- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.481
Canım benim âmin inşallah. Sen benden önce transfer oldun ozaman. Ben de bugün ultrasona gittim ilk defa iki kese göründü ama biri daha iyiydi. Haftaya tekrar gitcez bakalım. Değerler güzel gitti. 5+4 deyim galiba.sağol cnm seninde hayırlı olsun allah daim etsin hepimizkini. Benim 3 embriyo transfer edildi biri tutmuş. Bugun 6+2 haftalıkmışım. Senin nasıl gidiyor değerlerin?
Canım ben özel ege tüp bebek merkezinde rafael levi ye gittim 1 aşılama ve 1 tüp yapıldı ama maalesef olmadıMerhaba arkadaşlar bana bir arkadaşım Özel Ege Tüp Bebek Merkezini önerdi ama internetten araştırınca daha çok İrenbe ve Kaan Bozkurt çıktı karşıma sizin fikriniz nedir randevumu bugün almam gerek lütfen hemen bi fikir verir misiniz ?
çok çook sevindim okurken kendi hissettiklerimi okuyyor gibi hissetim bin şükür bizlere bugünleri yaşatanlara. Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah tedirginlikler hiç bitmiyor haklısın ama bol bol dua et hamileliğin tadını çıkart :)merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin . Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin.merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin . Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Sevindim senin adina evet ben senden once transfer oldum. Allah kucagimiza da almayi nasip etsin insallah..bu arada kactaydi randevun bende buhun ordaydimCanım benim âmin inşallah. Sen benden önce transfer oldun ozaman. Ben de bugün ultrasona gittim ilk defa iki kese göründü ama biri daha iyiydi. Haftaya tekrar gitcez bakalım. Değerler güzel gitti. 5+4 deyim galiba.
Amin insallah cnm cok sagol. Dedigin gibi tedirginlik bitmiyor 10 gun sonra tekrar gitcez ama o gunler gecmek bilmiyor iste. Allah nasip ettiyse insallah aliriz kucagimiza..çok çook sevindim okurken kendi hissettiklerimi okuyyor gibi hissetim bin şükür bizlere bugünleri yaşatanlara. Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah tedirginlikler hiç bitmiyor haklısın ama bol bol dua et hamileliğin tadını çıkart :)
Cok sagol, amin insallah..Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Öğlen 12ye 10 kala ulturasondaydım. Baya da kalabalıktı Kaan beyin Odası'nın önü. Âmin canım inşallah kucağımıza da alırızSevindim senin adina evet ben senden once transfer oldum. Allah kucagimiza da almayi nasip etsin insallah..bu arada kactaydi randevun bende buhun ordaydim
merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin . Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
CANIM ARKADAŞIM VİTAMİNLERİNİN ADI NEkızlar herkese günaydın,
dün ilk randevumuza gittik Kaan Bey'e. önceden bazı tahlillerimi yaptırmıştım, eşimin de sperm tahlilleri ile beraber gösterdik Kaan Bey'e. durumumuzun kötü olmadığını söyledi (eşimde sayı-hız-morf.problemi var).
benim yumurtalarıma baktı, ne çok ne az dedikötü değilmiş ama durum.
epey vitamin verdi hem bana hem eşime, acele etmeyelim, ön hazırlığımız iyi olsun diye.
eşim 1-2 haftaya tekrar sperm testi yaptırcak, onunla beraber benim adetimin 2.-3. günü gidip yolumuzu çizicez. isterseniz aşılama bile yapabiliriz size dedi ama açık açık anlattı, maliyeti ve işlemleri daha azdır ama şansı da daha azdır, karar sizin dedi. biz aşılama taraftarı değiliz ama tabi önümüzdeki günlerde belli olacak durumumuz...
böyle işte.. başladık bakalım bir adım attık... Allahım yüzümüze gülsün...
canım bana Krilloil, CoenzQH, New Life B12 Plus (Folic acid+biotin), Decavit ve Devit verdi.CANIM ARKADAŞIM VİTAMİNLERİNİN ADI NE
Bende o saatlerde ordaydim mutlaka gormusumdur seni benden once girmissin o zaman.Öğlen 12ye 10 kala ulturasondaydım. Baya da kalabalıktı Kaan beyin Odası'nın önü. Âmin canım inşallah kucağımıza da alırız
Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah...[/QUOTE][QUOcaglayan, post: 41334491, member: 594296"]merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin . Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Amin cnm sagol insallah.. sana birsey sorabilirmiyim kaan bey tahlil falan istiyor mu bu haftalarda pihtilasma falan yada baska testlergözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet tedirginlik hiç bitmiyor
Üstümde yeşil bi tshirt vardı orda koltukta oturanlardan biri miydin acaba? Kapalı bi bayan vardı esmer onu Hatırlıyorum sadeceBende o saatlerde ordaydim mutlaka gormusumdur seni benden once girmissin o zaman.
Yok o degildim ben beyaz tenliyim yukarda oturuyoduk ustumde fusya tunik vardi benden once biri cikti odadan renkli gozlu uzun boylu senmiydin yesildi galiba ustuÜstümde yeşil bi tshirt vardı orda koltukta oturanlardan biri miydin acaba? Kapalı bi bayan vardı esmer onu Hatırlıyorum sadece
evet canım mavi gözlüyümYok o degildim ben beyaz tenliyim yukarda oturuyoduk ustumde fusya tunik vardi benden once biri cikti odadan renkli gozlu uzun boylu senmiydin yesildi galiba ustu
O zaman o guzel kiz sendinE
evet canım mavi gözlüyüm
Canım çok teşekkür ederim evet o bendim.O zaman o guzel kiz sendinhatta hemsireye kalp atislarini zararlimi diye dinletmedi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?