- 16 Mart 2015
- 72
- 63
- 8
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.241
canım bende de aynı durumlar var ama ilaçların yan etkilerinde yazıyor olabileceği.ilaç kullanımı bitince kısa sürede şikayetler son bulurmuş canım :)öyle yazıyodu :)canım birşey daha soracam bu kaan beyin verdiği ilaçları kullanmaya başladıktan sonra çok sivilce, kızarıklık oluştu yüzümde, alnımda, sırtımda, boynumda falan sen de böyle birşey olmuşmuydu hatta bu hafta cildiye doktoruna gidecem benim bahar alerjim de var da onunla ilgilimi acaba diye alerjik mi yoksa ilaçlaradan mı oluyr anlayamadım
Allah sabır versin sana. İnan ki çok üzüldüm.Geçer gider inşallah en kısa zamanda.Merhaba arkadaslar malesef ben erken dogum yapmak zorunda kaldim ve ikizlerimi kaybettim.sebebini bizde bilmiyoruz bir anda dogum sancisi basladi rahim agzi iki cm acildi ve keselerden biri sarkti 4 gun hastanede yattim normal dogumla bebeklerimi aldilar on dokuz haftaliktilar.
Yaaa kalınlaşma olmadı mı ;( inşallah bidahaki ay herşey yolunda gider canım.
Canım ya üzüldüm, vardır her şeyde bir hayır. Kısmet bir dahaki aya artık
Rabbim Sabir versin ne desek bos aslinda ama ins tez zamanda bu mutlulugu tekrar yasarsin...Merhaba arkadaslar malesef ben erken dogum yapmak zorunda kaldim ve ikizlerimi kaybettim.sebebini bizde bilmiyoruz bir anda dogum sancisi basladi rahim agzi iki cm acildi ve keselerden biri sarkti 4 gun hastanede yattim normal dogumla bebeklerimi aldilar on dokuz haftaliktilar.
Canım bana da 8 gün için 2 paket yazdi. çözücü ile toz karistirildiginda 600 ml lik cözelti elde ediliyor ben her gün 150 lik vuruluyorum ya ni 1 kutu 4 gün gidiyor bana.Slm arkadaslar Bende tedavinin Cok basindayim ignelerimi kullaniyorum henuz.. Sizlere sormak istedigim; gonal f ignesinin bir paketini kac defalik kullandiniz bana kaan bey ayin 23 ünden 29 una kadar 2 paket yazdi.. Biliyorsunuz icinde igneli cözelti ve 1 adet toz var .. Acaba kac kullanimlik ?
Rahim kalinlasmadigi icin mi?İptal edildi canım
Hadi hakkında Hayırlısı olsun canım inşallah yüzün kısa zamanda Güler. Extra değişik bi durumun yoksa önce iğneleri kullanırsın yumurtaların büyür opu olursun Ogün toplanan yumurtların kaçı embryo olduysa ertesi gün arayıp bilgi verirler. Opudan sonra adet düzenleyici bi ilaç kullanacaksın o bitince regl olacaksın ve reglin bitince de bikaç gün içinde histereskopi arkasından rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve transfer. Maliyetine gelirsek 4500 TL. Embryoskop ya da çipli sistem fln istersen ekstra ücreti var ama unuttum. Histereskopi de 1000 TL.Kizlar ya bana sureci ve fiyattan bahsedebilir misiniz?
Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah tez zamanda bir aksilik çıkmadan mucizene kavuşursun.Canım temel anlamda süreç şu şekilde:Kizlar ya bana sureci ve fiyattan bahsedebilir misiniz?
MRB CANIM İRENBE KAAN BOZKURT.EN AZINDAN Bİ ÖN GÖRÜŞME YAP BENCE KENDİSİYLE.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDENmerhaba hanımlar..bende izmirde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum?öneriniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..
