Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

OPU'nün hemen ardından ayılır ayılmaz görüşüyorsun canım. Yol haritası çiziyor, doğum kontrol hapı falan veriyor.
Opunun hemen ardindan derken ayni gün mü demek istedin cnm? Eger öyleyse evet görüstük.. Bize transferi ne zmn düsündügümüzü, bebegin burcu ne olsun dedi embriyo bilgisi icinde pztsi arayacKlarini söyledi.. Ama dogum kontrol hapi vermedi bana.. Acaba herkese vermiyor mu? Ben embriyologla da görüstüm..

Canım içine sinsin istiyorsan ara Sinem hemşireyi anlat durumu şimdi ki Aşamanın ne OLDUĞUNU sor. Opudan sonra Kaan hoca odaya çıkmıştı ayrılmadan hemşireyle görüşüp ilaç reçetemizi almıştık. Hatırladığım kadarıyla adet düzenleyici bi ilaç verip adet gördürttü arkasından menapoz iğnesi verdi ve iğneden sonraki ilk adette adet sonrası histereskopi yaptı ve histereskopi yapıldığı gün transfere hazırlık ilaçlarını kullanmaya başladım. Sen en iyisi dediğim gibi irenbeyi ara

Merhabalar peki siz tüp bebek denediniz mi ?

Kizlar igneleri kac gun kullaniyoruz ortalama. Bana 8 gunluk yazdi. 9. Gun gel dedi.. simdi kac gunde bir cagiracak? Persembe kontroljm var.

Yarin ariycam ztn merkezi sorarim cnm saol ..bizim tedavi seklimiz farkli anladigim kadariyla ..

Kizlar igneleri kac gun kullaniyoruz ortalama. Bana 8 gunluk yazdi. 9. Gun gel dedi.. simdi kac gunde bir cagiracak? Persembe kontroljm var.
Cnm 9. gün muayeneden sonra bana 3 günlük igne daha yazmisti.. 2. muayenedede 1 günlük daha yazmisti.. Birde catlatma ignesi yazmisti birlikte... Yani 2. muayenene 4 gün sonra gideceksin sanirim..2. muayeneni olacagin gün ayni zmnda Sana opu islemi icin gün veriyorlar... Benim böyleydi cnm umarim yardimci olmusumdur ...

Evet canim yumurtalarım toplandı döllendi ve donduruldu. Şimdi adeti bekliyorum canim. Adetten sonra histereskopi olacak daha sonra da transfer olacak nasipse.
Cnm kac yum ve embriyo olustu Sizde ve Problem neydi acaba ??? Ayni asamadayiz seninle o yüzden merak ettim.. Birde embriyolar hakkinda bilgi edinmek icin doktorla görüstünüz mü yoksa sadece embriyologla Mi görüstünüz..??

Canım bende ve eşimde bir problem yok sebepsiz infertilite grubundayım. Benim 12 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi donduruldu canım. Embriyolar hakkinda kaan beyle gorusmedim hiç. Opunun 3. günü embriyolog arayıp bilgi verdi sadece

Arkadaslar opi isleminden sonra doktorla görüstünüz mü??!!!
Ben
Ben opu olduğum gün dr görüstüm bana cipro tbl duphaston depaptyl ilaçlari yazdi ve embriyologlar seni arar dedi embriyolar yeterli olursa adet olduğunda hidtereskopi icin randevu al dedi.şimdi adetimi bekliyorum histo icin

merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin. Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Canım çok ama çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Çokkk sevindim senin için hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına da almayı nasip etsin Rabbim.kaç tane transfer edilmişti canım? Bugün kaç haftalıksın ?

Çokkk sevindim senin için hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına da almayı nasip etsin Rabbim.kaç tane transfer edilmişti canım? Bugün kaç haftalıksın ?
sağol cnm seninde hayırlı olsun allah daim etsin hepimizkini. Benim 3 embriyo transfer edildi biri tutmuş. Bugun 6+2 haftalıkmışım. Senin nasıl gidiyor değerlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…