha adet görmedim.
rabbim bizlere de nasip eder inşallah...mesela benimki sizinkilerden çok farklıydı ben önce gittim 1.5 ay vitamin kullandık sonra yumurta geliştiricilere başladık opu oldum. opudan sonra 3 kez menopoz iğnesini oldum sonra histeroskopi oldum histeroskopiden 16-17 gün sonra transferim oldu. hazirandan kasıma kadar sürdü :) opud sonrası adetinden sonra bi daha adet görmedim.
Çok teşekkür ederim Dediğini uygulamaya çalışcam inşallah haftaya güzel sonucu yazarım burayaHayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlanır. Nacizane tavsiyem; test tarihine kadar olabildiğince uzan , ağır hareket et, yavaş yavaş...Allahın izniyle yüksek değerlerin olur.
hayırlı haberler bekliyoruz sendenÇok teşekkür ederim Dediğini uygulamaya çalışcam inşallah haftaya güzel sonucu yazarım buraya
Hamile Değilim henüz ama 10.haftaya kadar diye konuşulmuştuArkadaslar bantlari hamileligin kacinci haftasina kadar kullaniyoruz
10. haftaya kadar devam ediyoruz ilaçların hepsineArkadaslar bantlari hamileligin kacinci haftasina kadar kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?