Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım bende de aynı durumlar var ama ilaçların yan etkilerinde yazıyor olabileceği.ilaç kullanımı bitince kısa sürede şikayetler son bulurmuş canım :)öyle yazıyodu :)

Allah sabır versin sana. İnan ki çok üzüldüm.Geçer gider inşallah en kısa zamanda.

Slm arkadaslar Bende tedavinin Cok basindayim ignelerimi kullaniyorum henuz.. Sizlere sormak istedigim; gonal f ignesinin bir paketini kac defalik kullandiniz bana kaan bey ayin 23 ünden 29 una kadar 2 paket yazdi.. Biliyorsunuz icinde igneli cözelti ve 1 adet toz var .. Acaba kac kullanimlik ?

Rabbim Sabir versin ne desek bos aslinda ama ins tez zamanda bu mutlulugu tekrar yasarsin...

Canım bana da 8 gün için 2 paket yazdi. çözücü ile toz karistirildiginda 600 ml lik cözelti elde ediliyor ben her gün 150 lik vuruluyorum ya ni 1 kutu 4 gün gidiyor bana.

Kizlar. ben bu gun gittim. Bu ay regly le ariyacagim ilaclara basliyoruz. Sonra dondurulacak. Hakkimda hayirlisi..

Kizlar ya bana sureci ve fiyattan bahsedebilir misiniz?
Hadi hakkında Hayırlısı olsun canım inşallah yüzün kısa zamanda Güler. Extra değişik bi durumun yoksa önce iğneleri kullanırsın yumurtaların büyür opu olursun Ogün toplanan yumurtların kaçı embryo olduysa ertesi gün arayıp bilgi verirler. Opudan sonra adet düzenleyici bi ilaç kullanacaksın o bitince regl olacaksın ve reglin bitince de bikaç gün içinde histereskopi arkasından rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve transfer. Maliyetine gelirsek 4500 TL. Embryoskop ya da çipli sistem fln istersen ekstra ücreti var ama unuttum. Histereskopi de 1000 TL.

Kizlar ya bana sureci ve fiyattan bahsedebilir misiniz?
Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah tez zamanda bir aksilik çıkmadan mucizene kavuşursun.Canım temel anlamda süreç şu şekilde:
- Önce sadece vitaminlere başlatabilir. hastanın durumuna göre 1 ya da 2 ay sadece vitamin desteği uyguluyor.
- Ardından tekrar regl olunca reglin 2. veya 3. günü yumurta geliştirici ilaçlara başlıyor. yine durumuna göre 10 ile 14 gün arasında onları uyguluyorsun.
- Yumurtalarında yeterli gelişme olursa yumurtaların toplanıyor. Yani OPU oluyorsun.
- OPU olduğun gün eşin de sperm verir ve embriyolara oluşturur. Bu aşamada yeterli sayıda kaliteli embriyo varsa dondurulur. Yoksa bunlar dondurulur ama sen yine yumurta toplama aşamasına girersin ki yeterli havuzun olsun.
- Sonra biraz ara verliyor. Bu aranın ne olacağı ve hangi ilaçların kullanılacağı senin sorununa bağlı. Örneğin ben de çikolata kisti var. Bana bu arada geçici menapoza sokma uygulayacak.
- Verilecek aradan sonra tekrar regl olacaksın ve reglin bitince de bikaç gün içinde rahim filmi çekilecek ve rahmine bir çizik atılacak.
- Sonra rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullanacaksın ve transfer olacaksın. Ham maliyet 5500 TL gibi duruyor ama gerçekçi olmak gerekirse ilaçlar, eğer şehir dışından gelip gidiyorsan benzin, yeme-içme giderleri falan 10.000 i gözden çıkarmak lazım.

