Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bu vurulduğun proluton depot değil mi?

slm hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler alırız senden de pruloton bende ilk günlerde acı yapıyordu ama zamanla vücut alışıyor herhalde artık hissetmiyorum bile lütfen stres yapma rahat ol kendinide aman sürekli yatayım bişey yapmayayım diye kasma yavaş hareketlerle normal hayatına devam et arkadaşlarınla buluş düşünmemeye çalış sonu güzel olacak inşallah

canım o serleşen yerleri biri daha yazmıştı yaaa ilk yapıldığında değilde daha sonra bol alkollü(kolonyalı) pamuk ile masaj yap. dağılsın diye ilk yapıldığında yaparsan morarır ve ağrı yapar.

Teşekkür ederim canım. Benim tek problemim iğne. Çok yatmadım evde sadece 2 gün istirahat ettim ama sürekli yatarak değil. Iki gündürde arabadan inmiyorum annem Yanımda gezip duruyoruz zaman da daha çabuk geçiyor. Hareketli olmak daha faydalı. Inşallah bebeklerim benimledir.

Hemşire de bugün öyle dedi canım alkollü pamukla bastırarak masaj yap dağılır biraz dedi. Onu deneyeceğim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim ya cesaret veriyorsunuz.

Merhaba arkadaslar malesef ben erken dogum yapmak zorunda kaldim ve ikizlerimi kaybettim.sebebini bizde bilmiyoruz bir anda dogum sancisi basladi rahim agzi iki cm acildi ve keselerden biri sarkti 4 gun hastanede yattim normal dogumla bebeklerimi aldilar on dokuz haftaliktilar.

Allah yardımcın olsun cnm yasadıklarımz zor tabi ama napalım bebeler için katlanıyoruz. bende oturup kalkamıyorum dediğin gibi. ağrım var ama morluk ve şişlik yok çok şükür

Ayy canım çok geçmiş olsun yaşadığını olay çok acı ne olur topla kendini en kısa zamanda. Allah sabir versin neden böylebbirşey olduki ?

canım benim seni çok iyi anlıyorum. yaşadıkların çok zor. allah sabır versin.. toparla kendini.. sakın yılma bu bizim sınıvımız. herşeyin en iyisini rabbim bilir. bunda da bi hayır vardır.. en kısa zamanda acını unutup hayırlı hamilelikler diliyorum...

Hemşire de bugün öyle dedi canım alkollü pamukla bastırarak masaj yap dağılır biraz dedi. Onu deneyeceğim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim ya cesaret veriyorsunuz.
canım benim. bu iğneyivurulmak zorundasın.. düşük olmasın diye. çok yakıyor biliyorum. ama hemen kalkma ve kolanyalı pamuk koy bi yarımsaat kalsın. dr bana böyle demişti...umurım güzel haberlerini alacağız...

Allah sabırların en büyüğünü versin canım çok geçmiş olsun.

Canım ne yazacağımı bilemedim. Allah sabrını versin inşallah. Tez vakitte kucağın bebeklerle dolsun. Drlar sebeple ilgili birşey demediler mi

Canım benim gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Çok ama çok üzüldüm...Allah sabır versin sana inşallah. En kısa zamanda da sağlıklısını nasip etsin.
Acaba neden oldu? Hiç yorum da mı yapmadılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…