- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.361
Bemikz c, b 12, d vitamini ve folik asit iciyordum suan b12yi hala iciyorum digerlerini biraktim baska ilaclar yazdı onlara devam.ediyorumkızlar bişeyi merak ettim. siz ilk gittiğinizde takviye olarak ne ilaç kullanıyorsunuz? veya ne kullandınız..
Cnm ya Cok mutlu oldumKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim 180 çıktı. Çok mutlu oldum dakikalarca Ağladım Sevinçten ama inanın kaygılar bitmiyormuş. Salı Gününü bekliyorum değer katlanmış mı diye. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Yaşadığım sürece gelirsek transfer aşamasında hiç birşeye kasmadım kendimi onu yeme bunu ye olaylarına girmedim canım ne istediyse yedim çıktım gezdim toZdum sadece abartmadım. Bol bol dua ettim hep hayırlısını istedim. Hiç belirti aramadım Olmadıda zaten. Sizde kendinizi tedavinin akısına Bırakın ve hiçbirşeyi didikleyip araştırmayın içinizi rahat tutup hayırlısını isteyin kızlar. Ve en önemlisi önce Allah'a sonra Kaan beye güvenin. Hepinizin duacısıyım.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün OPU öncesi son kontrolüm vardı. Böylelikle OPU tarihim de belli oldu. Perşembe günü saat 10.00' da OPU oluyorum Allah'ın izni ile... Kaan Bey yeterli bulsa da ama yumurta sayım bu sayfada bahsedilen sayılara göre azmış gibi geliyor hep. Mevcut durumda istediğimiz gibi büyüyen 8-9 yumurta varmış... Sizlerin yumurta sayısı nasıldı? Görünenden fazla çıktığı oluyor mu? Genelde kaçta kaçı dölleniyor?
canım şuan için gayet iyi gözüküyor benimde 8 falan sayılmıştı en son 11 tane toplanmıştı 7 si döllnemişti. önemli olan döllenen ve kaliteli oluşan embriyo sayısı maşallah diyelim. zaten bundan fazla olması için pkolu falan olmaz lazım ortalama 8-10 yumurta toplanıyormuş. kendi zamanımda araştırma yapmıştım. öyle kalmış aklımda.Merhaba arkadaşlar,
Bugün OPU öncesi son kontrolüm vardı. Böylelikle OPU tarihim de belli oldu. Perşembe günü saat 10.00' da OPU oluyorum Allah'ın izni ile... Kaan Bey yeterli bulsa da ama yumurta sayım bu sayfada bahsedilen sayılara göre azmış gibi geliyor hep. Mevcut durumda istediğimiz gibi büyüyen 8-9 yumurta varmış... Sizlerin yumurta sayısı nasıldı? Görünenden fazla çıktığı oluyor mu? Genelde kaçta kaçı dölleniyor?
aminn canım :) seninde kadilin mübarek olsunKızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah im günahlarimizi affetsin, gönlümüzdekini tez zamanda hayirlisiyla versin inş. Bu gece hepiniz dualarimdasiniz..
Benimde yarin randevum var... Ilk muayenede 9 demisti... Hepsi ayni esitlikte büyüyormus.. Ama yumurtan Az ya da cok diye bsy demedi 3 günlük daha igne yazdi 13,5 tu büyüklügü daha da büyümesi gerektigi Icin 3 günlük igne yazdi. Yarin 2. muayeneye gidicem.. Benim de sormak istedigim 1. ve 2. muayenenizde büyüklükleri kacti? Doktor bey son muayenenizde yeterli dedi mi büyüklük icin?Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı olsun şimdiden arkadaşım benimde 9 yumurta toplanmıştı 4 ü kaliteliydi 3 döllendi ve mutlu son rabbimin izniyle sayılara takılma bugün dua et sadece inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın kucakları bebeklerine kavuşsunMerhaba arkadaşlar,
canım teşekkürler sana da hayırlı kandiller... allah hepimizin muradını tez zamanda versin. bu mubarek günde hepimizin dualarını kabul etsin..Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah im günahlarimizi affetsin, gönlümüzdekini tez zamanda hayirlisiyla versin inş. Bu gece hepiniz dualarimdasiniz..
