- 14 Ocak 2015
- 142
- 230
- 18
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.681
Teşekkür ederim canım. Histereskopi adet bitiminde yapılıyor. Bittikten 2 ya da 3 gün sonra. Aneztezi altında kısa süren bir işlem opudan çok çok daha kolay.geçmiş olsun canım histereskopi nasıl bi işlem adetin kaçıncı günu yapılıyor ya da adet bitince mi oluyor biz de histereskopi aşamasına geçmiştik ama tekrardan yumurta toplama yaptıracağız heralde tam karar da verebilmiş değiliz hayırlısı olsun bakalım
Olmazsa gidicem walla yarın.şimdi ignemi oldum geldim hafif kasik agrisi war.Allah dualarimiz kabul etsin hepimizinKorkma deselerde yüreğimiz ağzımızda seni Anlıyorum. Ama okadarcıksa kanama telaş etme gerçekten bebeğine zarar verecek bişey gibi görünmüyor. Tabi için rahat etmeyecek salıya kadar bence yarın git bi bak bebeğine annesi.
Merhaba canım. Kaan Bey duphaston ve decapeptyl iğne vermişti.Sonra ben 2 embryom oldugunu öğrenince adet düzenleyici duphastonu kullandım ama beni geçici menapoza sokacak igneyi kullanmadım. Çok şükür adetim gecikmedi hatta 2 gun erken oldum. İşte bugün gittim bir ara çok korktum. Çünkü ultrasonda kist gibi birşey gördü hemen östrojen testi istedi eğer östrojen yüksek ciksaydi maalesef 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp kuculmesini bekleyecekmişiz. Neyseki o durum olmadı. Yani bende bir aksilik çıkmadı ama bazen hemen toplama yapamayabiliyormuş.hadi hayırlısı olsun canım ilk yumurta toplamadan sonra adet olmak için ilaç kullandın adet olunca muayneye mi gittin???ilk yumurta toplamadan sonra nasıl bir süreç izlediniz? galiba biz de 2. yumurta toplatmayı yaptıracaz yarın embriyolog bi arasında tam karar da veremedik
Duş alabilirsin.Soguk saklamana gerek yok.Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı hemşirelere sormayı unutmuşum bugün banyo yapmam da bir sakınca var mı diye sizler biliyor musunuz? Duphaston soğuk saklanmıyordu di mi dacaceptyl ile birlikte alınca karıştırdım
Cevabın için Çok Sağol canım tedavin hayırlı olsun inşallah.Benim de bugün Yumurta toplandı sen 2. Toplamayı yapacakmişsın başka bir arkadaşta 2. Toplamayı düşünüyormuş galiba benim daha belli olan bişey yok ama benim de Kafamı karıştırdınız:)) çünkü benimde çikolata kistim var malesefDuş alabilirsin.Soguk saklamana gerek yok.
Gecmis olsun cnm .. Bende histo icin adetimi bekliyorum.. Ins hayirlisiyla olurum Bende .. Ne kadar sürüyor cnm islem? Sonrasinda Kanama ya da agri oluyor mu ?Kızlar irenbeden merhabalarhistereskopimi oldum dinlemiyorum şimdi. Nasipse.sırada transfer var inş
canım bana yapmanda bi sakınca yok demişlerdi ama ayakta yaparsan daha iyi olur ve akşam yapmıştım ben biz iğneyi dolaba koydu hap da dışarda duruyorMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı hemşirelere sormayı unutmuşum bugün banyo yapmam da bir sakınca var mı diye sizler biliyor musunuz? Duphaston soğuk saklanmıyordu di mi dacaceptyl ile birlikte alınca karıştırdım
Ay sorma belirti yok derken kendi kendime nazar ettim aksamina bulanti kusma acillik oldum kac gundur hastanedeydim bugun ciktim serumlarla ayaga kalktim. Belirti yok derken tam oldu. Bir daha belirti falan istemiyorum aman aman.Canim ya benimde iki gün varsa belirti iki gün yok. Goguslerime bi dokunamiyorum acidan sonra bi bakıyorum hiç bişey yok. Bu sefer kafanda kurup duruyosun neden gitti belirtilrr diye. Hatta ben hemsireleri arayıp sordumbile neden belirtim gitti diye, dediler ki herzaman olmaz zaten bir hafta çok yoğun olursa iki ucgun olmayabilir.
