- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.581
Amin insallah canim..Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah :)
Cok şükür ikisi de 1. Kalite 8 hücreliymiş allahım inşaallah hayırlısını nasip eder bir level i daha gectik bakalımIns cnm ... Icini ferah tut..
Çok şükür... Çok iyi haber inşallah bundan sonrası da iyi olur.Cok şükür ikisi de 1. Kalite 8 hücreliymiş allahım inşaallah hayırlısını nasip eder bir level i daha gectik bakalım
İnsallah isteyen herkese bana da nasip etsin allahım adeti bekliyorum simdi hiç dortgözle adet olmak için bekleyeceğimi tahmin etmezdimÇok şükür... Çok iyi haber inşallah bundan sonrası da iyi olur.
Ins cnm :)) Bende Adet olmayi bi kadar istedigimi hatirlamiyorum :))) aynen bakalim ins. Decapeptyl Depot ignesi ne zaman olacaksin cnm ? Dikkat et cabuk donuyor.. Benim ignem donmak üzereydi.. Ama neyseki yapti hemsire.. Iyiki hemsireye yaptirmisim cok farkli bir igne kendim yapmaya cesaret edemedimCok şükür ikisi de 1. Kalite 8 hücreliymiş allahım inşaallah hayırlısını nasip eder bir level i daha gectik bakalım
Canım ben zaten üç aydır menopozdayım enson 14 mayısta oldum bir daha da vurulmamı soylemedı sadece adet olunca gel dedi banaIns cnm :)) Bende Adet olmayi bi kadar istedigimi hatirlamiyorum :))) aynen bakalim ins. Decapeptyl Depot ignesi ne zaman olacaksin cnm ? Dikkat et cabuk donuyor.. Benim ignem donmak üzereydi.. Ama neyseki yapti hemsire.. Iyiki hemsireye yaptirmisim cok farkli bir igne kendim yapmaya cesaret edemedim
Daha erken canim benim 7.haftada başladı bulanti kusma olmadı pek bende mide sorulari yaşadım ilk bebeğimde cok kusmuştumHamile arkadaslar belirtileriniz ne zaman basladi? Kacinci haftada ? Bende pek bi belirti yokta normal mi endiseleniyorum
Canim senin kacinci gune gidilecek? Ne zaman dondurulacak?Benimde toplamadan sonraki 3. Günüm bugun dayanamadım aradım ama. İşlemdelermiş onlar araayacaklar genelde kac gibi ariyorlar ki valla heycandan calısamıorum bugun
Canım 3 gün bugun dondurucaz dediler zaten 2 tane sanırım ondan 5 güne gitmezlerCanim senin kacinci gune gidilecek? Ne zaman dondurulacak?
Bisey sormak istiyorum. Ikinci toplamayi yaptirsam ne kadar ucret aliyorlar.?? Bilen var mi?
Teşekkür ederim canım.2500 TL alıyorlardı canım Şubat ayında sanırım değişmemiştir.
ya kızlar bu iğnenin donmasını aklım almıyor üç kez oldum o iğneyi hiç birinde donmadı ama o iğnenin öncelikle çok çok iyi karıştırılması gerekiyor biz onu karıştırdıktan sonra 5 dk kenarda bekleytip köpüğünün gitmesini bekledik ve hiç donma belirtisi ile karşılaşmadık prospektüsündede öyle bi uyarı yok dikkat donar diye aksine bekletin yazıyor. donuyor diyince şaşıp kalıyorumIns cnm :)) Bende Adet olmayi bi kadar istedigimi hatirlamiyorum :))) aynen bakalim ins. Decapeptyl Depot ignesi ne zaman olacaksin cnm ? Dikkat et cabuk donuyor.. Benim ignem donmak üzereydi.. Ama neyseki yapti hemsire.. Iyiki hemsireye yaptirmisim cok farkli bir igne kendim yapmaya cesaret edemedim
kaan bey adet olman için hiç ilaç vermedimi canım ? yumurta toplamanın etkisi ile belki önümüzdeki günlerde olabilirsin ama normalde ben tüp bebek tedavisinde değilde daha önceki menopoz sürecimde (ameliyat sonrası) son iğneden 67 gün sonra adet olmuştum hiç bir ilaç kullanmadan. ama kaan bey sana ilaç vermediyse bi bildiği vardır belki opu sırasında kullanılan ilaçların etkisi ile hemen olursun yada istersen bi sor?Kızlar ben ne zman adet olurum ki acaba ya 14 mayıstı son iğnem decapeptyl)toplama da 13haziranda oldu daha onceki ignelerim 18 nisan ve 18 marttaydı (menopoz surecinde ) 4 mayısta da adet gibi kanama olmustu iyice karıstı düzen
Zırt pırt soru sormayayım dedim ilac verse verirdi heralde adet olunca bekliyorum dedi 2 hafta bekliim ben olmazsam ararım ama sankı olucam yakınlarda gibi hafif ahafif adet olucak mısım gibi agrı oluyor :))insallah cok bekletmez:)kaan bey adet olman için hiç ilaç vermedimi canım ? yumurta toplamanın etkisi ile belki önümüzdeki günlerde olabilirsin ama normalde ben tüp bebek tedavisinde değilde daha önceki menopoz sürecimde (ameliyat sonrası) son iğneden 67 gün sonra adet olmuştum hiç bir ilaç kullanmadan. ama kaan bey sana ilaç vermediyse bi bildiği vardır belki opu sırasında kullanılan ilaçların etkisi ile hemen olursun yada istersen bi sor?
Merhaba. Başka merkezde olumsuz sonuç almış biri olarak kesinlikle Irenbe'yi tavsiye ederim. Doktorumda Kaan Bozkurt'tu. İşi nin hakkını veren bir hekim. Allah yardımcın olsun.Slm kızlar inş güzel hamilelikler gecirirsiniz bekleme sürecinde olanlar da iyi sonuçlar alır hayırlısı ile benim sorum ise tüp bebek tedavisi için nereyi kimi önerirsiniz bu arada birde irenbe nin devlet ile anlaşması var mı biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?