- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 63
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.561
istedim pardon oruçta değil...Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum muhakkak geçen yılki Ramazan'da iğnelere devam eden olmuştur aranızda. Araştırdınız mı veya sordunuz mu göbekten yapılan hormon iğneleri orucu bozuyor mu? Ramazanda vitaminlere nasıl devam ediyorsunuz? Oruçta mı içiyorsunuz?
1850 neki ?Sağol canım aydınlattığın için yani 1850 Tl diye bir şey ödemeyeceğim değil mi? Şimdilik hepsi içinde 4500 yani...
ben geçen sene ramazanda yumurta toplama yapıldı vitaminler iftar sahur arası içmiştim ama iğnelere başlayınca orucu bırakmak zorunda kaldım malum iğneler gündüz saatinde yapılması gerekliydi ve iğne yapılınca oruç kabul olmadığı için tutmamıştım opu sonrası devam etmiştim yine.Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum muhakkak geçen yılki Ramazan'da iğnelere devam eden olmuştur aranızda. Araştırdınız mı veya sordunuz mu göbekten yapılan hormon iğneleri orucu bozuyor mu? Ramazanda vitaminlere nasıl devam ediyorsunuz? Oruçta mı içiyorsunuz?
Insallah bol kaliteli yumurtalarin olur onlarda saglikli embriyolar olsun insallah..Hamisler bizlere de dua eder misiniz. Hamilelerin dualari kabul olurmus.. benim yarin opum var ve cok heyecanliyim..
Icinde ama gecen sefer vezne yanlislikla aliyordu tekrar benden ikinci transferimde bende verdim deyince kontrol etti. Ilk basta gittigimde ucreti sordum 1850 lira odemediyseniz yumurta dondurma ucretini 500 lirada ordan var dediler. Senin havuz sistemi olacak benim anlattigim ikinci transferdi dondurulmuslarla opu olmadim sadece transfer ucreti bu yazdigim.misscaglayan arkadaşım doldurmaya ayrı ücret mi veriyoruz anlamadım 4500 lira veriyorduk da hepsi içinde değil miydi?
Evet cnm bulantidan bahsediyorum. Ne sanslisin o zaman guzel bir hamilelik geciriyorsun. Bende tabi ki bulantisiz ve rahat bir hamilelik gecirmek isterim ama dedigin gibi insan kendini hamile hissetmiyor belirti olmayinca. Ama olmayacaksa da insallah boyle devam eder rahat ederim. Bazilari 7. Haftadan sonra baslar diyor bende her sabah uyandigimda midem bulancak mi acaba diye uyaniyorum zorla kusturcam kendimi yoksa rahatlamicam galibabelirti derken ne istiyorsun mesela canım en klasik belirti mide bulantısı diyorsan ben doğuracam hala yokama 26. haftada falandı sanırım bi gün arabada çok fena olup kumuştum eşimde çok mutlu olmuştu hamile olduğun şimdi belli oldu diye :) bunun dışında benim kasık batmalarım oluyordu ama buda benim kendimi çok dinlememden kaynaklanıyordu başkaaa hamilelik belirtisi olmadı ne uykuya eğilim falan hiç bişi olmadı şimdi bi güzel tepikliyor oda 19. haftanın içindeyken başladı :)
Saol cnm . Benim de Su an 6 embriom var.. Büyük ihtimalle dondurulacak embriom kalacak.. Kalan embriyolarin saklamasi icin ne kadar ücret ödenmesi gerekio ? Ne kadar ödedin sen acaba?dogumuna auch Kalmis saglicakla alirsin ins bebegini kucagina.rabbim ins banada Basis Eder bu güzel duyguyu, dualarini bekliyorum cnm ...ben opu sonrası adet olduğumda gitmiştim kontrol için çünkü 3 ay menopoza sokulacaktım o zaman sormuştum embriyo sayısını ama ben karar vermemiştim bir mi iki mi diye en son transfer öncesi son kontrolde kararlaştırmıştık. benim 6 emöbriyom vardı 3-3 donduruldu bir üçlü çözüldü bir tane kaybımız oldu 2 si konuldu biri benimle. duphaston adet olman için verildi. yoksa adet olman geçikebilir. iğneden dolayıda biraz gecikebilir. telaş etme.
eğer 8 e kadar bulanmazsa bi daha bulanacağını sanmıyorum canım :) inşallah sende benim gibi bulantısız bir gebelik geçirirsin :)Evet cnm bulantidan bahsediyorum. Ne sanslisin o zaman guzel bir hamilelik geciriyorsun. Bende tabi ki bulantisiz ve rahat bir hamilelik gecirmek isterim ama dedigin gibi insan kendini hamile hissetmiyor belirti olmayinca. Ama olmayacaksa da insallah boyle devam eder rahat ederim. Bazilari 7. Haftadan sonra baslar diyor bende her sabah uyandigimda midem bulancak mi acaba diye uyaniyorum zorla kusturcam kendimi yoksa rahatlamicam galiba
amiin canım inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin :) ilk yıl için 500 tl istemişlerdi ama hemen ödeme yapmanızı istemiyorlar yani biz o gün ödeyecektik sonra isterseniz daha sonra ödeyebilirsiniz dedilerSaol cnm . Benim de Su an 6 embriom var.. Büyük ihtimalle dondurulacak embriom kalacak.. Kalan embriyolarin saklamasi icin ne kadar ücret ödenmesi gerekio ? Ne kadar ödedin sen acaba?dogumuna auch Kalmis saglicakla alirsin ins bebegini kucagina.rabbim ins banada Basis Eder bu güzel duyguyu, dualarini bekliyorum cnm ...
Hayırlı olsun canim inş sağlıklı kaliteli embriyoların olur :)Kizlar bu gun toplamam yapildi.. simdi cok iyiyim..
Saol canim. Ne zaman arayip bilgi verirler canim? Sen ne zaman transfer olacaksin?Hayırlı olsun canim inş sağlıklı kaliteli embriyoların olur :)
kaç yumurta yoplandı çarşambada benim yumurta toplama var inşallah yeteri kadar yumurtalar ve istenilen kalitlede embriyolarımız oluşur çok merak ediyorumKizlar bu gun toplamam yapildi.. simdi cok iyiyim..
Saol canim. Ne zaman arayip bilgi verirler canim? Sen ne zaman transfer olacaksin?
Bende böyle sabirsizca beklemistim. Insan bir an önce ögrenmek istiyor :)) simdide Adet olmayi bekliyorum histo icin .. Ögleden sonra ararlar cnm en gec ..Benimde toplamadan sonraki 3. Günüm bugun dayanamadım aradım ama. İşlemdelermiş onlar araayacaklar genelde kac gibi ariyorlar ki valla heycandan calısamıorum bugun
İnşallah güzel haberler olur malum zaten 2 tanecik onlar da insallah gelişmiştirBende böyle sabirsizca beklemistim. Insan bir an önce ögrenmek istiyor :)) simdide Adet olmayi bekliyorum histo icin .. Ögleden sonra ararlar cnm en gec ..
Ins cnm ... Icini ferah tut..İnşallah güzel haberler olur malum zaten 2 tanecik onlar da insallah gelişmiştir
Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah :)merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMMbunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin . Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?