canım ben de sol tarafta çikolata kisti var zaten ama amh fsh değerlerim normal ve onun dışındaki tüm testlerim de normal değerelerde bize embriyoların kalitesiyle ilgili yarın bilgi verecekler ama en iyi ihtimalle düşünürsek bile 3 tane olur ama bu bizim 4. tüp bebek denememiz ve olaki olumsuz sonuçlanacak olursa 5. olacak ve yaşımız ilerliyor kist olduğu içinde zaman aleyhimize işliyor hazır bu kadar iğne ilaç kullanmışken bir kez daha yumurta toplatıp şansımızı arttırmak istiyoruz en başa dönüp tekrardan tüp bebek tedavisi hem maddi hem manevi çok zor olacak ama senin de yaşadığın gibi zor bir karar ne yapacağımızı bilemiyoruz tam yarın embriyologun bilgisine göre kesinleştireceğiz artık kararımızı umarım banada tekradan menepoz iğnesi vermez bu sefer normal süreçte toplanır belki daha farklı sonuç alınır allah yardımcımız olsunMerhaba canım. Kaan Bey duphaston ve decapeptyl iğne vermişti.Sonra ben 2 embryom oldugunu öğrenince adet düzenleyici duphastonu kullandım ama beni geçici menapoza sokacak igneyi kullanmadım. Çok şükür adetim gecikmedi hatta 2 gun erken oldum. İşte bugün gittim bir ara çok korktum. Çünkü ultrasonda kist gibi birşey gördü hemen östrojen testi istedi eğer östrojen yüksek ciksaydi maalesef 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp kuculmesini bekleyecekmişiz. Neyseki o durum olmadı. Yani bende bir aksilik çıkmadı ama bazen hemen toplama yapamayabiliyormuş.
Canım senin amh fsh kaç? Kist durumun var mı? Bende çikolata kistinden dolayı 2 ay menapoza sokmak durumu olduğundan basa donmemek icin riske atamadim ve 1 kez daha toplansın dedim. Ama sende öyle bir durum yoksa ve 2 kaliteli enbryon olursa belki de transfer denersin.
Çok teşekkür ederim canim. Sen de atlatirsin inş hayirlisiyla. 15 dk falan sürmüş canım. Opudan çok daha kolay. Cok hafif adet sancisına benzer bir ağrım oldu ama geçti hemen. Biraz da kanama oldu canim.Gecmis olsun cnm .. Bende histo icin adetimi bekliyorum.. Ins hayirlisiyla olurum Bende .. Ne kadar sürüyor cnm islem? Sonrasinda Kanama ya da agri oluyor mu ?
Canım Sağol cevabın için.Ben sanırım seni gördüm.5 haziranda iğneye başladığını söylemiştin ben de 5 haziranda oradaydım 3 te randevum demiştin bize de 3 e 10 kala hemşire iğneyi tarif ediyordu tam hatırlayamıyorum ama içeri Kumral bir bayan girmişti senin olabileceğini düşündüm seninle sorunumuz aynı bende de çikolata kisti var 2 ay decaceptyl kullandım bugün onSalı Gününe hapla bir tane daha iğne verdi.canım bana yapmanda bi sakınca yok demişlerdi ama ayakta yaparsan daha iyi olur ve akşam yapmıştım ben biz iğneyi dolaba koydu hap da dışarda duruyor
COk geçmiş olsun canım ya baas kötü olmuşsun senAy sorma belirti yok derken kendi kendime nazar ettim aksamina bulanti kusma acillik oldum kac gundur hastanedeydim bugun ciktim serumlarla ayaga kalktim. Belirti yok derken tam oldu. Bir daha belirti falan istemiyorum aman aman.
