Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[/QUOTE]
Dogum yapmaktan tup bebek yapmaktan histereskopiden hepsinden korkuyorum artik aci cekmekten biktim tum acilari biz kadinlar cekiyoruz logusalik halim devam ediyor yirmi gun oldu dogumdan uc gun sobra sut doldu goguslerim acidan yatamiyordum sagmaya calistik olmadi eczaneden sut hormonunu dusurecek ilac aldik oyle geri gitti sutum.sut var ama emzirecek bebegim yok kucagimda kabir azabini dunyadayken yasadim resmen.

Allahtan bana sabir vermesi icin dua edin ne olur uykularimdan agliyarak kalkiyorum.eltimle karsilikli oturuyiruz hamileligimiz birlikte gidiyordu onunki ucuncu cocugu ve benim kizlarimdan bir ay ondeydi onun karnini gordukce icim parcalaniyor benimkiler gitti diye cocuklari soruyor yenge sen dogum mu yaptin bebeklerin nerde diye melek oldular dedim.

İlk dogan kizim neredeyse bir gun boyunca susuz kaldi icimde buna ragmen dogdugunda yasiyordu kuveze koyup yasama sansi vermediler 280 gr dogdu cocuk dr cagirdilar yapcak bir sey yok diyip gitti yavas yavas havasizliktan olsun diye beklediler.digerinide nasilsa olecek diyerek allhu alem dogurttular. haberlerde gordum 248 gr dogan bebegi kuveze koymuslar ve simdi iki bucuk yasinda.Allah hic bir anneye evlat acisi yasatmasin.dunyadaki en agir imtihan. evlat acisi peygamberlerin imtihaniymis.Allah peygamber sabri versin banada.peygamberimizde evlatlarini kaybetmis o bile feryat etmeden goz yasi dokmus bizler nasil dayanalim.bende isyan etmekten Allaha siginiyorum.

Alan da, veren de Allahü teâlâdır. Sabret sakın isyan etme mükafatını mutlaka verecektir Rabbim buna inan ve bunaldıkça dua et evlat acısı yaşayan annenin mekanı cennettir her şerde bir hayır vardır canım belki bebeklerin problemli dünyaya gelecekti böyle düşünmeye çalış Allah'ım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin üzülmemek elde değil zamanla hafifleyecek acın

Reactions: cvz
canım cokkk ama çokkk üzüldümm.ilk okuduğumda kendi ikizlerimi kaybettiğimi öğrendiğim gün yüreğimdeki sızlamanın aynısını yaşadım senin için.çok zor bir sınav.ben de ikiz bebeklerimi kaybettim.senin bu yaşadıklarını yaşamadım 9 hhaftalıkken kalpleri durduğu için aldılar.üzerinden 45 gün geçti.hala tam toparlanamadımsen neler yaşamışsın .ama yalnız değilsin.rabbim ne eylerse güzel eyler.bunda da vardır bir hayır deyip önümüze bakmalıyız.ben bu süreci başta pek atlatamadım.ama inan geriye atamadıkça eşimle de problemler yaşamaya başladım.şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.günün birinde bizim de bebeklerimiz olacak ve kaybettğin meleklerin belki de sana cennetin kapılarının açılmasını sağlıcak.tekrar çokk geçmiş olsunnn canım..

Canım çok kötü Şeyler yaşamışsın bu Acılı Günlerini unutturacak çok güzel Şeyler yaşarsın inşallah. Hangi hastanede oldu doğumun? Nasıl öyle vicdansız davranabiliyor insanlar anlamıyorum. Lütfen biran önce toparlanıp güçlenmeye bak olur mu? Önünde yeni bir süreç seni bekliyor. Inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan ödül gibi kendiliğinden gelir Bebeğin.

canım ben 2 kere kendiliğimden hamile kaldım. 1 senedir 1 aşılama ve 1 tüp yaptırdım negatif 1 senedir hamile kalamıyorum. kaan beyle 2 ay önce başladık tedaviye... ve ilk iki aydır rahim kalınlaşmama problemi ile uğraşıyoruz bu ay biraz zorla başardık. bu ay histeroskopi de oldum. şimdiki regly de ilaçlara başlıyacakmışız.
teşekkür ederim çok açıklıyıcı olmş..

canım çok acı şeyler yaşamışsın. kıyamam sana.. allah sabırlar versin.acın daha çok yeni. geicek hepsi.. bu Acılı Günlerini unutturacak çok güzel Şeyler yaşarsın inşallah.

