Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Neden 6 tanesini birden cözdüler canım? Geriye kalan 5. gün embriyolarini tekrar mi donduruyorlar?
Benim 9 taneydi canım 3lü grup halinde donduruldu. Transferde en iyiyi seçmek için 2 grubu çözdüler. Kalan 4 tane dondurulmaya değer olursa haber veririz dediler ama aramadılar. Iyi değillerdi demekki. Kaldı 3 tane
 
Benim 9 taneydi canım 3lü grup halinde donduruldu. Transferde en iyiyi seçmek için 2 grubu çözdüler. Kalan 4 tane dondurulmaya değer olursa haber veririz dediler ama aramadılar. Iyi değillerdi demekki. Kaldı 3 tane
Anladım canım. Kalanlar da ilerde bebegine kardeş olur inş :) hatta bu bebisten sonra kardeş kendiliginden gelir belki belli mi olur
 
allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün çok sevindim darısı bizim başımıza artık bizler için de dualarını eksik etme senin aldığın güzel sonuç bizim de doğru yolda olduğumuz ümidi yaşatıyor !!!
 
Offf yaaa umarim kolay olur.opu ya giderken parfüm kullanmıcakmişim başka nelere dikkat edeyim.
bana makyajda yapma demisti. opumu 16 nisanda oldum dünde transferim oldu. insallah sende o safhalara kolaycacık hiç bi sıkıntı olmadan gelirsin . Aksam uyuyosun sabah nasıl nornal bi sekilde uyaniyosun ayni oyle dediğim gibi ben uyandığımda çok çok mutluydum o mutlulugu hala unutamıyorum içimde resmen kelebekler uçuşuyodu :)
 
Hayirli ugurlu olsun canim saglicakla al bebegini kucagina insallah. Bu haberi almak iyi ildu bizler icinde Ardisik transferden bahsetmissin ama bu iki gun arayla olunca ekstra bir transfer ucreti veriliyor mu onu merak ettim yoksa 4500 tl harici ayri bir transfer ucreti verilmiyor mu?
 
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda siz de pozştifleri görürsünüz. Extra ücreti yok 4500 TL nin içinde
 
Herkese iyi geceler benim iki tane sorum olacaktı bahsettiğiniz doktor sadece tüp bebekle mi ilgileniyor? Benim ablam izmirde yaşıyor yeni taşındılar ve şu an hamile ilk doğumu 6 yıl önce sezaryen oldu ikinciyi normal doğum yapmak istiyor çok araştırdı ve bunun mümkün olduğunu öğrendi izmire yabancı olduğu için doktorlar hakkında hiçbir fikri yok tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
 
Canım başın sağolsun çok çok üzüldüm.Bende uzun zamandır yazmıyorum kimsenin moralini bozmak üzmek istemiyorum.Asıl zorlu sürec hamile kaldıktan sonra başlıyormuş.Benim de 1Mayısta kanamam geldi bacaklarımdan süzülürcesine coktu bebeğimi kaybettim diye ağlaya ağlaya tepeciğe gittim, bebeğim benimleydi, kanamam kimi zaman damla damla kimi zaman parca parca pıhtılar halinde devam etti 18mayısta hastaneden çıktım.10sonra camur gibi tekrar kanamam geldi bu sefer kahverengi damla damla Şuan Ege üniversitesinde yatıyorum %50 düşük riskim devam ediyor.çok zor günler geçiriyorum hastane kokusu bulantımı daha da arttırdı herşeyden tiskiniyorum.beni en çok korkutan bebeğimi kaybetmek.Rabbim kimseye yaşatmasın daha önceden 2 düşüğüm var biri 8 haftalık diğeri 11haftalıkken kalbi durmuştu.Senin kanaman olmuşmuydu? Ne şikayetlerle Tepeciğe gittin? Kaan Bey'in haberi varmıydı? Çok soru sorup seni üzdüysem özür dilerim ama nerdeyse 1aydır hastanelerde delik deşik oldum.
 
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına aldığın günde aynı sevinç göz yaşlarını nasip etsin inşallah..
 
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına aldığın günde aynı sevinç göz yaşlarını nasip etsin inşallah..
Canım çok teşekkür ederim sanada çok çok gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebişede sana da. hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah moralini bozup stres yapma bebişe. Sağlıcakla kal.
 
Kizlar merhabalar. Huysuz oğlum yüzünden cok giremiyorum siteye. İşte benim maymunum. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
canım benim allah nazarlardan saklasın... bahtı güzel olsun... kötüleklerden korusun allahım..41 kere maşallahhh..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…