Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba. Başka merkezde olumsuz sonuç almış biri olarak kesinlikle Irenbe'yi tavsiye ederim. Doktorumda Kaan Bozkurt'tu. İşi nin hakkını veren bir hekim. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim cevabınız için bebeginizi hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz ins. Bende 3 asilama yaptırdım hep sorunlar çıktı sıra tup bebeğe geldi tabi artık arastirdigima göre irenbe den çok memnun kalan var

merhaba arkadaşlar geçen hafta kötü bir deneyim yaşadım buraya yazıyorum ki sizde benim yaşadıklarımı yaşamayın ve telaşa düşmeyin.Gece yarısı çok şiddetli kanamam başladı hatta önce bir parça geldi ben kesin gitti bebeğim korkusuyla önce üniversiteye gittim bir saat hastanenin için de yok laboratuvarı bul kadın doğumu bul bu arada şakır şakır kanıyorum ve ağlamaktan kendimden geçmiş vaziyette dolaştım sonra bir zahmet asistanlardan biri baktı ve bebeğin hareket ediyor ama kalp atışlarını görmüyorum gidebilirsin dedi yapacak bir şey yok. Daha sonra doğum evine gittim acil doktoru kalp atışını gördüğünü ancak çok fazla kanamam olduğu için yaşamayacağımı gerekirse kürtajla alacağını söyledi beni servise aldılar hemşireler gelip gidip ağlamamamı zaten düşen bebeğin özürlü olacağını söylediler.Evet onların gözünde bebeğim çoktan gitmişti sabah nasıl oldu bilmiyorum Kaan beyi aradım bana bebek oradaysa oradadır ne demek kanaman var kaybedeceksin demek sakin ol dedi sonra arkadaşım acil doktorunu buldu konuştu demiş ki ben ona en kötü ihtimali söyledim zaten rahmi de açılmamıştı.(o doktoru Allah a havale ediyorum) Bir hafta oldu bebeğim benimle Allah ıma şükür sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Hala o kadar üzgün ve sinirliyim ki kelimeleri bir araya getiremiyorum ama bilin istedim kanama 3 4 aya kadar olabilirmiş illa düşük olacak diye birşey de yokmuş böyle birşey inşallah yaşamazsınız ama yaşarsanızda sakin olun en azından sabahı bekleyin Kaan beyle yada güvendiğiniz bir doktorla konuşmadan size birşey yapmalarına izin vermeyin

Gecmis olsun canim gercekten zor donemler yasiyoruz. Allah bebegini sana bagislamis. Doktorlara guven olmuyor birinin dedigi birine tutmuyor. Ya o anda sana yanlis bir islem yapilsaydi gercekten dusunemiyorum allah korumus evladini. Kanama normal deselerde insan ister istemez panikler tabi ki hele ki senin gibi 3 ayi doldurduktan sonra. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin. Bir daha boyle aci bir olay yasamassin insallah.

Merhaba yazılarınızı okurken dikkatimi çekti daha önce Anatolia da tedavi gördüğünüzu yazmışsınız bu ankara da ki mi acaba bende araştırıyorum da suan merkezleri merak ettim nasıl bir yerdi diye

Kızlar moralim çok bozuldu bu gün 11 tane yumurta toplandı.. 6 tanesi istenilen büyüklükte sadece 3 döllenmiş. Kaliteleri daha belli olmazmış
Canım hiç moralini bozma benim 8yumurta toplandı 6 tanesi döllendi 4 u istenilen düzeyde ve 3 tanesi kondu yumurtaların kalitesine de takılma lütfen aynı hatayı ben yaptım Rabbim nasip ettikten sonra kalitenin hiçbir önemi yok yeter ki hayirlişını dile

