Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende tam onunde koltukta oturuyordum senden sonra girdim. Masallah genc bir ciftsiniz baya bi baktim size
Ben o an tabi mutluluktan kimseyi görüp algılayamadım. Eşimde 30 OLMASINA rağmen hiç göstermez bende 26 yaşındayım. Eminim sizde maşallah denecek bir çiftsinizdir.
Şuan ben çok tedirgin saatler geçiriyorum. Sabah işteydim Öğlen irenbeye gidip iğnemi oldum eve bir geldim lekelenmeler olmuş. Çok ama çok korkuyorum. Aradım Sinem hemşire birşey olmaz genelde oluyor dedi. Yorulmuşsundur yat dinlen ani kırmızı bi kanama olursa gel dedi ama yine de çok korkuyorum;((

Dikkat et cnm kendine cok ayakta kalmamaya calis. Doktor bana da kanama olmasi normal panik yapma dedi.Ama dedigin gibi tedirgin oluyor insan. Ayni yaslardayiz evet esin kucuk duruyor ama cok uyumlusunuz birbirinize masallah. Senin gibi guzEl bir kizin olur insallah

Âmin canım inşallah hepimiz de sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza. Ben atlamışım galiba senin de mi kanaman olmuştu ?

Hayırlı olsun canım cok sevindim. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bizler kavustuk evladimiza çok şükür. Darısı bütün dileyen isteyen emek veren herkese olsun. Rabbim kimsenin emegini boşa cikarmasin.

QUOTE="misscaglayan, post: 41334491, member: 594296"]merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin. Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..[/QUOTE]

Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun insallah..

Kizlar bu gun kontorole gittim. Yumurta sayim iyimis. Paxartesi toplama islemi yapilacak. Cok heyecanliyimmm..

Kızlar siz transfer den önce yumurtlamayi baskilamak icin yapılan decapeptyl depot ignesinden kaç gün sonra adet olmustunuz?

Cts günü bnm de opu islemi olacak 3 tanecik yumurtam var insallah hepsi kalitelidir ve saglıklı kardan bebek adayıdır
Canım olumlu düşün belki de hepsi dollenecek Diyelim ki 1 veya 2 si dollendi olsun sağlık olsun. Bir daha yumurta toplanır embriyo biriktirmiş olursun.SSenin sorun ne amh ve fsh kaç

[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim insallah bizde goruruz o gunleri. Allah evladina uzun omur versin. Saglikla buyut insallah.

Hadi hayırlısı bence de öyle gözümüzde büyüttüğümüz gibi zor geçmiyor hemen geliyor ve bitiyor gibi geldi bana da ... Senin kaç yum görünüyor taslakta.

Arkadaşlar histereskopi için ücret aliniyormu ve kaç kez kontrollere çagriliyor.tahminen transfer adetten sonra ne zaman olur.

Arkadaşlar histereskopi için ücret aliniyormu ve kaç kez kontrollere çagriliyor.tahminen transfer adetten sonra ne zaman olur.
evet histeroskopi için ücret alınıyor geçen sene 1000 tl idi hala aynıdır sanırım. adetten 3 hafta sonra falan olur snaırım transfer oda sizin rahiminizin durumuna göre değişir.ben histeroskopiden sonra sadece bir kez gittim kotnrole sonrada transfer oldu.

Teşekkür ederim arkadaşım.bu senenin fiyatini bilen varmi arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…