Tepecik dogum hast.de oldu cnm

İlk aylarda kucukken olsaydi bu kadar uzulmez ve bu kadar aci cekmezdim ultrasonda oynamalari aklimdan gitmiyor alkis yapiyordu bebegim bay bay yapiyordu ilk aylarda hastaligi olan bebekleri vucut attigi icin dusebiliyor.bizimki 5 aylik olmuslardi yinede bunu otopsi sonucu soyliyecek bizede.

Rabbim sana tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin cnm evet yasadiklarin cok aci ... Biz Tüp Bebek tedavisi görenlerin imtihani sabir sükut ve sükür... Allaha dua etmekten dilemekten baska ne geliyorki elimizden.. Rabbim yiyecek ekmek versin yeterki mucize bile oluyor...yeterki Gücün kuvvetin sagligin yerinde olsun... Icim parcalandi ya ne diyeyim cnm toparlanip yoluna devam etme kuvveti diliyorum sana ve esine ...

Arkadaslar yum gelistirme asamasinda kullanilan Cetrotide ignesini göbegin neresine vurmustunuz ..???göbegin 3 parmak altimiydi? Yanlismi hatirliyorum yoksa ?

canım allah sabır versin dayanma gücü versin gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın zaten tüp bebeğin her aşaması çok zor sonrasında bunları yaşamak... hemile kalsan bile hep bir kaybedilecek düşüncesi oluyor insanda doğal sürecinde yaşanmadığı için! doktorluk çok kutsal bir meslek ama ne yazıkki bu mesleği yapanların çoğu bunun farkında değil bu nedenle ben hiç güvenmiyorum artık!Allah'ım çektiklerinin mükafatını sebebi olanlarında cezasını verecektir emin ol! her karanlığın sonu aydınlıktır Allah ummadığın anda verecektir sana mutluluğu!

Arkadaslar yum gelistirme asamasinda kullanilan Cetrotide ignesini göbegin neresine vurmustunuz ..???göbegin 3 parmak altimiydi? Yanlismi hatirliyorum yoksa ?
Menapur ve gonal f göbeğin sağ ve sol yanlarına vurulduğundan cetroidi göbek deliğinden 3 parmak aşağıya vuracaksın. Menapur ve Gobal f akşam 17.00-20.00 arasında cetroide de öğlen vurulacak. Ben adetimin 3. günü yani geçen hafta cumartesi başladım iğnelere bugün yani adetimin 8. günü ilk cetroidei verdi. Sende de öylemi. Benim Gonal f her gün 150 lik, menapur 150 lik, cetroide 0,25 lik vurulyor senin nasıl?
Bende 12 taslak vardı. Cumartesi kontrolüm var.

Arkadaşlar bu yumurta geliştirici iğneleri devlet karşılıyor mu? Bu imkansızı başaran var mı aramızda

Aynen cnm benimde dedigin gibi... Menopur ve gonal f 150 Lik aliyorum sag ve soldan Saat 18:00 de yapiyorum... Cetrotide yide 12:00 de yapicam bu gün ins.

Kızlaar acil yardıma ihtiyacım var. Birazdan bu cetroide iğneyi ilk kez vuracağım iğne ucu çok büyük görünüyor çok korkuyorum acıtıyor mu???

Kızlaar acil yardıma ihtiyacım var. Birazdan bu cetroide iğneyi ilk kez vuracağım iğne ucu çok büyük görünüyor çok korkuyorum acıtıyor mu???

Korkma canım acitmiyor hiç bu da diğer iğneler gibi. Sadece yaptıktan sonra yaptığın yer kizariyor kasiniyor biraz ama sonra geçiyor. Bir de canim gonal f ve menopur 90 derece ile dik yani ama cetrotide 45 derece ile yapılıyor buna dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…