- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.321
canım ben Kaan Bey'le ilk buluşmamızdan sonra (adetli gitmiştim) bidahaki adete kadar vitamin kullandım eşimde tabiki. Adetle beraber iğneler sonra opu. Opudan sonraki adetin bitiminde histereskopi ve rahim kalınlaştırma Süreci ve de transfer. Mart'ın ilk günleri başlamıştık.çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Heyecanını atlatıp sürecini anlatabilirmisin.Bende tedavide yolun daha çok başındayım
Çok güzel tebrikler. hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim 180 çıktı. Çok mutlu oldum dakikalarca Ağladım Sevinçten ama inanın kaygılar bitmiyormuş. Salı Gününü bekliyorum değer katlanmış mı diye. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Yaşadığım sürece gelirsek transfer aşamasında hiç birşeye kasmadım kendimi onu yeme bunu ye olaylarına girmedim canım ne istediyse yedim çıktım gezdim toZdum sadece abartmadım. Bol bol dua ettim hep hayırlısını istedim. Hiç belirti aramadım Olmadıda zaten. Sizde kendinizi tedavinin akısına Bırakın ve hiçbirşeyi didikleyip araştırmayın içinizi rahat tutup hayırlısını isteyin kızlar. Ve en önemlisi önce Allah'a sonra Kaan beye güvenin. Hepinizin duacısıyım.
Burda uzun zamandır hamilelik haberi almamiştık çok mutlu ettin bizi kaygılar hiç bitmiyor değerlerin güzel katlansin kese görme kalp atışı duyma sonra gelişimi güzel olsun tarama testleri derken böyle gelip gidiyor inşallah hersey yolunda gitsin hamile kalmaklada bitmiyor burdaki herkesten bu güzel haberi bir bir alırız inşallah desene o çektiren iğneye devam biraz sabır anne olmak için bütün herşeye değer tekrar tebrikleeerrr :)Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim 180 çıktı. Çok mutlu oldum dakikalarca Ağladım Sevinçten ama inanın kaygılar bitmiyormuş. Salı Gününü bekliyorum değer katlanmış mı diye. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Yaşadığım sürece gelirsek transfer aşamasında hiç birşeye kasmadım kendimi onu yeme bunu ye olaylarına girmedim canım ne istediyse yedim çıktım gezdim toZdum sadece abartmadım. Bol bol dua ettim hep hayırlısını istedim. Hiç belirti aramadım Olmadıda zaten. Sizde kendinizi tedavinin akısına Bırakın ve hiçbirşeyi didikleyip araştırmayın içinizi rahat tutup hayırlısını isteyin kızlar. Ve en önemlisi önce Allah'a sonra Kaan beye güvenin. Hepinizin duacısıyım.
Çok teşekkür ederim agapocum Dediğin doğru sayfa durgundu bu aralar açılışı Yaptım Devamını bekliyorum Kızlardan. Transfer çok bu araBurda uzun zamandır hamilelik haberi almamiştık çok mutlu ettin bizi kaygılar hiç bitmiyor değerlerin güzel katlansin kese görme kalp atışı duyma sonra gelişimi güzel olsun tarama testleri derken böyle gelip gidiyor inşallah hersey yolunda gitsin hamile kalmaklada bitmiyor burdaki herkesten bu güzel haberi bir bir alırız inşallah desene o çektiren iğneye devam biraz sabır anne olmak için bütün herşeye değer tekrar tebrikleeerrr :)
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim 180 çıktı. Çok mutlu oldum dakikalarca Ağladım Sevinçten ama inanın kaygılar bitmiyormuş. Salı Gününü bekliyorum değer katlanmış mı diye. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Yaşadığım sürece gelirsek transfer aşamasında hiç birşeye kasmadım kendimi onu yeme bunu ye olaylarına girmedim canım ne istediyse yedim çıktım gezdim toZdum sadece abartmadım. Bol bol dua ettim hep hayırlısını istedim. Hiç belirti aramadım Olmadıda zaten. Sizde kendinizi tedavinin akısına Bırakın ve hiçbirşeyi didikleyip araştırmayın içinizi rahat tutup hayırlısını isteyin kızlar. Ve en önemlisi önce Allah'a sonra Kaan beye güvenin. Hepinizin duacısıyım.