Herhangi bir sebep soylemiyorlar ikiz gebelik tehlikeli oluyor zaten diyip gectiler ben tarama testlerini yaptiramamistim ikiz olduklarindan dolayi o yuzden otopsi istedim ne kadar icim parcalansada diger tup bebekte faydasi olacagini dusundum.arastiriliyor haftaya sonuc cikarmis hastalik olup olmadigini ogrenicez.doktorlardan ve hastahanelerden nefret ediyorum bıktım hastahanelerin yanindan bile gecmek istemiyorum artik.4 gun hastahanede dogum sancisi cektirdiler hic bir sey yapmadilar hic kaldirilmasaydim belki dururlardi bir kac hafta tuvalete kalkabilirsin dediler annemi refakatci bile biraktirmiycaklardi neredeyse.kalktim ve tuvalette suyum patladi bebek klozete dustu sandim cildirdim o an meger suyuymus annem klozetin icinde bebegi aradi bulamadi ben bayginlik geciriyorum hala beni ayaga kaldirip ultrason odasina oyle goturmeye calistilar zaten hademedn sikayetci olduk.plesentasi kendiliginden ayrilsaydi ilk dogurdugum bebegimin ikincisini yasaticaklardi rahim agzini dikip.ilk dogudurdugumun kordonu sarkiyordu bacaklarimin arasindan bes hafta digerini yasatiriz ama rahmin mikrop kaparsa rahmini almakbzorunda kaliriz dediler ve rahmimi kurtarin dedik suni sanci verip digerini de dogurttular.ilk dogan ikincisinin de dogmasina sebep oldu plesantalari ikisinin de icimde kaldi onlari dusutturemediler tekrar suni sanci verdiler dusmedi cok saglam olur tup bebek plesantalari dediler ve hic uyusturmadan kurtaj yaptilar bagirta bagirta rahmimi kazidilar birde ne bagiriyorsun diye kiziyorlardi ben yalvardim igne yapin diye umurlarinda degildi.epikriz raporundada da dogumdan sonra genel anesteziyle kuretaj yapildi yaziyor.Allah cezalarini versin.cektigim acilar hala gozumun onunden gitmiyor.uykularima giriyor gozumu kapatmak istemiyorum.birde beni dogum yapmis bebekli kadinlarin odasina koydular cigerim parcalansin onlari gordukce diye kadinlar bebeklerini alir kacarim diye bana emanet edip lavoboya gidemiyorlardi.once bana dedi bakarak ol diye geri dondu baskasina emanet etti.o kadar aci cekip ellerim bos cikmak hastahaneden cok koydu bana.ikiz bir daha kesinlikle koydurmuyacagim.

Canım yaa sen neler yaşamışsın öyle. Çok ama çok üzüldüm. Ve biraz da korktum. Bunlar tamamen ikiz koydurmakla ilgili mi diye? Çünkü ben çok tutmasını istediğim için 2 tane düşünüyordum...

Benim 4. Tup bebegimdi bu bende sansim artsin hemde tekrar yaptiracak gucum yok diye ikiz istedim. kaan bey riskli gebelik oluyor ikizler demisti.hersey yolunda gidiyordu her kontrolumde hic bir sorun yok diyorlardi bir sabah adet sancisi gibi hafif agrim vardi sonra artmaya basladi elimi isiracak kadar sıklasti dogum olabilecegi aklimin ucundan gecmedi uc dk indi sancilar arkaya baski olmaya basladi meger rahim iki santim acilmis kesenin biri sarkmis dogum baslamis.daha erken gitsetdim kese sarkmadan rahim agzini dikip yasatirlardi. cevremde baska dogum yapmis kadinlar bile anlamadi dogumun basladigini gezin rahatlarsin dediler.tavsiye etmem kesesi sarkan bebegim diger kardesinin de dogmasina sebep oldu.

Canım çok kötü şeyler yasamissin çok üzüldüm sana ne bagiriyorsun diye kizan insanların hiç mi vicdanlari yok acaba? Allah karşımıza vicdanli Allah korkusu olan insanları çıkarsın. Bu da Allah in bir sınavi, ileride bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksin inş. Allah tan sabır diliyorum canım, sen de bol bol dua et tez zamanda umudun tekrar yeşerir inşallah[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun söylenecek söz yok yaşadıkların çok acı Allah'ım sana ve eşine sabır versin canım

Canım ben inanıyorum Allah seni çok yakında sevindirecek, yüzünü güldürecek. Yeter ki sen inancını yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…