- 26 Eylül 2010
- 118
- 57
- 98
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.181
Ben ilaç programı indirdim telefonuma hiç zorlanmıyorum akıllı tel kullanıyorsan sende indir hemen çok işe yarıyor. Histereskopi den de korkmana gerek yok 10 dk uyuyup uyanıyorsun bitmiş oluyor Ağrılı bi işlem değil. Şimdiden bol şans
Inşallah olumlu sonuç alırsınız da kavuşursun bebeğine çok yıpratıyor insanı böyle uğraşmak, beklemekcanım histeroskopiden hiç korkma hiç bişey anlamıyorsun. herkezin süreci farklı. ben nasıl bi yöntem uygaladığını bilmiyorum. bn ilk gittim 2 tane düşüğüm var ve 1 senedir hamilekalamıyorum. (1 aşılama +1 tüp bebek denedim negatif. kaan beyde değil) 1 ay yumutrtalarıma baktı. rahim kalınlaşmıyor dedi.histeroskopi olacak dedi. bu ay onu da oldum.. şimdi salı günü tekrar kontrol var baalım.
Hayırlı olsun ins bebislerine kavusursunBi bitse şu ilaç faslı bazen dediğiniz gibi bende karıştırıyorum. ilaçları ... ilk başladığım gün estrofemden 6 tane içmişim ertesi gün farketmiştim. bu sabahta 2 tane b12 içiyordum az kalsın . transferler yakın herhalde bi çogumuzun benim perşembe sizin ne zaman?
amin canım amin. hepimiz olumlu sonuçlaı görelim inşallah. evet canım zor ve yıpratıcı bir süreç. hayırlısı canım. allah bütün isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin...Inşallah olumlu sonuç alırsınız da kavuşursun bebeğine çok yıpratıyor insanı böyle uğraşmak, beklemek
hayırlı uğurlu olsun tedavin. pozitif olsun inşallah..Merhaba herkeseCok sükür tedavimize basladik.. Ins hersey yolunda gider ve bebisimize kavusuruz... Tabi bu dilegim hepimiz icin ayni zamanda dualarinizi bekliyorum arkadaslar.. Allah razi olsun simdiden .. Gelismeleri yazicam zaman icerisin de .. Burdan yazismak Cok iyi hem doktorumuz ayni hemde birbirinizin durumundan en iyi anlayanlariz... Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah.. Güzel sonuclar aliriz umarim...
Cok Saol Cnm Duan icin.. Sana da Nasip Etsin inshayırlı uğurlu olsun tedavin. pozitif olsun inşallah..
Birini sağdan diğerini de soldan yapmıştım ben canım. Daha sonra cetrotide da eklendi ignelere yani üç igne oldu günde. Onu da göbek deligimin üç parmak altından yapmistik.Arkadaslar yum gelistirmek icin 2 igne yazdi doktorum. Biri menopur digerinin ismini simdi unuttum. Nasil vuruldunuz siz? 2 sinide ayni yerden Mi yoksa birini sag birini soldan ayri ayrimi yaptiniz?
Canım biz birini sağa birini sola yapmıştık. Kolay gelsin. Sonucu güzel olsun inşallahArkadaslar yum gelistirmek icin 2 igne yazdi doktorum. Biri menopur digerinin ismini simdi unuttum. Nasil vuruldunuz siz? 2 sinide ayni yerden Mi yoksa birini sag birini soldan ayri ayrimi yaptiniz?
Aynen öyle yaptim Cnm .. Ins güzel olur sonuc daha Cok basindayiz... Cok saol Cnm dilegin icin allah razi olsun ... Sende güzel sonuc alirsin ins Cnm ..Canım biz birini sağa birini sola yapmıştık. Kolay gelsin. Sonucu güzel olsun inşallah
keşke canım keşke
Ne olacak bu halimiz hayırlısıyla atlatsak bebişler sıkı sıkı tutunsa ilaçlar bitse sağsalim kucağımıza alsak bebişlerin mamasından gazından bahsetsek keşke.
Ben hep kalçalarıma yapıştırmıştım en rahat orası oluyor canimMerhaba canım gecmiş olsun tedavinde hayırlı olsun. Eşim yapıştırıyor bana Kürek kemiklerime tam. Bana da popo da olur demişlerdi terleme çok olur diye yapıştırmıyordum bel de varsa belime yapayım bari. Kıyafet giyerken zorlanıyorum görünüyor kenardan. Bel en iyisi olur
Kürek kemiğinde rahat olmuyor ben hep kalcalarima yapistirmistim cok rahat etmistim otur kalk yapmaklada esnemiyorsağol canım valla nereye yapsam daha etkili olur bilemedim,baktım çoğu kişi kalçaya yapıştırıyor ama otur kalk bant esner dayanmaz okadar,bende kürek kemiği düşünüyorum fakat ordan rahime nasıl etki ediyor bilemedim :)
Canım malesef kullanmak zorundasın düşük olmasın diye kullaniliyor cok önemli yani ve hamilelik olursa 10.haftanın sonuna kadar kullanacaksın eğer lekelenmen olursa daha fazla .sen daha yeni başladın korkutmayayım seni ama daha kabalarinda bezeler oluşacak ve çok kaşınacak biraz sık dişini anne olmak için nelere katlanilmiyorki bu hiçbirşey insallah güzel haberini bekliyoruz :)Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Danışmak istediğim birşey var. Ben şuan transferimi oldum ve test günümü bekliyorum. 3 günde bir yarım ampul olarak kullandığımız proluton depod ların 4.sünü yaptık bugün ama beni benden alıyor en fazla bi kere daha yaptırabilirim galiba. Kaan hocayla konuşsam değiştirir mi acaba? Ben bu iğnenin acısıyla daha çokstres oluyorum ve olumsuz etkiliyor buna bi çözümyok mı acaba
Ben yinede şansımı deneyeceğim konuşcam Kaan hocayla. Çünkü daha 4. İğnede böyleysem ilerisini düşünemiyorum. Bezeleri duydum agapocum :) çocuk gibi ağlıyorum olmazki böyle. Geçen tedavimde hergün Progestan iğne oldum bu derece değildi.Canım malesef kullanmak zorundasın düşük olmasın diye kullaniliyor cok önemli yani ve hamilelik olursa 10.haftanın sonuna kadar kullanacaksın eğer lekelenmen olursa daha fazla .sen daha yeni başladın korkutmayayım seni ama daha kabalarinda bezeler oluşacak ve çok kaşınacak biraz sık dişini anne olmak için nelere katlanilmiyorki bu hiçbirşey insallah güzel haberini bekliyoruz :)
Hadi bakalım günün transferi sende Allah yardımcın olsun canım.günaydın hayırlı haftalar.güzellikler yakanızı bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?