- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.661
Geçmiş olsun canım. Geriye işin en güzeli kalmışKızlar irenbeden merhabalarhistereskopimi oldum dinlemiyorum şimdi. Nasipse.sırada transfer var inş
İnş canım yüzün güler bu defa yaşadıklarına üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bizde öncelik olarak bursa ve İzmir var tedavi ıcın bursa da bir yer bulamadım öyle olumlu yorumlar az oradakiler için irenbe için olumsuz birsey görmedim bakalım nasip bizim biraz daha zamanımız var başlamak icinAnatoliadan önce denizlide yaptırmıştik denizlide oturuyorum zaten bizim için de ilk ve saçma sapan bir deneyimdi ben de çikolata kisti var kist 7.5 santim olmuştu ve artık ağrıdan duramaz olmuştum bu nedenle ameliyat yapıldı ameliyat doktorum ameliyattan sonra normal yollardan bebek sahibi olamayacağımızi zaten sol kanalında alındığıni bu nedenle tüp bebek yaptirmamizi söyledi ki biz o zamana kadar hiç bebek sahibi olmayı düşünmemiştik tüp bebek bölümünde çalışan arkadaşına yönlendirdi maalesef ki o doktor bizim tedaviden sonra ameliyat yaptığı bir bayanı neredeyse ölüm noktasına getirdiği için hastaneden gönderildi bizim için de çok olumsuz bir deneyimdi.bursada murat erdemirdiye bir doktora jinemedte çalışıyor ona gittik arkadaşlarimizdan birisi orda bebek sahibi olmuşlardi istanbulda acıbadem bülent tıraş ve amerikan hastanesi bülent urhan a gittik eğer tercihim istanbul olsaydı amerikan hastanesi olacaktı ama orda söyledikleri tedavi bizim için çok pahalıydi( yaklaşık 30bin) ayrıca denizlide olduğumuz için çok uzaktı git gel zor olacaktı izmirde erol tavmergen ve israel eruh vardı onları çok duymuştuk onlara gidecektik onlara da gittikten sonra karar verecektim artık 4. Denememiz olacaktı iyice düşünüp araştırıp ona göre karar verelim diyorduk duyduğum doktorlari internetten de araştırıyordum hakkındaki yorumları okuyordum bizim izmire gitmeyi planladığımız dönemde israelbey yurtdışındaydi ve bir ay sonra gelecekti erolbey içinde 1 ay sonraya randevu veriyorlardı yorumları okurken erol bey hakkında olumsuz yorumlar daha çok paylaşılmışti İrenbe ve kaan beyle ilgili olumlu yorumlar çoktu biz de ona gitmeye karar verdik ilk muaynede herşey içimize sindi orda tedaviye başladık ki zaten doktor doktor geze geze bir tüp bebek parası harcadık nerdeyse daha fazla da abartmayalim dedik işte bizim tüp bebek macerası bu şekilde inşallah doğru kararı vermişizdir allah umutlarimizi boşa çıkarmasın yüzümüz bu sefer güler inşallah
Teşekkür ederim sizlerde hayırlısı ile kucaginiza alirsiniz inş bebekleriniziKesinlikle irenbe ve kaan bozkurt hayırlı tedaviler size
anladım canım ilk görüşmede kontrol etmişti, ama duruma göre karar vericek demek hadi hayırlısıİlk kontrolünse canım 2 veya 3 adette görmek isteyebilir yumurta sayından emin olmak için ve ona göre ayarlıyor iğneleri
canım benim çok sağol sizler de umut oluyorsunuz bana inşallah iyi çıkar kontrolüm ve başlarım hemen iğnelere:)canım ben yanıtlayım adetliyken usg ile muayene edecek yumurta taslaklarının durumuna göre karar verir başlatıpbaşlatmamaya amh nin aksine iyi sayıda taslak varsa hemen başlatır ama amh çok kötü değil ona çok takılma hep olumlu ol düşün :)
canım sanada çok gecmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimiziCanım çok geçmiş olsun Allah Tekrarını yaşatmasın inşallah sağsalim kucağına alırsın. Bende şuan 7.haftanın içindeyim ve kanamam oldu iki gün önce hemen Kaan hocaya gittim. Iki embryomun birinde kalp atışı var diğerinde yoktu kese boştu yani. Boş olan kese kanama yapmış ve bu kanama diğer bebiş için tehlike oluşturuyor. İğnemi tam ampule çıkarıp 10 gün yatacaksın dedi. Inşallah bizde sağsalim atlatırız. Rabbim en hayırlısıyla bebeği bize bağışlar inşallah. O ağlama halini çok iyi Anlıyorum çok zor bi sınavdayız gerçekten. Sende dinlen yorma kendini. Bu aralar kanamasız bir gebelik görmüyorum okadar çoğaldı ki. Eskiden bu kadar yoktu. Çok dikkat etmemiz Lazım. Gecmiş olsun tekrar canım
canım kahve lekeler normalmiş kalanlar temizleniyormuş merak etme onlarda bitiyorYat bencede temkinli olmakta fayda var pişman olmamak için. Ama ilaçlarının içinde iğne yok mu proluton depod ismi o faydalı oluyor. Lekelerin bitti mi peki? Benim 2 gün geçti kanamanın üstünden şimdi kahve lekeler devam ediyor.