amin canım.. tez zamanda kavuşalım inşallah.hayırlı olsun şimdiden arkadaşım benimde 9 yumurta toplanmıştı 4 ü kaliteliydi 3 döllendi ve mutlu son rabbimin izniyle sayılara takılma bugün dua et sadece inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın kucakları bebeklerine kavuşsun
senn bize bol bol dua et.. hamişlerin duası kabul olur. sizde allah sağlıkla elinize aldırmayı nasip etsin inşalllah...hayırlı olsun şimdiden arkadaşım benimde 9 yumurta toplanmıştı 4 ü kaliteliydi 3 döllendi ve mutlu son rabbimin izniyle sayılara takılma bugün dua et sadece inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın kucakları bebeklerine kavuşsun
Cnm görünce sormak istedim.. Öncelikle allah bebisini saglikla almayi nasip etsin kucagina.. Benimde 9 yum var. Merak ettim probleminiz neydi acaba ??? Bizim sperm sayisi az o yüzden tedaviye basladik.hayırlı olsun şimdiden arkadaşım benimde 9 yumurta toplanmıştı 4 ü kaliteliydi 3 döllendi ve mutlu son rabbimin izniyle sayılara takılma bugün dua et sadece inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın kucakları bebeklerine kavuşsun
Teşekkür ederim canım benim moral verdincanım şuan için gayet iyi gözüküyor benimde 8 falan sayılmıştı en son 11 tane toplanmıştı 7 si döllnemişti. önemli olan döllenen ve kaliteli oluşan embriyo sayısı maşallah diyelim. zaten bundan fazla olması için pkolu falan olmaz lazım ortalama 8-10 yumurta toplanıyormuş. kendi zamanımda araştırma yapmıştım. öyle kalmış aklımda.
Canım ben büyüklüğün çok dikkat etmedim yaa. Ama sanki 1 hafta sonra ilk kontrole gittiğimde 13 mm vardı. Sonra 11. gün bir daha gittim 15.5 dedi. Onun üzerine 1 günlük daha iğne verdi. Bugün de çatlatma iğnem var. Küçük falan da demedi.Benimde yarin randevum var... Ilk muayenede 9 demisti... Hepsi ayni esitlikte büyüyormus.. Ama yumurtan Az ya da cok diye bsy demedi 3 günlük daha igne yazdi 13,5 tu büyüklügü daha da büyümesi gerektigi Icin 3 günlük igne yazdi. Yarin 2. muayeneye gidicem.. Benim de sormak istedigim 1. ve 2. muayenenizde büyüklükleri kacti? Doktor bey son muayenenizde yeterli dedi mi büyüklük icin?
Canım tedavi öncesi ilaç derken vitaminleri mi kastediyorsun? Eğer onları diyorsan ben onların çok azına devam ediyorum artık. Bir tek dil altı b vitamini olan ve hamilelikte kullanılan bir vitamin kompleksi varmış o var. Çünkü benim aşılamadaki ilaçlardan dolayı kaşıntılar oluşmuştu ve karaciğerle ilgili de olan sedimantasyonum yüksek çıkmıştı. Sanırım çok yüklenmek istemedi. Hangilerine devam edeceği sanırım tamamen senin durumuna bağlı.Ben adetin 3. günü başladım iğnelere ilk 5 gün günde 2 kere femara hap, akşam 17.00-20.00 arası gonal f ve menapur iğnelerim vardı. Sonra ilaçların 6. gününden itibaren femara hap bitti onun yerine öğlenleri çatlatmayı önleyici cetroide diye bir iğne var onu ekledi. İğne kullanımının son 2 günü cetroidei günde 2 doza çıkardı, biri sabah biri akşam olmak üzere. Bir de son gün 3 adet çatlatma iğnesi var yani toplamda 12 gün ilaç kullanımı bunlardan 10 tanesi hap, 10 gonal f, 10 menapur (aslında 20; 2 toz bir sıvı yapıyorsun), toplam 8 cetroide ve 3 çatlatma iğnesi yani 30 iğne falan ediyor.Hayirli olsun sona gelmisin artik.insallah sonuda hayırlı olur.kolaylikla gecsin.ve rabi son olsun sonunda da bebegini kucagina alirsin insallah.bende ayin 13 gibi ignelere baslayacagim sanirim.heyecan sarmis durumda.tedavi oncesi suan o kadar ilac kullaniyorumki bunlarin kaci devam decek.bide kacgun igne oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?