Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hep yanımdaydın tekrardan teşekkür ederim. artık senin kıza damat mı gelir bilmiyorum.
 
canım benim aynı gün aynı oda kardan bebeklerimize kavuştuk. kaderimizde odamızda ortaktı. anneciğinde sende çok destek oldunuz bana. inşallah senin sıkıntılı döneminde hayırlısıyla geçecek. Allahın izniyle kucaklarımız boş kalmayacak.
 
Tebrik ederim allah hayırlısıylakucagına almayı nasip etsin , bizler için de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmus :)
teşekkür ederim. amin inşallah. darısı en kısa sürede başınıza gelir. dualarım. bu yolda yanıp tutuşan tüm annelere.
 
Canim ne kadar sevindimmm:))
Allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim bu mubarek gunlerde dileyen isteyen herkese kendiliginden dogal yollarla nasip etsin ins
canım benim çok teşekkür ederin. amin inş. umarım ve inanırım ki bir gün herkes bu mutluluğu tadacak. inşallah birgün sende hamileyim diyeceksin.
 
düzeltme yapmakta geciktim tabi saydığım isimlere ilave agapo da vardı. onunda desteği ve dualarını es geçmek olmazdı. teşekkür ederim.
 
kizlar selam,

amh testimin sonucunu aldim bugun, canim sıkıldı biraz; 1.67 cikmis( bende sorun yok oh iyi miyi derken bu sonuca cok uzuldum. ama yilmak yok. 2 hafta sonra adetim gelicek, randevu alip gidicez kismetse Kaan beye tekrar. sizce hemen ignelere baslatir mi? ya da baslatmazsa neden baslatmaz?

gebelik haberleriniz okuyorum, cogunuzu tanimamama ragmen cok seviniyorum:)) saglicakla alin kucaginiza kizlar:) darisi da bizlere olsun insallahh
 
Hiç kafana takna Allah nasip etsin insalah her isteyene.değerin çoktan kötü değil bu arada
 
düzeltme yapmakta geciktim tabi saydığım isimlere ilave agapo da vardı. onunda desteği ve dualarını es geçmek olmazdı. teşekkür ederim.
Canım burda hepimiz aynı kaderi paylaştık hepimiz annelik duygusuyla yanıp tutuştuk inanınki ilk bebeğimi ne kadar çok istediysem ona kardeş yapabilmeyi canı gönülden istedim çok şükür ki önce rabbimin izniyle sonrada kaan beyin azmiyle bu yolda mutlu sona kavuştuk kalbiminozu dualarımız hep seninydi inanki sana hep ikiz diye dua ettim rabbime cok şükür senide bebeklerine kavuşturdu insallah cok rahat bir hamilelik nasip olur ve sağsaglim kucağına alır koklarsın yavrularını dualarımız bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarla bir bir hamilelik haberlerinizi bekliyor ve cok mutlu oluyoruz Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
 
Canım sakın moralini bozma benim 0,62 di amh ve ilk denememde bebegim benimle önemli olan rabbimin nasip etmesi ..
 
Bu arada kalbiminozu kız olursa oğluma alırım ona göre
 
Canım sakın moralini bozma benim 0,62 di amh ve ilk denememde bebegim benimle önemli olan rabbimin nasip etmesi ..
canim benim iyi ki varsiniz gercekten... aynen haklisin nasip isi aslinda... Allahim bize de nasip eder insallah, siz de saglikla alin kucaginiza bebisinizi:)
bisi sorucam, araya kaynamis onceki mesajimda:) kaan bey neye gore ignelere baslatir acaba? adet oldugumda gidicem insallah, baslatir mi ignelere merak ediyorum:)
 
canım ben yanıtlayım adetliyken usg ile muayene edecek yumurta taslaklarının durumuna göre karar verir başlatıpbaşlatmamaya amh nin aksine iyi sayıda taslak varsa hemen başlatır ama amh çok kötü değil ona çok takılma hep olumlu ol düşün :)
 
İlk kontrolünse canım 2 veya 3 adette görmek isteyebilir yumurta sayından emin olmak için ve ona göre ayarlıyor iğneleri
 
Kesinlikle irenbe ve kaan bozkurt hayırlı tedaviler size
 
Ca
Nim 2 . Toplamayi kac ay arayla yapiyorsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…