Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım çok geçmiş olsun yağlı bi iğne olduğu için canını yakıyor maalesef bende dün ilk kez oldum benimde acıyor ... ablam hemşire yaparken yavaş yavaş enjekte etmesini söyledim eczacımda yapan kişiye söyleyin yavaş yavaş enjekte etsin demişti yaptığında acımıyorda sonra hep acıdı... yağlı olduğu için hemen dağılmıyor o yüzden yürü veya buzlu tampon yapabilirsin (buzu havluya sarıp) dedi ablam sende dene istersen bunları . ve iğne yapılırken kendini kasma lütfen. olmak kolay değil maalesef

evet canım pruluton iğne ağrı yapıyo, soğuk spreyle vurdur ben öyle yaptırıyordum, o an biraz ağrısını alır, sabret inşallah çok güzel değerlerin olur..

Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi yani adetimin 3. günü kontrolüm vardı. 12 adet taslak gördü Kaan Hoca. Vee sonunda OPU için yumurta geliştirici iğnelere başladık. 150 lik menapur ve 150 lik Gonal F ile perşembeden itibaren çatlamayı önleyici iğne verdi. Bir de günde 2 tane hormon hapı var. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Sonra da hayırlısı ile OPU mü olacağım. Çok merak ediyorum kaç yumurta toplanacağını... İnşallah olumlu geçer de bir daha OPU olmak zorunda kalmam.
Fikir vermesi için sormak istiyorum acaba bu aşamayı geçen arkadaşlarım şunu söyleyebilir mi? Kontrolde kaç taslağınız görünüyordu. Kaçı toplandı kaç adet embriyonuz oluştu? Sizce bana 1 toplama yetecek mi?
Bir de transfer olmuş arkadaşlarımızın şu acıtan iğne muhabbeti beni korkuttu. Herkese mi veriyor bu iğneyi? Yoksa belli hasta grubuna mı? Aşılamada bana bir tek progestan fitil ve 1 estrofem vermişti o kadar...

bende problem olmadığı halde göbeğimden toplamda 35 tane iğne yedim 17 tane yumurtam toplandı hepsi kaliteliydi . 1 tane embriyomuz var perşembe günü yerleştirilecek allahın izniyle,opu çok kolay bi işlem hiç kendini kasma çok çoookkk kolay iğnelerde oluncaya kadar acıyo çok acımıyor yani...

Canım motive etmeye çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim hepinize ama kalçamdaki morluğu ve taş gibi kemik Olmasını görseniz 4 iğnede şaşırırsınız bence. Neden hemen böyle oldu anlamadım ;((

Hadi Hayırlısı olsun canım. Bence yumurta Say'ın çok güzel Endişe etcek bi durum yok. benim kontrolde 15 görünüyordu 14ü toplandı 9 embryo oldu ikisi transfer edildi 3 tane donmuşum kaldı. Test günümü bekliyorum. Acıtan iğneye gelince herkese veriyor hasta seçmiyor.

canım ben de senden çok daha uzak bir yerden geliyorum.ben de mail atıyorum istediği bişey olduğunda.bana da aynı diyorlar bakınca arar diye.en geç ertesi gün hemşire arayıp bilgi veriyor baktı şunu bunu dedi diye.hatta bana ulaşamamışlar bi kere eşimi aramışlar.n bilim şaşırdım sen böyle diyince.bence hiç içinde tutma ne şikayetin varsa söyle ya telefonda ya da gidince.zaten herşey yeterince zor kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi.

Selam canim, ben isyerime ve eve yakin iki farkli klinikte yaptiriyordum. Vuran kisinin deneyimi de önemli. Yağlı igne olduğu icin belli bir açıyla ve yavas yapilmali. İğneden sonra hemen kalkma. Alkollü bir pamukla, sonra da kolonya ile ara ara ovmalisin. Farkli yerlerden yaptiriyorsun değil mi. Iki kalca da ayni yere denk gelmeden olmalı. İnşallah sonucun olumlu olur. Sana karşı sorumlu hissediyorum :)

Canım ya çok tatlısın çok teşekkür ederim. Sağlık Ocağında hep aynı bayana yaptırıyorum ama pazar Gününe denk gelince Medical parkta yaptırıyorum. Diyorum ya galiba bir kere daha zor yaptırırım. Kaan hocayla konuşcam. Ve herşey bir yana inşallah tutmuştur bebişler çok korkuyorum.

canım Allah tan yarım yaptırıyorsunuz ben tam yaptıryordum onu acısını bilirim ne desek boş ama ilk zamanlar olmuyordu bende ilerledikçe olmaya başlmamıştı sıcak kompresuyguluyordum artık acısına dayanamdığım için iğnenin etkisini azaltıyormu bilmiyordum ama . bide yapan kişiden kişiyede fark var benim eşim yaptığında iki gün ağlıyordum (eşim sağlık memuru) hastane bi abla vardı o yapınca yapıp yapmadığını bile anlamıyordm. yapan kişiye söyle yavaş yavş versin ilacı o zamab daha az acı veriyor. kaan beyle konuş ama o iğnenin yerini tutacak tek bişey yok bi iğne var sanırım verebileceği oda günlük doz onu verir en fazla oda her gün daha fena.

Benim dert ettğimde o zaten canım çok çabuk bu hale geldi ;( hergün Progestan iğne oluyordum bu kadar sızlanmamıştım. Çok çabuk sertleşti bir daha nasıl iğne yapılacak oraya daha feci olur. Inşallah ama inşallah tutmuştur bebekler

:) Rica ederim canim. Pazara geldiginde ben Girne'de Park polikliniginde yaptiriyordum. İğne olurken kasini kasmadan gevsek birakmalisin. Ilacin umarim muadili vardır ama gerekirse devam etmelisin. Gecici bir sure bu ve sonuç herşeye değer. Ben hepsini çoktan unuttum, sık dişini

Aman Allah'ım evlerimiz çok yakın bende bazen park polikliniğe gidiyorum :)

canım birşey daha soracam bu kaan beyin verdiği ilaçları kullanmaya başladıktan sonra çok sivilce, kızarıklık oluştu yüzümde, alnımda, sırtımda, boynumda falan sen de böyle birşey olmuşmuydu hatta bu hafta cildiye doktoruna gidecem benim bahar alerjim de var da onunla ilgilimi acaba diye alerjik mi yoksa ilaçlaradan mı oluyr anlayamadım

Hormon ilaçları biosteron dhea sivilce yapar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…