Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım çoook geçmiş olsun insanı yaşadıklarından çok yanlış insanlarla karşılaşmak yoruyor inşallah bi daha böyledurumlarla karşılaşmazsın Rabbim bebeğinizi size bağışlasın

Ay ne bileyim korkuyorum ya birsey olursa diye. Benimde tek fark göğüslerim ağrıyor sabahları kalkınca falan ama bulantı yok. Daha erken diyor bazıları yada hep böyle gitçek bakalım görcez.
Canim ya benimde iki gün varsa belirti iki gün yok. Goguslerime bi dokunamiyorum acidan sonra bi bakıyorum hiç bişey yok. Bu sefer kafanda kurup duruyosun neden gitti belirtilrr diye. Hatta ben hemsireleri arayıp sordumbile neden belirtim gitti diye, dediler ki herzaman olmaz zaten bir hafta çok yoğun olursa iki ucgun olmayabilir.

canııım yazını okurken tüylerim diken diken oldu senin bu yazını bu sayfada gördük ya çok şükür Rabbim bekleyen diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah bu güzel duyguyu sende sağlıcakla minnak bıdıkları kucağına aldığın günleri görürsün inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın. Biz güçlü bebeklere sahibiz maşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Delilik çok geçmiş olsun yazını bulamadım o yüzden böyle yazabildim.bebislerimin kalp atışlarını duymaya gitmeden bir gece önce benimde kanamam oldu ben gece onbirbucukta kaan beyi aradım.sağolsun beni çok sakinlestirdi yat sabaha kadar hiç korkma olabilir dedi. Sabah kontrolde bakarız dedi. Sabah gittim kanamam olduğunu söyleyince beni hemen one aldılar çok ilgili davrandı herkes.sonra baktık ebislerimin kalp atislari gayet iyi kanamadan görünmüyor dedi kaan bey. Sonra bana dediki üç ay boyunca kanama lekelenme olabilir gayet normal.olursa sakin hastane acil gezme mahvederler seni oralarda.hiçte bişey yapamazlar Allah korusun bebek dusecekse zaten düşer.çok şükür o zamandan beri sadece ara ara çok hafif lekelenme oldu o kadar.Allah sağlıkla kucagimiza almayı
gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet tedirginlik hiç bitmiyor

canım çoook geçmiş olsun insanı yaşadıklarından çok yanlış insanlarla karşılaşmak yoruyor inşallah bi daha böyledurumlarla karşılaşmazsın Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
nasip etsin bebislerimizi.bu süreç hem çok guzel hemde çok zor.

Merhabalar arkadaşlar,
Allah'ın izniyle dün adet oldum :) yarın randevum var. İkinci toplama için durum değerlendirmesi yapacak Kaan Bey. İnşallah overlerım küçülmüştür de 2. toplama için hazır hale gelmiştir yumurtalıklar... ben de zaman kaybetmeden 2. parti embriyolarıma kavuşurum :) Biliyorsunuz beni şu an bekleyen 2 embriyom var. Allah nasip eder de sayıyı artırırsam kafam epey rahatlayacak :)

Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bebişlerinin kalpleri kucağında da atsın çok duygulandım :*

arkadaşlar yumurta ve embriyolarla ilgili hala aramadılar zaman ilerledikçe acaba bi sorunmu var ya da yine döllenme olmadımı düşünceleriyle iyice stres oluyorum ne zaman haber veriyorlardı ki sonuç olumsuzsa diye aramaya da korkuyorum öyle bi haber almak istemiyorum bu düşüncelerle kıvranıp duruyorum valla

Geçmiş olsun canım. Şimdi kaç haftalıksın? Ben 7.haftanın içindeyim iki gün önce kanamam oldu ve iğne yapıp 10 gün yatacaksın dedi Kaan hoca. Sende mi istirahat ediyorsun. Çok korktum ben inşallah sağ salim atlatıp kucağımıza alırız.

Sen ara arkadaşım strese sokma kendini. Ben kendim aramıştım mesela o zaman da söylemişti. Sonra 3. gün sonunda arayıp tekrardan son durum hakkında bilgi de verilmişti.

Çok sağol. Benim bugun8+0 oldu.ben zaten baştan beri çok fazla kalkmamaya çalışıyorum annem ve eşim sagolsun çok yardımcı oluyolar.bana iğne falan yapmadi sadece ilaclarina devam et zatrn o ilaçlar dusugu engellemk için dedi.yatta demedi ama ağır kaldırma çarşı paxar gezme dedi ama ben yatiyrum walla.Inşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla

Canım sen ara ben de kendim aramıstım dayanamayıp

Tebrik ederim allah hayırlısıylakucagına almayı nasip etsin , bizler için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmus :)

Yat bencede temkinli olmakta fayda var pişman olmamak için. Ama ilaçlarının içinde iğne yok mu proluton depod ismi o faydalı oluyor. Lekelerin bitti mi peki? Benim 2 gün geçti kanamanın üstünden şimdi kahve lekeler devam ediyor.

Canim ne kadar sevindimmm:))
Allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim bu mubarek gunlerde dileyen isteyen herkese kendiliginden dogal yollarla nasip etsin ins

Ignemi üç günde bir yarım doz oluyorum bide fitilim ve bantim var.Lekelenme bende de ara ara oluyor ama ok az fitille beraber tuvalet kağıdına geliyor o kadar. Onun disinda çok sukur olmadı. bencede dinlenelim bol bol, bebislerimiz gelince inşallah hiç oturamicaz:)

Çok ama çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizleri.

en nihayet aradılar 6 yumurtadan 5i kaliteliymiş ama 3 ü döllenmiş cumartesi tekrar haber vereceklermiş ayyy artık günler geçmek bilmez ama kaliteleri nasıl olacak bilmiyorum ama tekrardan yumurta toplatma yaptırabailirim o zaman süreç nasıl işleyecek arkadaşlar tekrardan yumurta toplatma yapılacak olursa pazar günü için verilmiş iğne ve hap var onları kullanacakmıyım yoksa adet görmeden tekrar yumurta geliştirici iğnelere mi başlarız

Canim benimde aynıydı toplanan ve döllenmiş yumurta sayım çok şükür tutundu. Sende hiç üzülme Allah nasip ettiyse bir taneylede olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…