Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar vitamin olarak sankii son kelimesi positive diye birşey kullanıyorlardı bunu kullannan varmı adını hatırlayıp yazamadımm
previt pozitive 90 lık kutu almıştım, doktorumu değiştirdiğim için vitaminim de değişti, son kullanma tarihine daha var. İçinde 70 adet var. İsteyene gönderebilirim.

Herkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
Tebrikler çok güzel, hayırlı olsun. İnşallah kat kat artsın değerlerin.

Herkese merhaba bugün 10. Günümdü ve Rabbime çok şüküt değerim 127 inşallah katlanarak artar darısı topiğimizdeki arkadaşlarımın ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah :)
Gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Kendinize dikkat edin :)

Teb
Tebrikler canım. Sağlıkla kucağına aldığını da duyalım inşallah

2 aylık menopoz sürecinden sonra nihayet yarın randevu günümüz durum ne olacak çok merak diyorum ben biran önce başlasın istiyorum ama bakalım hayırlısı kaan bey ne diyecek kızlar dualarınızı bekliyorum.bu kontrolde kaç tane yumurta olacağı belli oluyor mu yoksa iğneler başlayınca mı görülebiliyor?

arkadaşlar yarın randevumuz vardı hazırlıkları yaparken evrakları hazırlarken doktor gelirken ca 125 sedimantasyon yaptırıp gelin demişti ama ben unutmuşum şimdi hazırlıkları yaparken farkettim acaba sıkıntı olurmu ya ? gidince irenbede yaptırabilirmiyiz aç karına mı yaptırmak lazım, sonuç ne kadar zamanda çıkar bu konuda bi bilgisi olan varsa ACİLLLL cevap yazsın lütfen şimdi biz başka bir ildeyiz çok stres yaptım gider ayak SABAH ÇIKMADAN TESTİ BURDAN VERİPDE Mİ GİTSEK YOKSA YAPILIYORSA ORDA MI YAPTIRSAK????

Zamanin varsa hastaneye ver sonucu irembede bilgisayardan alirsin 2 gibi ama borkottaki numara ve tc lazim olacak

Canım hayırlı ugurlu olsun. Degerin kat kat katlansın inşallah. Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim. Bizlere de dua etmeyi unutma. Bu 10 günlük sürecte neler yaptın? Ne yedin? Kaç gün yattın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…