Evet canım geçen hafta 19unda ve 21inde oldu. Kaan hoca tek gibi inşallah tektir dedi. Banada tek gibi geliyor :)Canım değerin çok güzel ikizler mi geliyor acabasenin iki gün arayla ardışık transfer olmuştu değil mi canim?
Cnm opu cok kolay bi islem cok agladım ama agladıgıma degmedi uyandıgımda odadaydım ve çok mutlu uyandım hic agrı sızı olmadı.Pazartesi opu yapilacak cok heycanliyim..nelere dikkat etmem gerekiyor.nasil olacak merak ediyorum.deneyimlerinizi benimle paylaşirmisinizz.
Tebrik ediyorum rahat bir hamilelik geçirip sağ salim kucağına alırsın inşallah :)
cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza insallah
Evet canım geçen hafta 19unda ve 21inde oldu. Kaan hoca tek gibi inşallah tektir dedi. Banada tek gibi geliyor :)
Cok tebrik ediyorum allah kucagına almayı nasip etsin bizler içinde dua et lütfeeen bnm de tedavim bugun basladı cok sukur ilk iğneleri oldum umarım her sey güzel olurKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim 180 çıktı. Çok mutlu oldum dakikalarca Ağladım Sevinçten ama inanın kaygılar bitmiyormuş. Salı Gününü bekliyorum değer katlanmış mı diye. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Yaşadığım sürece gelirsek transfer aşamasında hiç birşeye kasmadım kendimi onu yeme bunu ye olaylarına girmedim canım ne istediyse yedim çıktım gezdim toZdum sadece abartmadım. Bol bol dua ettim hep hayırlısını istedim. Hiç belirti aramadım Olmadıda zaten. Sizde kendinizi tedavinin akısına Bırakın ve hiçbirşeyi didikleyip araştırmayın içinizi rahat tutup hayırlısını isteyin kızlar. Ve en önemlisi önce Allah'a sonra Kaan beye güvenin. Hepinizin duacısıyım.
Ay canimmm cok cok sevindim.. allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn...
Iyiki varsınız gerçekten. Dualarınız için minnettarım ve hepinizin duacısıyım. Şu Verdiğiniz destek o kadar kıymetliki. Moralinizi yüksek tutun en önemlisi o gerçekten. Hiçbirinizi tanımadan hepinizi çok seviyorumGmat inan dunden beri o kadar heyecanlandim ki. Dua ettim. Hakkinda hayirli haberi aldik. Inan bize umut oluyorsun. Cok sevindim. Sanki kendim hamileyim.. Allah kucagina aldirmayi nasip etsin. Kat kat kstlansin degerin.... bizlerede dua et...
Evet canım sağlıklısı Hayırlısı olsun hepimiz içinde. Ardışık benim için joker oldu. hem ikiz durumundan korktuk hem şansı artırmak için iki tane koymak istedik hemde içimde 5.gün embryosu Olmalı hissi vardı. Hepsini beraber değerlendirince Kaan hoca Ardışığı sundu bana gel bi tane 3 bitane 5 koyalım dedi. Güldüm bende çok iyiymiş dedimTek ya da cift olsun yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun canimHaziran sonu gibi benim de transferim olacak nasipse canım. Ardışık transferi öneriyor musun ? Islem nasıl oluyor?
Offf yaaa umarim kolay olur.opu ya giderken parfüm kullanmıcakmişim başka nelere dikkat edeyim.Cnm opu cok kolay bi islem cok agladım ama agladıgıma degmedi uyandıgımda odadaydım ve çok mutlu uyandım hic agrı sızı olmadı.
Evet canım sağlıklısı Hayırlısı olsun hepimiz içinde. Ardışık benim için joker oldu. hem ikiz durumundan korktuk hem şansı artırmak için iki tane koymak istedik hemde içimde 5.gün embryosu Olmalı hissi vardı. Hepsini beraber değerlendirince Kaan hoca Ardışığı sundu bana gel bi tane 3 bitane 5 koyalım dedi. Güldüm bende çok iyiymiş dedimdaha önce duymamıştım. Zor olmadı bir gün arayla merkeze gittim. 6 tane embryo çözdüler bi tanesini 3.gün koydular kalanlarla 5e gittiler biri iyi gelişti onu da 5.gün koydular. Yani aynı işlemi iki kez yapmış oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?