Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum muhakkak geçen yılki Ramazan'da iğnelere devam eden olmuştur aranızda. Araştırdınız mı veya sordunuz mu göbekten yapılan hormon iğneleri orucu bozuyor mu? Ramazanda vitaminlere nasıl devam ediyorsunuz? Oruçta mı içiyorsunuz?

Sahurda demek
istedim pardon oruçta değil...

ben geçen sene ramazanda yumurta toplama yapıldı vitaminler iftar sahur arası içmiştim ama iğnelere başlayınca orucu bırakmak zorunda kaldım malum iğneler gündüz saatinde yapılması gerekliydi ve iğne yapılınca oruç kabul olmadığı için tutmamıştım opu sonrası devam etmiştim yine.

misscaglayan arkadaşım doldurmaya ayrı ücret mi veriyoruz anlamadım 4500 lira veriyorduk da hepsi içinde değil miydi?
Icinde ama gecen sefer vezne yanlislikla aliyordu tekrar benden ikinci transferimde bende verdim deyince kontrol etti. Ilk basta gittigimde ucreti sordum 1850 lira odemediyseniz yumurta dondurma ucretini 500 lirada ordan var dediler. Senin havuz sistemi olacak benim anlattigim ikinci transferdi dondurulmuslarla opu olmadim sadece transfer ucreti bu yazdigim.

Evet cnm bulantidan bahsediyorum. Ne sanslisin o zaman guzel bir hamilelik geciriyorsun. Bende tabi ki bulantisiz ve rahat bir hamilelik gecirmek isterim ama dedigin gibi insan kendini hamile hissetmiyor belirti olmayinca. Ama olmayacaksa da insallah boyle devam eder rahat ederim. Bazilari 7. Haftadan sonra baslar diyor bende her sabah uyandigimda midem bulancak mi acaba diye uyaniyorum zorla kusturcam kendimi yoksa rahatlamicam galiba

Saol cnm . Benim de Su an 6 embriom var.. Büyük ihtimalle dondurulacak embriom kalacak.. Kalan embriyolarin saklamasi icin ne kadar ücret ödenmesi gerekio ? Ne kadar ödedin sen acaba?dogumuna auch Kalmis saglicakla alirsin ins bebegini kucagina.rabbim ins banada Basis Eder bu güzel duyguyu, dualarini bekliyorum cnm ...

eğer 8 e kadar bulanmazsa bi daha bulanacağını sanmıyorum canım :) inşallah sende benim gibi bulantısız bir gebelik geçirirsin :)

amiin canım inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin :) ilk yıl için 500 tl istemişlerdi ama hemen ödeme yapmanızı istemiyorlar yani biz o gün ödeyecektik sonra isterseniz daha sonra ödeyebilirsiniz dediler

Saol canim. Ne zaman arayip bilgi verirler canim? Sen ne zaman transfer olacaksin?

Canım bugün arayıp kaç tanesinin döllendigini söylerler. Perşembe günü de kalitelerini ve kaç tanesinin dondurulduğunu söylerler. Benim cuma histereskopim var canım daha sonra da transfer inş

Benimde toplamadan sonraki 3. Günüm bugun dayanamadım aradım ama. İşlemdelermiş onlar araayacaklar genelde kac gibi ariyorlar ki valla heycandan calısamıorum bugun

Benimde toplamadan sonraki 3. Günüm bugun dayanamadım aradım ama. İşlemdelermiş onlar araayacaklar genelde kac gibi ariyorlar ki valla heycandan calısamıorum bugun
Bende böyle sabirsizca beklemistim. Insan bir an önce ögrenmek istiyor :)) simdide Adet olmayi bekliyorum histo icin .. Ögleden sonra ararlar cnm en gec ..

Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…