Canım yaa sen neler yaşamışsın öyle. Çok ama çok üzüldüm. Ve biraz da korktum. Bunlar tamamen ikiz koydurmakla ilgili mi diye? Çünkü ben çok tutmasını istediğim için 2 tane düşünüyordum...Herhangi bir sebep soylemiyorlar ikiz gebelik tehlikeli oluyor zaten diyip gectiler ben tarama testlerini yaptiramamistim ikiz olduklarindan dolayi o yuzden otopsi istedim ne kadar icim parcalansada diger tup bebekte faydasi olacagini dusundum.arastiriliyor haftaya sonuc cikarmis hastalik olup olmadigini ogrenicez.doktorlardan ve hastahanelerden nefret ediyorum bıktım hastahanelerin yanindan bile gecmek istemiyorum artik.4 gun hastahanede dogum sancisi cektirdiler hic bir sey yapmadilar hic kaldirilmasaydim belki dururlardi bir kac hafta tuvalete kalkabilirsin dediler annemi refakatci bile biraktirmiycaklardi neredeyse.kalktim ve tuvalette suyum patladi bebek klozete dustu sandim cildirdim o an meger suyuymus annem klozetin icinde bebegi aradi bulamadi ben bayginlik geciriyorum hala beni ayaga kaldirip ultrason odasina oyle goturmeye calistilar zaten hademedn sikayetci olduk.plesentasi kendiliginden ayrilsaydi ilk dogurdugum bebegimin ikincisini yasaticaklardi rahim agzini dikip.ilk dogudurdugumun kordonu sarkiyordu bacaklarimin arasindan bes hafta digerini yasatiriz ama rahmin mikrop kaparsa rahmini almakbzorunda kaliriz dediler ve rahmimi kurtarin dedik suni sanci verip digerini de dogurttular.ilk dogan ikincisinin de dogmasina sebep oldu plesantalari ikisinin de icimde kaldi onlari dusutturemediler tekrar suni sanci verdiler dusmedi cok saglam olur tup bebek plesantalari dediler ve hic uyusturmadan kurtaj yaptilar bagirta bagirta rahmimi kazidilar birde ne bagiriyorsun diye kiziyorlardi ben yalvardim igne yapin diye umurlarinda degildi.epikriz raporundada da dogumdan sonra genel anesteziyle kuretaj yapildi yaziyor.Allah cezalarini versin.cektigim acilar hala gozumun onunden gitmiyor.uykularima giriyor gozumu kapatmak istemiyorum.birde beni dogum yapmis bebekli kadinlarin odasina koydular cigerim parcalansin onlari gordukce diye kadinlar bebeklerini alir kacarim diye bana emanet edip lavoboya gidemiyorlardi.once bana dedi bakarak ol diye geri dondu baskasina emanet etti.o kadar aci cekip ellerim bos cikmak hastahaneden cok koydu bana.ikiz bir daha kesinlikle koydurmuyacagim.
Benim 4. Tup bebegimdi bu bende sansim artsin hemde tekrar yaptiracak gucum yok diye ikiz istedim. kaan bey riskli gebelik oluyor ikizler demisti.hersey yolunda gidiyordu her kontrolumde hic bir sorun yok diyorlardi bir sabah adet sancisi gibi hafif agrim vardi sonra artmaya basladi elimi isiracak kadar sıklasti dogum olabilecegi aklimin ucundan gecmedi uc dk indi sancilar arkaya baski olmaya basladi meger rahim iki santim acilmis kesenin biri sarkmis dogum baslamis.daha erken gitsetdim kese sarkmadan rahim agzini dikip yasatirlardi. cevremde baska dogum yapmis kadinlar bile anlamadi dogumun basladigini gezin rahatlarsin dediler.tavsiye etmem kesesi sarkan bebegim diger kardesinin de dogmasina sebep oldu.Canım yaa sen neler yaşamışsın öyle. Çok ama çok üzüldüm. Ve biraz da korktum. Bunlar tamamen ikiz koydurmakla ilgili mi diye? Çünkü ben çok tutmasını istediğim için 2 tane düşünüyordum...
Herhangi bir sebep soylemiyorlar ikiz gebelik tehlikeli oluyor zaten diyip gectiler ben tarama testlerini yaptiramamistim ikiz olduklarindan dolayi o yuzden otopsi istedim ne kadar icim parcalansada diger tup bebekte faydasi olacagini dusundum.arastiriliyor haftaya sonuc cikarmis hastalik olup olmadigini ogrenicez.doktorlardan ve hastahanelerden nefret ediyorum bıktım hastahanelerin yanindan bile gecmek istemiyorum artik.4 gun hastahanede dogum sancisi cektirdiler hic bir sey yapmadilar hic kaldirilmasaydim belki dururlardi bir kac hafta tuvalete kalkabilirsin dediler annemi refakatci bile biraktirmiycaklardi neredeyse.kalktim ve tuvalette suyum patladi bebek klozete dustu sandim cildirdim o an meger suyuymus annem klozetin icinde bebegi aradi bulamadi ben bayginlik geciriyorum hala beni ayaga kaldirip ultrason odasina oyle goturmeye calistilar zaten hademedn sikayetci olduk.plesentasi kendiliginden ayrilsaydi ilk dogurdugum bebegimin ikincisini yasaticaklardi rahim agzini dikip.ilk dogudurdugumun kordonu sarkiyordu bacaklarimin arasindan bes hafta digerini yasatiriz ama rahmin mikrop kaparsa rahmini almakbzorunda kaliriz dediler ve rahmimi kurtarin dedik suni sanci verip digerini de dogurttular.ilk dogan ikincisinin de dogmasina sebep oldu plesantalari ikisinin de icimde kaldi onlari dusutturemediler tekrar suni sanci verdiler dusmedi cok saglam olur tup bebek plesantalari dediler ve hic uyusturmadan kurtaj yaptilar bagirta bagirta rahmimi kazidilar birde ne bagiriyorsun diye kiziyorlardi ben yalvardim igne yapin diye umurlarinda degildi.epikriz raporundada da dogumdan sonra genel anesteziyle kuretaj yapildi yaziyor.Allah cezalarini versin.cektigim acilar hala gozumun onunden gitmiyor.uykularima giriyor gozumu kapatmak istemiyorum.birde beni dogum yapmis bebekli kadinlarin odasina koydular cigerim parcalansin onlari gordukce diye kadinlar bebeklerini alir kacarim diye bana emanet edip lavoboya gidemiyorlardi.once bana dedi bakarak ol diye geri dondu baskasina emanet etti.o kadar aci cekip ellerim bos cikmak hastahaneden cok koydu bana.ikiz bir daha kesinlikle koydurmuyacagim.
