- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.301
hadi canım güzelll habrlerini bekliyoruz... mutlaka haberdar et..Heyecanlıyım canım yarın kan vericem. Değişik duygular içerisindeyim Hakkımda Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Bizler de sizin kadar heyecanlanıyoruz inanki sizin alacağınız güzel sonuçlar bizi de umutlandırıyor. Ben bu sayfadaki yorumları okuduktan sonra kaan beye gitmeye karar verdim arkadaslarin sorularımıza verdiği samimi cevaplar insanları hiç tanimasalar da yuzlerini gormeseler de isimlerini bilmeslerde burda bir amaç için toplanıyorlar ve bir bağ kuruyorlar birbirlerinin sevinciyle seviniyorlar üzüntüsüyle üzülüyorlar mesela ben o bebeklerini kaybeden arkadaşa o kadar üzüldüm ki... allahım sabır versin! görüyorum duyuyorum herkesin bir mucize hikayesi var ! inşallah sıra senin mucizende ve sizin mucizeleriniz bize ışık olacak yol olacak mutluluk olacak umut olacak bizim de mucizelerimiz gerçekleşecek allahın izniyle!!!duaları işiten duaları kabul eden allahım bizi duyacak ve görecek hayırlısından niyetimizi dualarımızı kabul edecek inşallah!inşallah yarın güzel haberlerini alacağız!Heyecanlıyım canım yarın kan vericem. Değişik duygular içerisindeyim Hakkımda Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Canım ne de güzel yazmışsın çok güzel özetlemişsin buradaki samimiyeti. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Inşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur önce ben sonra sizler sırayla hepimiz inşallah.Bizler de sizin kadar heyecanlanıyoruz inanki sizin alacağınız güzel sonuçlar bizi de umutlandırıyor. Ben bu sayfadaki yorumları okuduktan sonra kaan beye gitmeye karar verdim arkadaslarin sorularımıza verdiği samimi cevaplar insanları hiç tanimasalar da yuzlerini gormeseler de isimlerini bilmeslerde burda bir amaç için toplanıyorlar ve bir bağ kuruyorlar birbirlerinin sevinciyle seviniyorlar üzüntüsüyle üzülüyorlar mesela ben o bebeklerini kaybeden arkadaşa o kadar üzüldüm ki... allahım sabır versin! görüyorum duyuyorum herkesin bir mucize hikayesi var ! inşallah sıra senin mucizende ve sizin mucizeleriniz bize ışık olacak yol olacak mutluluk olacak umut olacak bizim de mucizelerimiz gerçekleşecek allahın izniyle!!!duaları işiten duaları kabul eden allahım bizi duyacak ve görecek hayırlısından niyetimizi dualarımızı kabul edecek inşallah!inşallah yarın güzel haberlerini alacağız!
canım o kadar acılar yaşamışsın ki resmen cehennem ateşi dokunmuş sana. ne desem boş. yazdıklarının arasında çırpındım durdum. Rabbim en kısa zamanda acını hafifletip yeni bir mucizeyle yoluna devam edersin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. çok üzgünüm.Herhangi bir sebep soylemiyorlar ikiz gebelik tehlikeli oluyor zaten diyip gectiler ben tarama testlerini yaptiramamistim ikiz olduklarindan dolayi o yuzden otopsi istedim ne kadar icim parcalansada diger tup bebekte faydasi olacagini dusundum.arastiriliyor haftaya sonuc cikarmis hastalik olup olmadigini ogrenicez.doktorlardan ve hastahanelerden nefret ediyorum bıktım hastahanelerin yanindan bile gecmek istemiyorum artik.4 gun hastahanede dogum sancisi cektirdiler hic bir sey yapmadilar hic kaldirilmasaydim belki dururlardi bir kac hafta tuvalete kalkabilirsin dediler annemi refakatci bile biraktirmiycaklardi neredeyse.kalktim ve tuvalette suyum patladi bebek klozete dustu sandim cildirdim o an meger suyuymus annem klozetin icinde bebegi aradi bulamadi ben bayginlik geciriyorum hala beni ayaga kaldirip ultrason odasina oyle goturmeye calistilar zaten hademedn sikayetci olduk.plesentasi kendiliginden ayrilsaydi ilk dogurdugum bebegimin ikincisini yasaticaklardi rahim agzini dikip.ilk dogudurdugumun kordonu sarkiyordu bacaklarimin arasindan bes hafta digerini yasatiriz ama rahmin mikrop kaparsa rahmini almakbzorunda kaliriz dediler ve rahmimi kurtarin dedik suni sanci verip digerini de dogurttular.ilk dogan ikincisinin de dogmasina sebep oldu plesantalari ikisinin de icimde kaldi onlari dusutturemediler tekrar suni sanci verdiler dusmedi cok saglam olur tup bebek plesantalari dediler ve hic uyusturmadan kurtaj yaptilar bagirta bagirta rahmimi kazidilar birde ne bagiriyorsun diye kiziyorlardi ben yalvardim igne yapin diye umurlarinda degildi.epikriz raporundada da dogumdan sonra genel anesteziyle kuretaj yapildi yaziyor.Allah cezalarini versin.cektigim acilar hala gozumun onunden gitmiyor.uykularima giriyor gozumu kapatmak istemiyorum.birde beni dogum yapmis bebekli kadinlarin odasina koydular cigerim parcalansin onlari gordukce diye kadinlar bebeklerini alir kacarim diye bana emanet edip lavoboya gidemiyorlardi.once bana dedi bakarak ol diye geri dondu baskasina emanet etti.o kadar aci cekip ellerim bos cikmak hastahaneden cok koydu bana.ikiz bir daha kesinlikle koydurmuyacagim.
