Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben de bugun kontrole gittim yumurtalara bakıldı 7.günümdü ignelerde ama biraz yavas büyüyorlar dedi gerci ben gecici menopozda oldugumdan yumurtalar baskılanmıstır onun etkisi vardır dedi ilacların dozunu artırarak salı gününe kadar kullanmamı istedi insallah buyur yumurtalar korku sardı içimi

canım içini sen hep ferah tut inşallah ilaçların dozu artınca o minnak şeyler istenilen boyutlrada gelecek bir sonraki kontrolünde güzel haberler ver bize

Hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahh:)
hoşgeldin canım inşallah tedavinde her şey yolunda gider ve minik meleğine kavuşursun..
hoşbulduk canım inşallah inşallahhh.. hepimiz kavuşalım inşallah biran önce gördüğüm kadarıyla senin de çok az kalmış meleğini kucağına almana sağlıkla gelsin inşallah:)...

amiin canım teşekkür ederim :) darısı başınıza inşallah

Arkadaşlar 2 aylık menopozdan sonra dün kaan bey e kontrole gittik hersey normal gözüküyor yumurta geliştirme iğnelerine başlayalım dedi bi de 5 günlük bir ilaç vermiş ti sabah akşam içmek için ben dün akşam ilkini içmiştim ama bu sabahkini içmeyi unutmuşum içmediğimi akşam hapını içeceğimde farkettim haftasonu olduğu için merkezi arayıp soramıyorumda birşey olur mu acaba???kendime sinir oluyorum sürekli birşeyleri unutup duruyorum doktor a gitmeden önce de testi yaptırmayı unutmuştum neyse pnu bi şek hallettik inşallah bir sorun çıkmaz

Canım panik yapma.Femaradan bahsediyorsun büyük olasılıkla ben de ilk gunkunun sabahını unuttum.Birsey olmaz.Ama igneler konusunda dikkatli ol.Kendine çizelge falan yap gerekirse.

Canım panik yapma.Femaradan bahsediyorsun büyük olasılıkla ben de ilk gunkunun sabahını unuttum.Birsey olmaz.Ama igneler konusunda dikkatli ol.Kendine çizelge falan yap gerekirse.
valla canım beni o kadar rahatlattın ki... aslında hepsi için hatırlatıcı kurdum ama sabah kahvaltıdan sonra içeçem diye hatırlatıcıyı kapattım kahvaltıdan sonra da unuttum içecek bir sürü ialç var artık bitseydi ben dikkat etmeye çalıştıkca bi akislik oluyor. femarayı aç tok içmek farkediyormuydu ???

Doktor tok yazmıştı canım Nitekim birgün ben aç içmek zorunda kaldım mide bulantısı oldu çok fena

herkese merhaba arkadaşlar;

ben de İrenbe Kaan Bozkurt'ta tedaviye başlayacağım kısmetse..

bu pazartesi ilk kez muayeneye gidicem. heyecan, gerginlik var biraz. herkes için hayırlısı olsun inşallah...
Tedaviniz hayırlı olsun çok doğru bir tercih önce rabbimin sonra değerli doktorumuzun sayesinde mutlu sona ulaşırız inşallah

Arkadaşlarım sizin değerli fikirlerine ve tecrubelerinize ihtiyacım var özellikle transfer aşamasını geçmiş arkadaşlarımın fikirleri çok önemli olacak.Bugün irenbeden aradılar.Şu an 3. Güne sagsalim gelmiş biri 6 diğeri 7 hücreli olmak üzere 2 embriyom var ve dondurulmuş.Siz aranızda konuşurken 8 hücreliler iyi falan diyordunuz.Sizce bunların tutma olasılığı düşük mu? Biri cozulurken bozulur mu acaba? Kistim olduğu için tranferden önce 2 ay yalancı menapoza gireceğim.O kadar cabadan sonra tutmazsa yıkılırım ve başa dönmek için enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Sorum şu benim yerimde olsanız transferi dener miydiniz. Bir kere daha yumurta toplatip embriyo biriktirip Başa donmekten kacinir miydiniz?

canım hayırlısı olsun demek iki karden bebek annesisin şuanda :) maşallah canım hücre sayıları kötü değil tutunacaksa 4 hücreli bile tutunuyor ikinci bi toplamayı kaan beyle görüşüp karar vermen daha doğru olur. ben olsaydım ne yapardım diye düşünemedim empati yapamadım yani direkt koyrdururdum diye düşündüm ama o anı yaşasam nasıl olurdu bilmiyorum uzaktan konuşması kolay. çözünürken bozulmaları %15 ihtimal diye biliyorum benim 3 tane çözüldü 2 tanesi sağlam kalmıştı mesela bi kaç arkadşın hiç fire vermeden çözüldü oda nasip işi

Tedaviniz hayırlı olsun çok doğru bir tercih önce rabbimin sonra değerli doktorumuzun sayesinde mutlu sona ulaşırız inşallah
canim cok tesekkur ederim:) insallah yarabbim bize de nasip eder sizler gibi. saglikla alin kucaginiza:)
sizin ilk tedavide mi oldu? yarin gidicez kismetse heyecan var biraz. tedaviniz uzun mu surdu bir de?
sizleri gordukce umut doguyor icimize:)

canım valla seni çok etkilemek istemem ama ben seninle aynı durumda olsaydım tekrar yumurta toplatırdım anladığım kadarıyla ikimizde aynı sorun var: çikolata kisti biz kaan bey e gitmeden önce baya bi doktor gezdik istanbulda çok iyi olaraka bilinen iki hasatneye gittik ikisinde de bize söylenen aynı yöntemdi: havuz yöntemiyle olabildiğince embroyaya sahip olup şansımızı arttırmak demişlerdi ve bana da mantıklı gelmişti hatta iyi kalitede de olsa ben embriyo sayısı az olacak olursa tekrardan yumurta toplatma işllemi yaptırabilirim çünkü bizde çikolata kisti olduğu için şansımız daha az oluyor sayı ve kalite olarak ve zaman ilerledikçe de azalıyor o yüzden hazır öncesinde bir sürü takviye ilaç kullanmışken o ilaçların etkisi devam ederken tekrar yumurta oluşturma sürecine girip en azından allah göstermesin ama olumusz bi sonuç olacak olursa dondurulmuş embriyolarımın olması beni biraz daha rahat hissettirirdi ama önemli olan senin kararın doktorla beraber görüşüp ona göre karar vermek daha sağlıklı olur hakkında hayırlısı olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…