Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bildiğim kadarıyla 2000 TL.

selam kızlar,geçen hafta transfer olmuştum söylemiştim maalesef sonuç negatif ilk transferi negatif olup 2.transfere nekadar sonra başladınız ? 2.transfer içinde yine aynı ücretlerimi ödeyeceğiz ?
Gecmis olsun cnm. Dondurulmusun varsa surec daha cabuk ilerliyor uzulme. Ben ikinci adetimle basladim tedaviye 1850 lira ucreti dondurma ucretini vermediysen 500 lira veriyorsun ona da. Histeroskopi yapilmiyor tekrar sadece rahime cizik atiliyor o da 200 lira. Fazla masraf olmuyor ilaclarda ayni transferde kullanilanlar. Insallah bu denemende sonuca ulasirsin. Hakkinda hayirlisi olsun..

Hamile arkadaslar belirtileriniz ne zaman basladi? Kacinci haftada ? Bende pek bi belirti yokta normal mi endiseleniyorum

canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun,ikinci tedavinde hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.

Endişelenme canım bende de pek belirti yok. Sadece dün ve bugün bulantım oldu sabah kahvaltıya başlamadan sonra geçti. Göğüsler gergin ve çabuk yorulma var bir de.
Ay ne bileyim korkuyorum ya birsey olursa diye. Benimde tek fark göğüslerim ağrıyor sabahları kalkınca falan ama bulantı yok. Daha erken diyor bazıları yada hep böyle gitçek bakalım görcez.

Ay ne bileyim korkuyorum ya birsey olursa diye. Benimde tek fark göğüslerim ağrıyor sabahları kalkınca falan ama bulantı yok. Daha erken diyor bazıları yada hep böyle gitçek bakalım görcez.
Bana da erken gibi geliyor daha. ama olmasa daha iyi bulantılar fln azıcık yaşadım dün ve bugün çok zor çok gıcık bi durum ama işte insan bu kadar zor bulunca her an bi belirti istiyor sanki bulantı olunca Bebeğin iyi olduğundan emin olacakmışız gibi Anlıyorum seni ama içimizi ferah tutup onlara sağsalim gelmeleri için dua edip beklicez bu Süreci. Boşver Olmasın belirti yeterki Bebeklerimiz iyi olsun.

Hamisler bizlere de dua eder misiniz. Hamilelerin dualari kabul olurmus.. benim yarin opum var ve cok heyecanliyim..

Hamisler bizlere de dua eder misiniz. Hamilelerin dualari kabul olurmus.. benim yarin opum var ve cok heyecanliyim..
Allah yardımcın olsun canım inşallah yumurtalarının hepsi en iyi kalitede kardan bebeğe dönüşürler ve istediğin kadarı da yavrun olur inşallah.

Hamile arkadaslar belirtileriniz ne zaman basladi? Kacinci haftada ? Bende pek bi belirti yokta normal mi endiseleniyorum
belirti derken ne istiyorsun mesela canım en klasik belirti mide bulantısı diyorsan ben doğuracam hala yok ama 26. haftada falandı sanırım bi gün arabada çok fena olup kumuştum eşimde çok mutlu olmuştu hamile olduğun şimdi belli oldu diye :) bunun dışında benim kasık batmalarım oluyordu ama buda benim kendimi çok dinlememden kaynaklanıyordu başkaaa hamilelik belirtisi olmadı ne uykuya eğilim falan hiç bişi olmadı şimdi bi güzel tepikliyor oda 19. haftanın içindeyken başladı :)

misscaglayan arkadaşım doldurmaya ayrı ücret mi veriyoruz anlamadım 4500 lira veriyorduk da hepsi içinde değil miydi?
evet canım eğer transfer sonrası dondurlmak üzere embriyon kalırsa ilk yıl için (geçen sene) 500 tl idi. sonraki her yıl için 100 dolar denmişti. ama embriyon kalmazsa şuan havuz oluşturduğun zamanlar için ücret ödemiyorsun.

ben opu sonrası adet olduğumda gitmiştim kontrol için çünkü 3 ay menopoza sokulacaktım o zaman sormuştum embriyo sayısını ama ben karar vermemiştim bir mi iki mi diye en son transfer öncesi son kontrolde kararlaştırmıştık. benim 6 emöbriyom vardı 3-3 donduruldu bir üçlü çözüldü bir tane kaybımız oldu 2 si konuldu biri benimle. duphaston adet olman için verildi. yoksa adet olman geçikebilir. iğneden dolayıda biraz gecikebilir. telaş etme.

Arkadaslar benim de cts gunu opu oldu 2 yumurta toplanmıstı bugunaradılar ikisi de embriyo olmus gelişimi incelicez dediler şimdiki asamamız ne olacak nasıl bir sürec izlenecek

Sağol canım aydınlattığın için yani 1850 Tl diye bir şey ödemeyeceğim değil mi? Şimdilik hepsi içinde 4500 yani...

Arkadaslar benim de cts gunu opu oldu 2 yumurta toplanmıstı bugunaradılar ikisi de embriyo olmus gelişimi incelicez dediler şimdiki asamamız ne olacak nasıl bir sürec izlenecek
Canım gelişimi izlemek şu, döllenme gerçekleşmiş bunun yanı sıra ikisi de 3. güne kadar istenildiği şekilde bölünecek mi demek... Yani 3. gün en az 6 hücreli olmaları gerekiyor. 6 ve üzeri hücreli ve ölü hücre sayısı istenilenin altında olduğunda istenilen kalitede embriyo olmuş demek olacak yarın kaç hücreli olduğu konusunda bilgi vereceklerdir. İnşallah ikisi de kaliteli olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…