Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben senin yazdıklarını görmeden 90 derecelik açıyla vurmuş olmuştum. Bunda bir sıkıntı olur mu? Hemşire beni uyarmamıştı...

Kızlar bir sorum var. Kaçıncı kalitede kaç embiryonuz olduğunda Kaan Bey yeterli gördü ve bir daha yumurta toplamadı?

Canım yasadiklarini okudukça ne kadar zor bir süreçten geçtiğini çok iyi anlıyorum rabbim sana sabırlar versin her zorluğun ardı ferahliktir herşeyde vardır bir hayır sen dualarıni eksik etme bugünlerde geçecektir inanıyorum ki rabbim seni en güzel şekilde mukafatlandiracaktir allaha emanet ol canım

Canım ben senin yazdıklarını görmeden 90 derecelik açıyla vurmuş olmuştum. Bunda bir sıkıntı olur mu? Hemşire beni uyarmamıştı...

Canım bu kas içine değil de deri altına uygulandığı için 45 derece ile yapılıyor sanırım. Ignenin ucu da o yüzden diğerlerine göre uzun yapılmış. Prospektusünde belirtmiş canım 45 derece diye. Hemşire bana da soylememisti, belki de fark etmiyordur ama ben öyle yazıyor diye öyle yapmıştım bana da bu gruptaki bir arkadaşım söylemişti.

selam kızlar,sonunda adım adım transfer gününü aldım:) kaan bey progesteron 50mg iğne ve progesteron vajinal kapsül verdi:/ bu iğneyi 2 gün arayla 1 çözelti vurulacakmışım iğneyi kullanan varsa yardımcı olabilir mi nasıl nerede vuruluyorsunuz ? enjektör iğnenin ucu çok kalın ve uzun hepsini vuruyorlar mı yoksa iğne ucu yeterli mi ? okadar iğneler oldum korkmadım şu iğneden korkacağım tuttu ya

Benim ilk iğnem çok acıdı 3 gün acıdı dünde ikinci iğneyi vuruldum ama hiç acımadı hatta ağladım acıyo diye. Vurulmak istemedim ama acımadı, kendini serbest bırak o zaman acımaz. ayrıca iğnenin hepsi giriyor ... ablam hemşire bütün iğnelerimi o yaptı.

ne desek acını hafifletmez.. kendi acın yetmezmiş gibi birde vicdansız insanların çektirdiği acılarla başbaşa kalmışsın.. Rabbim hayırlısını göstersin. inşallah bu gebeliğin en azından doğal bir gebelik olmasına vesile olur. yazacak birşey bulamıyorum aklımdan kelimeler uçup gidiyor .

canım o iğnenin hepsi giricekse eyvah eyvah bende ağlarım nerede yapacağıma karar veremedim acil demi yapsam sağlık ocağımı birde transferin ertesi günü hemen kalkmak istemiyorum ayağa,sağlık ocağından hemşirenin eve gelmesini rica edicem özel olarak,ablan hemşire ya bilirsin söylesem gelirlermi ki ?

Canım hadi gözünaydın sona gelmişsin. O iğneden korkarak bize haksızlık ediyorsun 50 mg iğneden ne olacak 500mg kullananlar var önemli olan yapan kişi elinin hafif olması.

Benim iğnem proluton depot ama aynı herhalde. benim bugun transferim oldu genelde uzanıyorum az önce kalktım salata yaptım. bana kalsa hiç yatmıycam ama eşim yat diyio duruyo o kadar evham yapma bence . eve gelirler evde saglik hizmetleri var .

Canım hadi gözünaydın sona gelmişsin. O iğneden korkarak bize haksızlık ediyorsun 50 mg iğneden ne olacak 500mg kullananlar var önemli olan yapan kişi elinin hafif olması.
canım 50mgden başka olduğunu bilmiyordum ki bilsem dahi inan yine haksızlık etmiş olmam,o kadar zorluklar yaşadım o kadar ağır durumlardan ayağa kalktım ki iğnelerin yan etkisi olarak artık küçük bir iğne bile ne etki edicek diye tedirgin oluyorum,oyüzden bilinmeyen durumlar üzerine biraz daha ılımlı konuşup,haksızlık ediyorsun dememelisin tavsiyem.

allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah.canım düşüklerden sonra insan dahada dikkat etmek istiyor işte buarada sen yinede eşini dinle fazla kendini yormamaya çalış ilk 3-4 gün bol bol dinlen.

allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah.canım düşüklerden sonra insan dahada dikkat etmek istiyor işte buarada sen yinede eşini dinle fazla kendini yormamaya çalış ilk 3-4 gün bol bol dinlen.
senin ilk tüp denemenmi ? yatıyorum genelde ve kasık ağrım var acaba psikolojik olarakmı diyorum kendi kendime.

senin ilk tüp denemenmi ? yatıyorum genelde ve kasık ağrım var acaba psikolojik olarakmı diyorum kendi kendime.
evet canım ilk,oyüzden aslında yaşadıklarımdan hem tecrübeliyim hemde yeni şeyler yapınca yapan var mı diye öğreniyorum işte.senin kaçıncı peki ?

canım nasılsın? kaç gün kaldı sonucu öğrenmeye?

Canım sen beni yanlış anlamışsın üzüldüm bak. Seni en iyi ben anlarım inan geçmişte ben de çetrefilli bir tedaviden geçtim ve Bırak kalçadan yapılan iğneyi Ufacık bi sinek ısırığına tahammülüm kalmamıştı ki toparlanıp hemen tekrar başladım. Geçen tedavimde ben de hergün 50 MG Progestan oluyordum Şimdiyse 3günde bir proluton depod500mg ve diyorum ki keşke hergün o olsaydı. Ve bunu seni rahatlatmak için söylemiştim işimiz çok zor yaşadığımız süreç gerçekten kolay değil Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…