hayırlısı olsun inşallah. iğneni sağlık ocağında ve hafta sonuna denk gelirse devlet hastanesi varsa yakınında acilden giriş yaptırabilirsin. ya da özelde. tercih senin canım. inşallah sonu güzel olurselam kızlar,sonunda adım adım transfer gününü aldım:) kaan bey progesteron 50mg iğne ve progesteron vajinal kapsül verdi:/ bu iğneyi 2 gün arayla 1 çözelti vurulacakmışım iğneyi kullanan varsa yardımcı olabilir mi nasıl nerede vuruluyorsunuz ? enjektör iğnenin ucu çok kalın ve uzun hepsini vuruyorlar mı yoksa iğne ucu yeterli mi ? okadar iğneler oldum korkmadım şu iğneden korkacağım tuttu ya
hayırlısı olsun canım. bu süreç çok zor. Allah sonuna kadar gitmene sabır versin. kendini çok dinleme yoksa stres sarıp sarmalıyor ve tabii korkuBenim iğnem proluton depot ama aynı herhalde. benim bugun transferim oldu genelde uzanıyorum az önce kalktım salata yaptım. bana kalsa hiç yatmıycam ama eşim yat diyio duruyo o kadar evham yapma bence . eve gelirler evde saglik hizmetleri var .
Bende yatmak istemiyorum eşim yatırıyo. yarın gezmeye gtcektim esim 12 gün evdesin diyohayırlısı olsun canım. bu süreç çok zor. Allah sonuna kadar gitmene sabır versin. kendini çok dinleme yoksa stres sarıp sarmalıyor ve tabii korkuiğne içinde yavaş ve ağır hareketlerle sağlık ocağına gidebilirsin. bende 2.günü kalkıp gitmiştim. çok fazla sürekli yatmamak gerekiyormuş kan akışı olsun diye. ama sorumluluk senin hayırlısıyla güzel haberler verirsin.
Canım Allah bebeklerini yanına almak istemiş demekki, cennette seni karşılayacak inşallah. Allah sabrini versin canimOtopsi sonucu cikti bebeklerim cok saglikliymis sebebi yok yani ikiz bekleyenler ne olur dikkat edin ikiz gebelik cok tehlikeli oluyor demekki.hic bir doktor gebeligimde her hangi bir sorun gormedi her sey yolundaydi.gerekirse dokuz ay boyunca yatin.
canım bi çok arkadaş bunları kullanıyor artık bunlar öncesi değil tedavnin bi parçası ilaçlar. saizen yumurtaların daha iyi büyemsi için büyüme hormonu içeren bir iğne. ilaçların etkisi olabilir. rahat olmaya çalış kendini mutlu sonu düşünerek rahatlat. kafana takılan sorularıda kaan beye sor kafanda soru işareti olaman emin adımlarla ilerle tedavinde. hakkında hayırlısı olsun..herkese merhaba.ben çok yazamıyorum ama sizleri sürekli takip ediyorum.Öğrenmek istediğim bişey var. adet olunca tedaviye başlayacağız.Ancak kaan bey bu ay dan iğne ve birsürü ilaç verdi.mutlaka sebebi vardır.ama ben bilmiyorum.yani sadece meraktan.sizde tedavi öncesi bu kadar iğne ve ilaç kullandınızmı.(saizen , estrofem,femara, duphaten).Bu ilaçlarmı yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama fena halde ateş ve sıkıntı basıyo.Doktoruma bu kadar güvenmesem kesinlikle içmezdim.Kaan bey gerçekten işini çpok iyi bilen ve işini çok iyi yapan bir doktor.O kadar doktor gezdim içime sinen tek doktor oldu.İnşallah inanıyorum ki onun sayesinde de evladıma kavuşacağım.
canım bi çok arkadaş bunları kullanıyor artık bunlar öncesi değil tedavnin bi parçası ilaçlar. saizen yumurtaların daha iyi büyemsi için büyüme hormonu içeren bir iğne. ilaçların etkisi olabilir. rahat olmaya çalış kendini mutlu sonu düşünerek rahatlat. kafana takılan sorularıda kaan beye sor kafanda soru işareti olaman emin adımlarla ilerle tedavinde. hakkında hayırlısı olsun..
Gmat canım sonucun belli oldu mu? Ben bile heyecanlandim seni düşünemiyorum güzel haberini bekliyorum canim
Aman Allahı'ım hayırlı uğurlu olsun süper haber :). Tabii ki beklenen soru "değerin kaç"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?