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsin

Evet anatolia da 2 denememiz oldu ama ikisinde de transfer aşamasına bile gelemedik biz de çok araştırmıştık hatta internete tüp bebek yaz ilk önce anatolia çıkar gittiğimizde de herşey çok güzeldi daha kapıdan girerken seni isminle karşıliyorlar sürekli arıyorlar işle öncesinde hatırlatmalar yapılıyor görünüşte herşey çok güzel yani
evet ankara da anatolia da 2 denememiz oldu ama ikisinde de transfer aşamasına bile gelemedik biz de çok araştırmıştık hatta internete tüp bebek yazınca ilk anatolia ve hakan yaralı çıkar gittiğimizde de herşey çok güzeldi daha kapıdan girerken seni isminle karşılıyorlar sürekli arıyorlar yapılacak tüm işlemleri-yapılacakları hastanede anlatsalar bile zamanı geldiğinde arayıp hatırlatırlar görünüşte herşey çok iyidir ilk muayenede hakan yarlıyı bi görüdk ondan sonraki işlemlere 2 tane bayan doktor var onlar yapıyor kontroller ve yumurta toplamayı hakan hoca ilk görüşmede ve son tarnsferde oluyormuş ama biz de transfer aşamasına gelemediğimiz için... ilk uygulamada sadece tüp bebekte uygulanacak iğneleri verdiler sonrasında 1 tane yumurta döllendi ama düşük kalitede olduğu için tarnsferi yapmayalım dedi yapılacak birşey varmı diye sorduk yapılacak hiçbirşey yok dedi bu sefer böyle oldu gelecek sefer daha farklı olabilir 3 ay sonra tekrar gelin dedi ne bir test ne bir ilaç ne bir araştırma hiçbirşey yok ikinci uygulamada da zaten 3 yumuerta toplandı ve hiçbirisi döllenmedi niye böyle dedğimiz de bilemiyorum allahtan ümit kesilmez dedi artık anatoliadaki 2. deneme de olumsuz sonuçlanınca ki o bizim 3. tüp bebek uygulamamızdı genetik test istedi ama genetik testte de hiçbişey çıkmadı başka hiçbirşey yok elimizdeki testleri(amh, fsh falan ) biz zorla gösteriyorduk sonra yine doktor arştırmaya başladık istanbula gittik bursaya gittik sonra tesadüfler yolumuzu izmirde irenbeye düşürdü inşallah yolun sonu mutluluğa çıkıyordur...

arkadaşlar bu gün yumurta toplama yapıldı ve 6 tane yumurta toplanmış sayı biraz canımı sıktı ama bilemiyorum artık... yarın arayıp haber vereceklermiş inşallah hepsi kaliteli olurda istenilen sayıda ve kalitede embriyolar olur.kaan bey 21 haziran pazar gününe decapently ve 7 gün kullanılacak bir hap verdi sormak istediğim bişey var: daha önce bu iğneyi adeti kesmek için kullanmadık mı şimdi adet olmak için isim aynı diye hatırlıyorum ama bir de eğer istenilen kalite ve sayıda embriyo olmazsa da bunları yine kullanacakmıyız???çünkü eğer az olacak olursa ben tekrar yumurta toplatmak istiyorum!!!

Hayırlı olsun canim 6 yumurta çok iyi hiç üzülme bence inş kaliteleri de iyi olur. Inşallah hepsi döllenir canım ama eğer tersi olur da tekrar toplama olursa iğne yapilmayacak diye biliyorum canim. Ben de transferimi ertelettim canım işimden dolayı, Kaan bey iğneyi yapma transfer yapacagimiz ay yap demişti. O igne transfer sırasında yumurta olmasın diye canım yumurtlamayi baskiliyor. Hap da adet olman için duphastondur büyük ihtimal canım. Ben transferi ertelettigim halde icmistim adet olmak için ama sen kaan beye sor yine de canım onu. Bunları yazdım ama ben inanıyorum yumurtalarin embriyo olacak inş :) dualarim seninle canım sen de dua et karamsar olma ümidini hic kaybetme

Canım hemşireye sormuştum odaya geldiğinde adet olacaksınki kalan yumurta folikülleri temizlenecek dedi zaten kaan bey muayne yaparken çok ufak foliküller de var demişti ama benim çalıştığım okulda o foliküllerden hamile kalmış bir arkadaş var herşey yapılıyor transfere gidiyor transfer günü hamile olduğunu söylüyorlar 5 tane embriyosunu dondurup dönüyorlar irenbeden şimdi doğum yapmak üzere kendi gözümle görmesem inanmam belki ama olmuş işte zamanı gelmiş ve lütfu sonzuz olan allahım ol demiş demekki....

yarın ararız demişlerdi canım bu gün aramadılar bakalım yarın güzel haberlerle ararlar inşallah! valla bu tüp bebek tedavisinde ne opu ne iğne acısı ne narkoz insanı zorluyor en kötüsü bu belirsiz bekleyişler.... bekle ki, sabredebil ki yarın olsun geçmiyor zaman....

Kizlar kaan beye gitmeyi dusunuyorum tup bebek icin fiyatlar ne kadar acaba yardimci olurmusunuz hic birsey bilmiyorum asamalari on gorusmeyi kaan beylemi yapicam falan

Geri dönüş için teşekkür ederim canım inş bu ramazan ayı bereketine tedavin olumlu sonuçlanır bende balikesir deyim çevremde ki tüp bebek merkezlerini arkadaşların deneyimlerini ogrenmeye çalışıyorum nerelere gittiler nerelerden memnun kaldılar bursa da çok tercih edilen bir yer yok sanırım siz bursa ve İstanbul da nereler ile görüştunuz birde kusura bakmazsan çok soru sordum ama Anatolia dan önce Nerede tüp bebek yaptirmistiniz orada kiler ile 3 oldu diye yazmissiniz