Herhangi bir sebep soylemiyorlar ikiz gebelik tehlikeli oluyor zaten diyip gectiler ben tarama testlerini yaptiramamistim ikiz olduklarindan dolayi o yuzden otopsi istedim ne kadar icim parcalansada diger tup bebekte faydasi olacagini dusundum.arastiriliyor haftaya sonuc cikarmis hastalik olup olmadigini ogrenicez.doktorlardan ve hastahanelerden nefret ediyorum bıktım hastahanelerin yanindan bile gecmek istemiyorum artik.4 gun hastahanede dogum sancisi cektirdiler hic bir sey yapmadilar hic kaldirilmasaydim belki dururlardi bir kac hafta tuvalete kalkabilirsin dediler annemi refakatci bile biraktirmiycaklardi neredeyse.kalktim ve tuvalette suyum patladi bebek klozete dustu sandim cildirdim o an meger suyuymus annem klozetin icinde bebegi aradi bulamadi ben bayginlik geciriyorum hala beni ayaga kaldirip ultrason odasina oyle goturmeye calistilar zaten hademedn sikayetci olduk.plesentasi kendiliginden ayrilsaydi ilk dogurdugum bebegimin ikincisini yasaticaklardi rahim agzini dikip.ilk dogudurdugumun kordonu sarkiyordu bacaklarimin arasindan bes hafta digerini yasatiriz ama rahmin mikrop kaparsa rahmini almakbzorunda kaliriz dediler ve rahmimi kurtarin dedik suni sanci verip digerini de dogurttular.ilk dogan ikincisinin de dogmasina sebep oldu plesantalari ikisinin de icimde kaldi onlari dusutturemediler tekrar suni sanci verdiler dusmedi cok saglam olur tup bebek plesantalari dediler ve hic uyusturmadan kurtaj yaptilar bagirta bagirta rahmimi kazidilar birde ne bagiriyorsun diye kiziyorlardi ben yalvardim igne yapin diye umurlarinda degildi.epikriz raporundada da dogumdan sonra genel anesteziyle kuretaj yapildi yaziyor.Allah cezalarini versin.cektigim acilar hala gozumun onunden gitmiyor.uykularima giriyor gozumu kapatmak istemiyorum.birde beni dogum yapmis bebekli kadinlarin odasina koydular cigerim parcalansin onlari gordukce diye kadinlar bebeklerini alir kacarim diye bana emanet edip lavoboya gidemiyorlardi.once bana dedi bakarak ol diye geri dondu baskasina emanet etti.o kadar aci cekip ellerim bos cikmak hastahaneden cok koydu bana.ikiz bir daha kesinlikle koydurmuyacagim.
Canım ben inanıyorum Allah seni çok yakında sevindirecek, yüzünü güldürecek. Yeter ki sen inancını yitirmeBenim 4. Tup bebegimdi bu bende sansim artsin hemde tekrar yaptiracak gucum yok diye ikiz istedim. kaan bey riskli gebelik oluyor ikizler demisti.hersey yolunda gidiyordu her kontrolumde hic bir sorun yok diyorlardi bir sabah adet sancisi gibi hafif agrim vardi sonra artmaya basladi elimi isiracak kadar sıklasti dogum olabilecegi aklimin ucundan gecmedi uc dk indi sancilar arkaya baski olmaya basladi meger rahim iki santim acilmis kesenin biri sarkmis dogum baslamis.daha erken gitsetdim kese sarkmadan rahim agzini dikip yasatirlardi. cevremde baska dogum yapmis kadinlar bile anlamadi dogumun basladigini gezin rahatlarsin dediler.tavsiye etmem kesesi sarkan bebegim diger kardesinin de dogmasina sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?