Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Heyecanlıyım canım yarın kan vericem. Değişik duygular içerisindeyim Hakkımda Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Bizler de sizin kadar heyecanlanıyoruz inanki sizin alacağınız güzel sonuçlar bizi de umutlandırıyor. Ben bu sayfadaki yorumları okuduktan sonra kaan beye gitmeye karar verdim arkadaslarin sorularımıza verdiği samimi cevaplar insanları hiç tanimasalar da yuzlerini gormeseler de isimlerini bilmeslerde burda bir amaç için toplanıyorlar ve bir bağ kuruyorlar birbirlerinin sevinciyle seviniyorlar üzüntüsüyle üzülüyorlar mesela ben o bebeklerini kaybeden arkadaşa o kadar üzüldüm ki... allahım sabır versin! görüyorum duyuyorum herkesin bir mucize hikayesi var ! inşallah sıra senin mucizende ve sizin mucizeleriniz bize ışık olacak yol olacak mutluluk olacak umut olacak bizim de mucizelerimiz gerçekleşecek allahın izniyle!!!duaları işiten duaları kabul eden allahım bizi duyacak ve görecek hayırlısından niyetimizi dualarımızı kabul edecek inşallah!inşallah yarın güzel haberlerini alacağız!

Canım ne de güzel yazmışsın çok güzel özetlemişsin buradaki samimiyeti. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Inşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur önce ben sonra sizler sırayla hepimiz inşallah. daisyp sevimli_090 A arslan33

canım o kadar acılar yaşamışsın ki resmen cehennem ateşi dokunmuş sana. ne desem boş. yazdıklarının arasında çırpındım durdum. Rabbim en kısa zamanda acını hafifletip yeni bir mucizeyle yoluna devam edersin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. çok üzgünüm.

hayırlısı olsun inşallah. iğneni sağlık ocağında ve hafta sonuna denk gelirse devlet hastanesi varsa yakınında acilden giriş yaptırabilirsin. ya da özelde. tercih senin canım. inşallah sonu güzel olur

hayırlısı olsun canım. bu süreç çok zor. Allah sonuna kadar gitmene sabır versin. kendini çok dinleme yoksa stres sarıp sarmalıyor ve tabii korku iğne içinde yavaş ve ağır hareketlerle sağlık ocağına gidebilirsin. bende 2.günü kalkıp gitmiştim. çok fazla sürekli yatmamak gerekiyormuş kan akışı olsun diye. ama sorumluluk senin hayırlısıyla güzel haberler verirsin.

Bende yatmak istemiyorum eşim yatırıyo. yarın gezmeye gtcektim esim 12 gün evdesin diyo stres yapmìyorum gibi ama :) varlığını hissediyorum konuşuyoz bile miniğimle babasını sikayet ediyorum ona :). AllH isteyen herkese nasip etsin insallH.

Arkadaşlar yumurta geliştirme aşamasında karnınız kıpır kıpı olmuş muydu? Sanki hep adet olacak gibi sancılar oldu mu siz de de benim ilk 5 gün normaldi şimdi artık sürekli adet olacakmışım gibi sancı var.

Otopsi sonucu cikti bebeklerim cok saglikliymis sebebi yok yani ikiz bekleyenler ne olur dikkat edin ikiz gebelik cok tehlikeli oluyor demekki.hic bir doktor gebeligimde her hangi bir sorun gormedi her sey yolundaydi.gerekirse dokuz ay boyunca yatin.

Otopsi sonucu cikti bebeklerim cok saglikliymis sebebi yok yani ikiz bekleyenler ne olur dikkat edin ikiz gebelik cok tehlikeli oluyor demekki.hic bir doktor gebeligimde her hangi bir sorun gormedi her sey yolundaydi.gerekirse dokuz ay boyunca yatin.
Canım Allah bebeklerini yanına almak istemiş demekki, cennette seni karşılayacak inşallah. Allah sabrini versin canim

Reactions: cvz
Pazartesi opu yapilacak cok heycanliyim..nelere dikkat etmem gerekiyor.nasil olacak merak ediyorum.deneyimlerinizi benimle paylaşirmisinizz.

herkese merhaba.ben çok yazamıyorum ama sizleri sürekli takip ediyorum.Öğrenmek istediğim bişey var. adet olunca tedaviye başlayacağız.Ancak kaan bey bu ay dan iğne ve birsürü ilaç verdi.mutlaka sebebi vardır.ama ben bilmiyorum.yani sadece meraktan.sizde tedavi öncesi bu kadar iğne ve ilaç kullandınızmı.(saizen , estrofem,femara, duphaten).Bu ilaçlarmı yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama fena halde ateş ve sıkıntı basıyo.Doktoruma bu kadar güvenmesem kesinlikle içmezdim.Kaan bey gerçekten işini çpok iyi bilen ve işini çok iyi yapan bir doktor.O kadar doktor gezdim içime sinen tek doktor oldu.İnşallah inanıyorum ki onun sayesinde de evladıma kavuşacağım.

canım bi çok arkadaş bunları kullanıyor artık bunlar öncesi değil tedavnin bi parçası ilaçlar. saizen yumurtaların daha iyi büyemsi için büyüme hormonu içeren bir iğne. ilaçların etkisi olabilir. rahat olmaya çalış kendini mutlu sonu düşünerek rahatlat. kafana takılan sorularıda kaan beye sor kafanda soru işareti olaman emin adımlarla ilerle tedavinde. hakkında hayırlısı olsun..

Teşekkür ederim ilgin için.Heyecanlı sitresli bir süreç.Kafama takılanları soruyorum sağolsun Kaan beyde sıkılmadan anlatıyor.Sonunda hayırlı sağlıklı evlat diliyorum.Yalnızca kendim için değil isteyen dileyen herkese...Sanada hayırlı doğum diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…