- 3 Haziran 2015
- 25
- 1
- 6
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.401
previt pozitive 90 lık kutu almıştım, doktorumu değiştirdiğim için vitaminim de değişti, son kullanma tarihine daha var. İçinde 70 adet var. İsteyene gönderebilirim.arkadaşlar vitamin olarak sankii son kelimesi positive diye birşey kullanıyorlardı bunu kullannan varmı adını hatırlayıp yazamadımm
Tebrikler çok güzel, hayırlı olsun. İnşallah kat kat artsın değerlerin.Herkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
Doktorun previti neden istemedi peki. Ben hala kullanıyorum canım :)previt pozitive 90 lık kutu almıştım, doktorumu değiştirdiğim için vitaminim de değişti, son kullanma tarihine daha var. İçinde 70 adet var. İsteyene gönderebilirim.
Gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Kendinize dikkat edin :)Herkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
Tebrikler canım. Sağlıkla kucağına aldığını da duyalım inşallahHerkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
Hayırlı olsun canım çok sevindimHerkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
tebrik ederim kat kat katlansın inşallah değerlerinHerkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
ÇOK SAĞOL ARKADAŞIM BEN BURDAN HASTANEYE VEREYİM GİTMEDEN OLMADI SONUCU FAKSLARLAR YA DA MAİL ATARLAR PEKİ AÇ KARINA MI VERİLİYOR TESTZamanin varsa hastaneye ver sonucu irembede bilgisayardan alirsin 2 gibi ama borkottaki numara ve tc lazim olacak
Herkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
test ne kadar sürede sonuçlanıyor acaba biliyormusun?Her ihtimale karßi ac ver arkadaşım.ßimdiden hayirli olsun
Saat 14 gibi cikartest ne kadar sürede sonuçlanıyor acaba biliyormusun?
sağol arkadaşım aradım şimdi hastaneyi 2-3 saate çıkıyormuş test. yola çıkmadan verecem testi biz gidesiye kadar sonuçlanır hayırlısıyla randevumuz 3 te ayy çok panik olmuştum.ilgin için teşekkür ederimSaat 14 gibi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?