- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.161
canım ya ters tarafını yapıştırmışsındır. yada içinde hava bırakmışsındır.takarken .çok bastır.Benim bantlar çıkıp duruyor sizinde öylemi?
Canım sen yapamadın galiba çıkmayı bırak Değiştirme Günü'nde derimi yüzüyor nerdeyse çıkarırken.Benim bantlar çıkıp duruyor sizinde öylemi?
biz de haziranın ilk haftası gidecz ama bize bir tarih söylememişti tarih önemlimi acaba 2. doz iğnemi dün yaptık bize tedavi hakkında da birşey söylemedi haziranda gelin ona göre bakacaz dedi bana adet olmayacaksın demişti offf kafam çok karıştı ne olacak nasıl olacak ?merhaba arkadaşlar.soğan kürü yapıpta hiç sonuç alamayan var mı ? bnde 3 cm çikolata kisti var kür yaptım hiç bi değişiklik olmamış ya kaan bey dedibi de ben 28 nisanda menopoz iğnesi yaptırdım 28 mayısta bi daha yaptırcam.bana 10-11-12 haziranda herhangi bigün gel iğnelere başlıcaz dedi.bundan sonraki süreç nasıl oluyo.ilk tedavide iğnelere adetliyken başlanmıştı ama şimdi adet de olmıcam nasıl olcak kafam karıştı iyice.dondurma süresini nasıl düzenliyor bir ay mı donduruyo transfer için ne kadar bekleniyo.biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın artık.kafam çok karışık...
Sordumda havalar sicak oldugundan cikiyor dedi benin her gün cikiyor maalesef.Canım sen yapamadın galiba çıkmayı bırak Değiştirme Günü'nde derimi yüzüyor nerdeyse çıkarırken.
Canım sen yapamadın galiba çıkmayı bırak deBenim bantlar çıkıp duruyor sizinde öylemi?
nereye yapıştırıyorsun peki ? Istersen beline yapıştır havasını alarak daha az oynar yer olduğu için çıkması daha zor olur.Sordumda havalar sicak oldugundan cikiyor dedi benin her gün cikiyor maalesef.
canım bana da haziran ilk haftası gel demişti ben de ilk iğnemi 28 nisanda yaptım 2.ciyi 28 mayısta yapcam.ben ilk iğneyi yapınca 5gün sonra adet oldum on günden fazla sürünce gttim kaan beyin yanına.açıkcası korktum adet bitmeyince.gitmişken kontrol etti ve günü o şekilde belli oldu yani.aslında seninle sürecimiz hemen hemen aynı.bana da bi daha adet olmazsın demişti bu gittiğimde nadiren olabiliyor korkma dedi.sen dediği gibi haziranda gidersin hayırlısıyla başlar herşey.yolumuz açık olsun.stres yapma kendine .ben de merak ediyorum bi o kadar da heyecanlanıyorum.az kaldı az kaldı :) sabır :)biz de haziranın ilk haftası gidecz ama bize bir tarih söylememişti tarih önemlimi acaba 2. doz iğnemi dün yaptık bize tedavi hakkında da birşey söylemedi haziranda gelin ona göre bakacaz dedi bana adet olmayacaksın demişti offf kafam çok karıştı ne olacak nasıl olacak ?
kaburga kemigine yapistir dedi oraya yapistrdim cikti. kalcama yapistrdim ordanda cikti bugun kaburgama yapistrdim yine cikmis .Canım sen yapamadın galiba çıkmayı bırak de
nereye yapıştırıyorsun peki ? Istersen beline yapıştır havasını alarak daha az oynar yer olduğu için çıkması daha zor olur.
Allah Allah çok ilginç kalçanın üstüne yapıştır elinle bastır 1 kaç dakika hava almasın koruyucu bantını çıkarıyorsunuz demi ?kaburga kemigine yapistir dedi oraya yapistrdim cikti. kalcama yapistrdim ordanda cikti bugun kaburgama yapistrdim yine cikmis .
yapıştırmadan önce yapıştıracağın yerin kuru ve terli olmadığına dikkat et birde yapıştırınca 20-30 sanıye elinle bastır. ayrıca kürek kemiği çok oynar bi kemik olduğu için çabuk çıkıyo kalçada hiç denemedim ama belime yapıştırınca kalkma problemini hiç yaşamadım. istersen birde oraya dene.eğer bunların hiçbiri kafi gelmezse bu delikli hava alan flasterler var onlarla kenarların minik minik tuttur.kaburga kemigine yapistir dedi oraya yapistrdim cikti. kalcama yapistrdim ordanda cikti bugun kaburgama yapistrdim yine cikmis .