Anatoliadan önce denizlide yaptırmıştik denizlide oturuyorum zaten bizim için de ilk ve saçma sapan bir deneyimdi ben de çikolata kisti var kist 7.5 santim olmuştu ve artık ağrıdan duramaz olmuştum bu nedenle ameliyat yapıldı ameliyat doktorum ameliyattan sonra normal yollardan bebek sahibi olamayacağımızi zaten sol kanalında alındığıni bu nedenle tüp bebek yaptirmamizi söyledi ki biz o zamana kadar hiç bebek sahibi olmayı düşünmemiştik tüp bebek bölümünde çalışan arkadaşına yönlendirdi maalesef ki o doktor bizim tedaviden sonra ameliyat yaptığı bir bayanı neredeyse ölüm noktasına getirdiği için hastaneden gönderildi bizim için de çok olumsuz bir deneyimdi.bursada murat erdemirdiye bir doktora jinemedte çalışıyor ona gittik arkadaşlarimizdan birisi orda bebek sahibi olmuşlardi istanbulda acıbadem bülent tıraş ve amerikan hastanesi bülent urhan a gittik eğer tercihim istanbul olsaydı amerikan hastanesi olacaktı ama orda söyledikleri tedavi bizim için çok pahalıydi( yaklaşık 30bin) ayrıca denizlide olduğumuz için çok uzaktı git gel zor olacaktı izmirde erol tavmergen ve israel eruh vardı onları çok duymuştuk onlara gidecektik onlara da gittikten sonra karar verecektim artık 4. Denememiz olacaktı iyice düşünüp araştırıp ona göre karar verelim diyorduk duyduğum doktorlari internetten de araştırıyordum hakkındaki yorumları okuyordum bizim izmire gitmeyi planladığımız dönemde israelbey yurtdışındaydi ve bir ay sonra gelecekti erolbey içinde 1 ay sonraya randevu veriyorlardı yorumları okurken erol bey hakkında olumsuz yorumlar daha çok paylaşılmışti İrenbe ve kaan beyle ilgili olumlu yorumlar çoktu biz de ona gitmeye karar verdik ilk muaynede herşey içimize sindi orda tedaviye başladık ki zaten doktor doktor geze geze bir tüp bebek parası harcadık nerdeyse daha fazla da abartmayalim dedik işte bizim tüp bebek macerası bu şekilde inşallah doğru kararı vermişizdir allah umutlarimizi boşa çıkarmasın yüzümüz bu sefer güler inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın. Biz güçlü bebeklere sahibiz maşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canım. seninle daha önce özelden konuşmuştuk. o zaman henüz bebiş yoktu. sen de irenbede mi tedavi oldun?

Canım çok geçmiş olsun Allah Tekrarını yaşatmasın inşallah sağsalim kucağına alırsın. Bende şuan 7.haftanın içindeyim ve kanamam oldu iki gün önce hemen Kaan hocaya gittim. Iki embryomun birinde kalp atışı var diğerinde yoktu kese boştu yani. Boş olan kese kanama yapmış ve bu kanama diğer bebiş için tehlike oluşturuyor. İğnemi tam ampule çıkarıp 10 gün yatacaksın dedi. Inşallah bizde sağsalim atlatırız. Rabbim en hayırlısıyla bebeği bize bağışlar inşallah. O ağlama halini çok iyi Anlıyorum çok zor bi sınavdayız gerçekten. Sende dinlen yorma kendini. Bu aralar kanamasız bir gebelik görmüyorum okadar çoğaldı ki. Eskiden bu kadar yoktu. Çok dikkat etmemiz Lazım. Gecmiş olsun tekrar canım

Merhaba arkadaşlar. Bende tam 1 senedir Sevgili Doktorumuz Kaan Bozkurt beyin hastasıydim. Zor bir gruptaydim. Yılmadan sabırla inanarak bugünlere geldik çok şükür. Bir çok arkadaşımız beni bilir. Bir çoğumuz Kaan Bey sayesinde mutlu sona ulaştı. Bende öncelikle beni yalnız bırakmayan benimle üzülüp benimle sevinen dualarıyla yanımda olan cycas , C catlove , laughnow @wiolett, @shallow09 Z zu_zu ve ozlem_arica ve Gmat arkadaslarima çok teşekkür ederim. (Nicklerde hata olabilir :) ) uzun bir yoldan sonra(4 opu ve 2 iptal) en nihayet 21 mayısta transferim oldu. 3 tane embriyomdan 2 tanesi annelerine sıkı sıkı tutunmuslar. Bugün bebeklerimin kalp atışlarını da duydum ve gördüm. Çok şükür. Rabbim dualarımı duydu, kabul etti ve ben bir taneye bile raziyken iki bebek verdi. Kaan bey de çok zor bir insan :) ama tanıdığınız da göreceksiniz abi gibi hep destek oldu. Hiç vazgeçmedi benden. Allah ondanda razı olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim bu yolda çaba sarf eden tüm anne adaylarımızın kucağını boş bırakmasin. Allah.a emanet olun arkadaşlar. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…