Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sağol cnm seninde hayırlı olsun allah daim etsin hepimizkini. Benim 3 embriyo transfer edildi biri tutmuş. Bugun 6+2 haftalıkmışım. Senin nasıl gidiyor değerlerin?
Canım benim âmin inşallah. Sen benden önce transfer oldun ozaman. Ben de bugün ultrasona gittim ilk defa iki kese göründü ama biri daha iyiydi. Haftaya tekrar gitcez bakalım. Değerler güzel gitti. 5+4 deyim galiba.

Canım ben özel ege tüp bebek merkezinde rafael levi ye gittim 1 aşılama ve 1 tüp yapıldı ama maalesef olmadı bende hep burda yazılanları takip ediyorum ve inşallah yaz sonu kaan beye gitmeyi düşünüyorum, Hakkımızda hayırlısı allahım cümlemize nasip etsin.

çok çook sevindim okurken kendi hissettiklerimi okuyyor gibi hissetim bin şükür bizlere bugünleri yaşatanlara. Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah tedirginlikler hiç bitmiyor haklısın ama bol bol dua et hamileliğin tadını çıkart :)

Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Canım benim âmin inşallah. Sen benden önce transfer oldun ozaman. Ben de bugün ultrasona gittim ilk defa iki kese göründü ama biri daha iyiydi. Haftaya tekrar gitcez bakalım. Değerler güzel gitti. 5+4 deyim galiba.
Sevindim senin adina evet ben senden once transfer oldum. Allah kucagimiza da almayi nasip etsin insallah..bu arada kactaydi randevun bende buhun ordaydim

Amin insallah cnm cok sagol. Dedigin gibi tedirginlik bitmiyor 10 gun sonra tekrar gitcez ama o gunler gecmek bilmiyor iste. Allah nasip ettiyse insallah aliriz kucagimiza..

Sevindim senin adina evet ben senden once transfer oldum. Allah kucagimiza da almayi nasip etsin insallah..bu arada kactaydi randevun bende buhun ordaydim
Öğlen 12ye 10 kala ulturasondaydım. Baya da kalabalıktı Kaan beyin Odası'nın önü. Âmin canım inşallah kucağımıza da alırız

[QUOcaglayan, post: 41334491, member: 594296"]merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin. Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..[/QUOTE]
Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah...

gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet tedirginlik hiç bitmiyor

CANIM ARKADAŞIM VİTAMİNLERİNİN ADI NE

Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah...[/QUOTE]
Amin canim sagol. Seninde hayirli olsun..

Üstümde yeşil bi tshirt vardı orda koltukta oturanlardan biri miydin acaba? Kapalı bi bayan vardı esmer onu Hatırlıyorum sadece
Yok o degildim ben beyaz tenliyim yukarda oturuyoduk ustumde fusya tunik vardi benden once biri cikti odadan renkli gozlu uzun boylu senmiydin yesildi galiba ustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…