Canım sen bidahakini beline yapıştır kalçanın hemen üstüne. Ben Kürek kemiklerime Yaptım kaşındırdıkaburga kemigine yapistir dedi oraya yapistrdim cikti. kalcama yapistrdim ordanda cikti bugun kaburgama yapistrdim yine cikmis .
Allah Allah çok ilginç kalçanın üstüne yapıştır elinle bastır 1 kaç dakika hava almasın koruyucu bantını çıkarıyorsunuz demi ?
anladım bizim sorunlar ve süreçler benziyor o yüzden panik oldum birden benim de 15 gün falan sürdü ilk iğneden sonra senle o zamanda yazışmıştık heralde ama iğneden sonra bir kez daha adet olursun ara ara kanamalar olabilir demişti biz denizlideyiz eşim geçen hafta test için gitmişti sormuş olabilir demiş bi de eşim kaan beyin istediği testleri de götürmüştü sperm testiyle beraber hepsine bakar size bilgi veririz demiş ama sonra sadece sperm tesitiyle ilgili bilgi verildi diğer testlerle ilgili bilgi verilmedi 2 defa aradım merkezi doktor değerlendirince size döneriz dediler ama arayan soran yok ben de nasıl olsa haziranda gidecz o zaman sorarız diye bir daha aramadım arasammıydı acaba başka şehirde olunca işler aksıyor biraz gibi geliyor banacanım bana da haziran ilk haftası gel demişti ben de ilk iğnemi 28 nisanda yaptım 2.ciyi 28 mayısta yapcam.ben ilk iğneyi yapınca 5gün sonra adet oldum on günden fazla sürünce gttim kaan beyin yanına.açıkcası korktum adet bitmeyince.gitmişken kontrol etti ve günü o şekilde belli oldu yani.aslında seninle sürecimiz hemen hemen aynı.bana da bi daha adet olmazsın demişti bu gittiğimde nadiren olabiliyor korkma dedi.sen dediği gibi haziranda gidersin hayırlısıyla başlar herşey.yolumuz açık olsun.stres yapma kendine .ben de merak ediyorum bi o kadar da heyecanlanıyorum.az kaldı az kaldı :) sabır :)
Ben ilaç programı indirdim telefonuma hiç zorlanmıyorum akıllı tel kullanıyorsan sende indir hemen çok işe yarıyor. Histereskopi den de korkmana gerek yok 10 dk uyuyup uyanıyorsun bitmiş oluyor Ağrılı bi işlem değil. Şimdiden bol şansBiz dün gittik ilk Görüşmeye ve biiiiir sürü vitamin verdi bana ve eşime Kaan Bey. Ikimizden de pek çok tahlil istedi sonradan ona faxlamamız için. 1 ay kadar ilaçları kullandıktan sonra iğnelere başlayacakmışız ve transfere hazır hale gelecekmişiz. Çok korkuyorum bir arkadaş transferden önce histeroskopi yapıldığını söyledi onun nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum daha önce yaptıranlar biraz anlatabilir mi? Hangi ilacı ne zaman kullanacağımı karıştırmaktan da korkuyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli bir süreçmiş gerçekten
Evet cikariyoruz canım. eşim yapıştırıyor. bugunde 1 tane kaldı eşim almayı unutmuş onuda eve gidince yapıştırıcazAllah Allah çok ilginç kalçanın üstüne yapıştır elinle bastır 1 kaç dakika hava almasın koruyucu bantını çıkarıyorsunuz demi ?
canım histeroskopiden hiç korkma hiç bişey anlamıyorsun. herkezin süreci farklı. ben nasıl bi yöntem uygaladığını bilmiyorum. bn ilk gittim 2 tane düşüğüm var ve 1 senedir hamilekalamıyorum. (1 aşılama +1 tüp bebek denedim negatif. kaan beyde değil) 1 ay yumutrtalarıma baktı. rahim kalınlaşmıyor dedi.histeroskopi olacak dedi. bu ay onu da oldum.. şimdi salı günü tekrar kontrol var baalım.Biz dün gittik ilk Görüşmeye ve biiiiir sürü vitamin verdi bana ve eşime Kaan Bey. Ikimizden de pek çok tahlil istedi sonradan ona faxlamamız için. 1 ay kadar ilaçları kullandıktan sonra iğnelere başlayacakmışız ve transfere hazır hale gelecekmişiz. Çok korkuyorum bir arkadaş transferden önce histeroskopi yapıldığını söyledi onun nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum daha önce yaptıranlar biraz anlatabilir mi? Hangi ilacı ne zaman kullanacağımı karıştırmaktan da korkuyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli bir süreçmiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?