Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar iyi aksamlar.. bu gun aradilar 3 tane dollenen yumurtalar 1.kaliteymis. 2si 7 hucreli biri 6 hucreli.. sormak istedigim sey 3.gun embriosu ile hamile kalan var mi?

İnş canım yüzün güler bu defa yaşadıklarına üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bizde öncelik olarak bursa ve İzmir var tedavi ıcın bursa da bir yer bulamadım öyle olumlu yorumlar az oradakiler için irenbe için olumsuz birsey görmedim bakalım nasip bizim biraz daha zamanımız var başlamak icin

canım benim çok sağol sizler de umut oluyorsunuz bana inşallah iyi çıkar kontrolüm ve başlarım hemen iğnelere:)

canım sanada çok gecmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi

canım kahve lekeler normalmiş kalanlar temizleniyormuş merak etme onlarda bitiyor

Uzun bir suredir yazamadim bir cok arkadasimizin guzel haberler getirdigini gordum hepsi icin hayirli olsun. Olumlu sonuc alanlari duymak cok buyuk bir moral bizler icin. Olumsuz sonuc alanlar icin uzuldum umarim onlarda guzel sonuca ulasirlar fazla beklemeden. Su an yazin sicagi.da bademcik iltihabiyla bogusurken bir yandan da transfere gun sayiyorum. 5 gundur ciddi bir ates ve bogaz enfeksiyonu yasadim bilmiyorum bu rahim kalinlasmasinda bir etki yaratir mi? Persembe randevum var bekleyip gorucez. Bu yolda ugrasan herkese Allahim yardim etsin insallah

Benin suan yine kanamam var.çok üzülüyor um ve çok korkuyorum böyle olunca senin sadece bir keremi oldu kanama bu benim ikinciAllahım yardım et. Dua edin nolur bana
Çok geçmiş olsun. Aradın mı Kaan beyi. Çok dikkat et lütfen yorma kendini dinlen. Yat hemen ve sadece wc için kalk. Bu kanamaların normal OLDUĞUNU Söylüyorlar. Dua edip dikkat edicez. Bir de iğneni tam ampul yaptır istersen Kaan hoca bana öyle yaptı. Sıkma Can'ını içini ferah tut. Geçecek inşallah

Aradım hasteneyi hemsiresiyle görüştüm yat dinlen dedi oda.iğneyi özellikle sordum bisey demedi. Benim bugün iğne gunum şimdi bide arabayla igneye gidicem nasil yapsam bilemedim ki

Kaan beyede msj attım tekrar tam ampul yaptir bu sefer dedi

Kaan beyede msj attım tekrar tam ampul yaptir bu sefer dedi
Iyi yapmışsın canım tam ampul yaptır geçer inşallah hemen. Git gel arabayla yat bişey olmaz. Kanamam olduğu gün bende 1 saat irenbedeydim iğnemi yaptırdım döndüm eve yattım ertesi gün kahveye döndü zaten kırmızılar. Ama bu kez geçince kalkma dinlenmeye devam et. Ulturasonun ne zaman peki?

Ben zaten hiç kalkmiyorum desem yeridir aslında kontrolümüzde salı gunu ama hemşire gecmezse yarın gel bakalım için rahat etsin dedi. Bide söylediğine göre korkmam için iki saatte üç ped değiştirecek şekilde kanama olması gerekiyouus. Benim sadece tuvalete girince tuvalet kağıdına geldi şimdi bi daha gittim yok.Allahım nolur olmasın bi daha

Korkma deselerde yüreğimiz ağzımızda seni Anlıyorum. Ama okadarcıksa kanama telaş etme gerçekten bebeğine zarar verecek bişey gibi görünmüyor. Tabi için rahat etmeyecek salıya kadar bence yarın git bi bak bebeğine annesi.

Kızlar irenbeden merhabalar histereskopimi oldum dinlemiyorum şimdi. Nasipse.sırada transfer var inş
geçmiş olsun canım histereskopi nasıl bi işlem adetin kaçıncı günu yapılıyor ya da adet bitince mi oluyor biz de histereskopi aşamasına geçmiştik ama tekrardan yumurta toplama yaptıracağız heralde tam karar da verebilmiş değiliz hayırlısı olsun bakalım

Arkadaşlar bugün 2 toplama kontrolü için irenbedeydim. Çok şükür ikinci toplamanın iğneleri için hazirmis vücudum. Bir problem yok. bugün başlıyorum ignelere. Bu kez 9 taslak gördü. ..
hadi hayırlısı olsun canım ilk yumurta toplamadan sonra adet olmak için ilaç kullandın adet olunca muayneye mi gittin???ilk yumurta toplamadan sonra nasıl bir süreç izlediniz? galiba biz de 2. yumurta toplatmayı yaptıracaz yarın embriyolog bi arasında tam karar da veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…