Benin suan yine kanamam var.çok üzülüyor um ve çok korkuyorum böyle oluncacanım sanada çok gecmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi
Çok geçmiş olsun. Aradın mı Kaan beyi. Çok dikkat et lütfen yorma kendini dinlen. Yat hemen ve sadece wc için kalk. Bu kanamaların normal OLDUĞUNU Söylüyorlar. Dua edip dikkat edicez. Bir de iğneni tam ampul yaptır istersen Kaan hoca bana öyle yaptı. Sıkma Can'ını içini ferah tut. Geçecek inşallahBenin suan yine kanamam var.çok üzülüyor um ve çok korkuyorum böyle oluncasenin sadece bir keremi oldu kanama bu benim ikinci Allahım yardım et. Dua edin nolur bana
Aradım hasteneyi hemsiresiyle görüştüm yat dinlen dedi oda.iğneyi özellikle sordum bisey demedi. Benim bugün iğne gunum şimdi bide arabayla igneye gidicem nasil yapsam bilemedim kiÇok geçmiş olsun. Aradın mı Kaan beyi. Çok dikkat et lütfen yorma kendini dinlen. Yat hemen ve sadece wc için kalk. Bu kanamaların normal OLDUĞUNU Söylüyorlar. Dua edip dikkat edicez. Bir de iğneni tam ampul yaptır istersen Kaan hoca bana öyle yaptı. Sıkma Can'ını içini ferah tut. Geçecek inşallah
Kaan beyede msj attım tekrar tam ampul yaptir bu sefer dediÇok geçmiş olsun. Aradın mı Kaan beyi. Çok dikkat et lütfen yorma kendini dinlen. Yat hemen ve sadece wc için kalk. Bu kanamaların normal OLDUĞUNU Söylüyorlar. Dua edip dikkat edicez. Bir de iğneni tam ampul yaptır istersen Kaan hoca bana öyle yaptı. Sıkma Can'ını içini ferah tut. Geçecek inşallah
Iyi yapmışsın canım tam ampul yaptır geçer inşallah hemen. Git gel arabayla yat bişey olmaz. Kanamam olduğu gün bende 1 saat irenbedeydim iğnemi yaptırdım döndüm eve yattım ertesi gün kahveye döndü zaten kırmızılar. Ama bu kez geçince kalkma dinlenmeye devam et. Ulturasonun ne zaman peki?Kaan beyede msj attım tekrar tam ampul yaptir bu sefer dedi
Ben zaten hiç kalkmiyorum desem yeridir aslındaIyi yapmışsın canım tam ampul yaptır geçer inşallah hemen. Git gel arabayla yat bişey olmaz. Kanamam olduğu gün bende 1 saat irenbedeydim iğnemi yaptırdım döndüm eve yattım ertesi gün kahveye döndü zaten kırmızılar. Ama bu kez geçince kalkma dinlenmeye devam et. Ulturasonun ne zaman peki?
Korkma deselerde yüreğimiz ağzımızda seni Anlıyorum. Ama okadarcıksa kanama telaş etme gerçekten bebeğine zarar verecek bişey gibi görünmüyor. Tabi için rahat etmeyecek salıya kadar bence yarın git bi bak bebeğine annesi.Ben zaten hiç kalkmiyorum desem yeridir aslındakontrolümüzde salı gunu ama hemşire gecmezse yarın gel bakalım için rahat etsin dedi. Bide söylediğine göre korkmam için iki saatte üç ped değiştirecek şekilde kanama olması gerekiyouus. Benim sadece tuvalete girince tuvalet kağıdına geldi şimdi bi daha gittim yok.Allahım nolur olmasın bi daha
geçmiş olsun canım histereskopi nasıl bi işlem adetin kaçıncı günu yapılıyor ya da adet bitince mi oluyor biz de histereskopi aşamasına geçmiştik ama tekrardan yumurta toplama yaptıracağız heralde tam karar da verebilmiş değiliz hayırlısı olsun bakalımKızlar irenbeden merhabalarhistereskopimi oldum dinlemiyorum şimdi. Nasipse.sırada transfer var inş
hadi hayırlısı olsun canım ilk yumurta toplamadan sonra adet olmak için ilaç kullandın adet olunca muayneye mi gittin???ilk yumurta toplamadan sonra nasıl bir süreç izlediniz? galiba biz de 2. yumurta toplatmayı yaptıracaz yarın embriyolog bi arasında tam karar da veremedikArkadaşlar bugün 2 toplama kontrolü için irenbedeydim. Çok şükür ikinci toplamanın iğneleri için hazirmis vücudum. Bir problem yok. bugün başlıyorum ignelere. Bu kez 9 taslak gördü. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?