- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.381
canım hayırlısı olsun hakkında evet bugün arayıp döllenmeleri hakkında bilgi vereceklerdir. öğleden sonra 2 gibi arayabilirler.Slm arkadaşlar dün opu oldum 3yumurtam toplandi umarim hepsine kaliteli olur çok heycanliyim hergün beni arayip bilgi vericeklermi.perşembe transfer olup olmayacaği belli olacakmiş.benim için dua edin umarim hakkimizda hayirlisi olur.
Çook sevindim hadi hayırlısı neydi problem sizde?Az önce irembeden aradilar 3 yumurtamin 3 üde kaliteliymiş perşembe günü tekrar ariyacağiz kaçı dondurulacak bilgi vericez dediler.perşembeyi iple cekicemm.
Hadi inşallah 3üde güzel güzel embryo olur ve istediğin kadarı da Bebeğin olurAz önce irembeden aradilar 3 yumurtamin 3 üde kaliteliymiş perşembe günü tekrar ariyacağiz kaçı dondurulacak bilgi vericez dediler.perşembeyi iple cekicemm.
Anladim cnm bu gün 2. muayeneye gittim 9 yumurtam 16 yum olmus... 13,5 olan büyüklük 16 olmus banada bir günlük daha igne verdi... Cuma günü opi olucak allahin izniyle... Seninde iyi cnm son verdigi igne brz daha büyütür ztn merak etme :)))))Canım ben büyüklüğün çok dikkat etmedim yaa. Ama sanki 1 hafta sonra ilk kontrole gittiğimde 13 mm vardı. Sonra 11. gün bir daha gittim 15.5 dedi. Onun üzerine 1 günlük daha iğne verdi. Bugün de çatlatma iğnem var. Küçük falan da demedi.
bizde de aynı sorun vardı hem sperm sayısı azdı hem de hareketlilikCnm görünce sormak istedim.. Öncelikle allah bebisini saglikla almayi nasip etsin kucagina.. Benimde 9 yum var. Merak ettim probleminiz neydi acaba ??? Bizim sperm sayisi az o yüzden tedaviye basladik.
tebrik ederim canım umarım 3 üde bebişin olur bu arada 45 görünce merak ettim manisalımısınAz önce irembeden aradilar 3 yumurtamin 3 üde kaliteliymiş perşembe günü tekrar ariyacağiz kaçı dondurulacak bilgi vericez dediler.perşembeyi iple cekicemm.
Evet manisa kırkagaç sen manisa merkezmi.tedavide hangi aşamadasıntebrik ederim canım umarım 3 üde bebişin olur bu arada 45 görünce merak ettim manisalımısın
Öylemi... Peki kac yum toplandi kaci döllendi... Birde saglikli embrio oldular mi???? Cok merak ediyorum cnm ayni problem oldugu icin..bizde de aynı sorun vardı hem sperm sayısı azdı hem de hareketlilik
Ozlemcim maşallah rabbim nazarlardan korusun şanslı bahtli hayırlı olsunKizlar merhabalar. Huysuz oğlum yüzünden cok giremiyorum siteye. İşte benim maymunum. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun dikkat et kendineCanım başın sağolsun çok çok üzüldüm.Bende uzun zamandır yazmıyorum kimsenin moralini bozmak üzmek istemiyorum.Asıl zorlu sürec hamile kaldıktan sonra başlıyormuş.Benim de 1Mayısta kanamam geldi bacaklarımdan süzülürcesine coktu bebeğimi kaybettim diye ağlaya ağlaya tepeciğe gittim, bebeğim benimleydi, kanamam kimi zaman damla damla kimi zaman parca parca pıhtılar halinde devam etti 18mayısta hastaneden çıktım.10sonra camur gibi tekrar kanamam geldi bu sefer kahverengi damla damla Şuan Ege üniversitesinde yatıyorum %50 düşük riskim devam ediyor.çok zor günler geçiriyorum hastane kokusu bulantımı daha da arttırdı herşeyden tiskiniyorum.beni en çok korkutan bebeğimi kaybetmek.Rabbim kimseye yaşatmasın daha önceden 2 düşüğüm var biri 8 haftalık diğeri 11haftalıkken kalbi durmuştu.Senin kanaman olmuşmuydu? Ne şikayetlerle Tepeciğe gittin? Kaan Bey'in haberi varmıydı? Çok soru sorup seni üzdüysem özür dilerim ama nerdeyse 1aydır hastanelerde delik deşik oldum.
Tebrikler canım rabbim sağlıklı bebek ve hamilelik süreci nasip etsin
evet merkezdeyim bebeğim 11 haftadır benimle darısı başına inşallahEvet manisa kırkagaç sen manisa merkezmi.tedavide hangi aşamadasın
Öylemi... Peki kac yum toplandi kaci döllendi... Birde saglikli embrio oldular mi???? Cok merak ediyorum cnm ayni problem oldugu icin..[/QUOTE
Amin inşallah bende o güzel duyguyu yaşarim.allah bağişlasin arkadaşım.evet merkezdeyim bebeğim 11 haftadır benimle darısı başına inşallah
Ozlemcim maşallah rabbim nazarlardan korusun şanslı bahtli hayırlı olsun
Amin cnm Saol..3 embriyom vardı canım 3 ünüde koyduk 1 tanesi benimle çok şükür rabbim sanada daha doğrusu herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?