Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hadi hayırlısı bence de öyle gözümüzde büyüttüğümüz gibi zor geçmiyor hemen geliyor ve bitiyor gibi geldi bana da ... Senin kaç yum görünüyor taslakta.
canım 4 sağda 3 solda gözüküyor dedi ama bunların dışında minikler de gözüküyor dedi ama onlar gelişmez heralde bunlar kaliteli olur da kaliteli embriyolar olur inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım.bu senenin fiyatini bilen varmi arkadaşlar.
Hala 1000tl canım.histoya girmeden soruyorlar son 1 sene içinde smear testi yaptırdınız mı diye yaptırdıysan almıyorlar örnek ama yaptırmadıysan smear de alıyorlar onun ücreti ne kadar bilmiyorum. 60 TL fln dı galiba. Ben yaptırmadım ama öyle Hatırlıyorum.

Arkadaşlar birşey soracam benim daha önceki tüp tedavilerinde yumurta takibi yapılırken her muyaneye gittiğimde kan tahlilide yapıp kandan değerlere bakıyorlardı irenbede öyle bir uygulama yok heralde ya da kişiye özel farklılıklar oluyor mu???

Canım olumlu düşün belki de hepsi dollenecek Diyelim ki 1 veya 2 si dollendi olsun sağlık olsun. Bir daha yumurta toplanır embriyo biriktirmiş olursun.SSenin sorun ne amh ve fsh kaç
Canım amh 1,58 fsh tam hatırlayamıorum evde dosya, endometriozis benim mart ayında ameliyat olmustum 7 cm kist vardı 3 aydırda menopozdaydım

Sagol arkadaşım

Evet bende de bakilmamisti e2 degerinden bahsediyorsun galiba ilk yumurta gelistirme ilaclarina baslamadan bakildi bir daha bakmadilar.

Canim bakilmiyor. Benimde hic bakilmadi..

Çok merak ettim hangi merkezde tedavi oldun daha Önce canım? Benimde ilk tedavimde gün aşırı kontrol ve her gittiğimde kan alıyorlardı. Burda sadece histo olurken aldılar ilaçlara başlamadan okadar.

Çok merak ettim hangi merkezde tedavi oldun daha Önce canım? Benimde ilk tedavimde gün aşırı kontrol ve her gittiğimde kan alıyorlardı. Burda sadece histo olurken aldılar ilaçlara başlamadan okadar.
canım anatoliada yaptırmıştık 2 defa senin dediğin gibi ilk önce gün aşırı muayene ve tahlildi sonuna doğru her gün yapılıyordu artık kollalarım o kadar hassaslaştı ki normal zamanlarda da kan verdiğimde kanı durmuyor uzun süre bu gün o aklıma geldi o yüzden

Merhaba arkadaslar.. Histodan sonra doktorla kac embrio koyulacak hangileri koyulacak ne zmn konustunuz acaba.. Birde embriolar cözülürken kayip yasayan oldu mu aranizda .. Yani hepsinimi cözüolar en iyilerini Koymak icin yoksa koyulacak kadar olanimi cözüyorlar???? Ben histo icin adet olmayi bekliyorum.. Duphatson ilaci birde igne vermisti kaan bey ilac ne ise yario bu asamada arkadaslar? Adet Mi düzenlio yoksa Erken adet olmak icin miydi???

Canım benim üç taneydi zaten. Üçünü de çözdüler ve kayıp olmadı çözülürken. Sayım az olduğu için kaç embriyo koyalım gibi bir konuşmamız hiç olmadı. Senin yumurtaların toplandığı için bu ay adet gör diye verildi duphaston. İlacı bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum ben. Kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.

selam kızlar,geçen hafta transfer olmuştum söylemiştim maalesef sonuç negatif ilk transferi negatif olup 2.transfere nekadar sonra başladınız ? 2.transfer içinde yine aynı ücretlerimi ödeyeceğiz ?

selam kızlar,geçen hafta transfer olmuştum söylemiştim maalesef sonuç negatif ilk transferi negatif olup 2.transfere nekadar sonra başladınız ? 2.transfer içinde yine aynı ücretlerimi ödeyeceğiz ?
Canım geçmiş olsun çok üzüldüğünü biliyorum ama zamanı değilmiş hayırlısıyla en doğru zamanda gelsin bebişler demeyi bilmeliyiz. Sanırım bi adet bekleyip hemen başlayabilirsin. Dondurulmuş embryoların varsa daha az bi Ücret ödüyorsun canım. Sizde ki problem neydi acaba? Inşallah bir dahaki transferinde yüzün Güler tekrar aynı acıları yaşamazsın inşallah.

çok sağol canım,inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz. benim herşey normal akışında ilerledi hatta çokta iyi düzeyde niye böyle sonuç oldu bilmiyoruz ilk transferlerde yüzde 90 negatif olabiliyormuş,bizdeki problem sperm kalitesiydi ondada zaten 1.kalite embriyolarım oldu,şimdi iki tane dondurulmuşum var ama maddi açıdanda zorlanıyorum tekrar 4500mü yoksa transfer ücreti diye bi ücretmi vericem bilmiyorum:/ oyüzden 2.transferini yapan neler yaptı ne kadar ödedi öğrenmeye uğraşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…