evet canım olabilir kumral ve küt saçlıyım malum iğne ilaçlardan dolayı dombili olma yolunda da ilerliyorum :)))) ben de merkeze gittiğimde herkese dikkat etmeye çalışıyorum ama sonra herşey aklımdan gidiyorCanım Sağol cevabın için.Ben sanırım seni gördüm.5 haziranda iğneye başladığını söylemiştin ben de 5 haziranda oradaydım 3 te randevum demiştin bize de 3 e 10 kala hemşire iğneyi tarif ediyordu tam hatırlayamıyorum ama içeri Kumral bir bayan girmişti senin olabileceğini düşündüm seninle sorunumuz aynı bende de çikolata kisti var 2 ay decaceptyl kullandım bugün onSalı Gününe hapla bir tane daha iğne verdi.
Sorma kac gundur lokma girmedi agzima kusmaktan helak oldum. Cok sukur simdi iyiyim serum cok iyi geldi bugun ciktim hastaneden evde dinleniyorum ama hala istahim yok bebek icin yemege calisiyorum. Sende insallah atlatirsin canim bu gunleri kanamalariniz durarda rahat edersiniz insallah.COk geçmiş olsun canım ya baas kötü olmuşsun senbenimde bugün kanama oldu ikinci defa.korkuttu yine beni, şimdi kalkmiyorum hiç yerimden sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum
evet canım olabilir kumral ve küt saçlıyım malum iğne ilaçlardan dolayı dombili olma yolunda da ilerliyorum :)))) ben de merkeze gittiğimde herkese dikkat etmeye çalışıyorum ama sonra herşey aklımdan gidiyor
Evet küt Saçlı biriydi sendin demek.Tedavilerimiz aynı zamanda devam ediyor inşallah herkes gibi bizim de gebelikle sonuçlanır.
Canım çok gecmiş olsun. Bende de hafif hafif başladı. Kaçıncı haftadasın sen? Aralarda tuzlu kraker ye bastırsın seni.Sorma kac gundur lokma girmedi agzima kusmaktan helak oldum. Cok sukur simdi iyiyim serum cok iyi geldi bugun ciktim hastaneden evde dinleniyorum ama hala istahim yok bebek icin yemege calisiyorum. Sende insallah atlatirsin canim bu gunleri kanamalariniz durarda rahat edersiniz insallah.
Bende ilk başta öyle olmuştum kaan bey bi ilaç verdi o çok iyi geldi.hqtta bazen icmiyorum geçmiştir belki diye ogunu berbat geciriyouum yineSorma kac gundur lokma girmedi agzima kusmaktan helak oldum. Cok sukur simdi iyiyim serum cok iyi geldi bugun ciktim hastaneden evde dinleniyorum ama hala istahim yok bebek icin yemege calisiyorum. Sende insallah atlatirsin canim bu gunleri kanamalariniz durarda rahat edersiniz insallah.
sağol canım biliyorum dualarınızı hiç esirgemediniz. Allah razı olsun. umarım kolay bir hamilelik geçirebilirim inşallah.Canım burda hepimiz aynı kaderi paylaştık hepimiz annelik duygusuyla yanıp tutuştuk inanınki ilk bebeğimi ne kadar çok istediysem ona kardeş yapabilmeyi canı gönülden istedim çok şükür ki önce rabbimin izniyle sonrada kaan beyin azmiyle bu yolda mutlu sona kavuştukkalbiminozu dualarımız hep seninydi inanki sana hep ikiz diye dua ettim rabbime cok şükür senide bebeklerine kavuşturdu insallah cok rahat bir hamilelik nasip olur ve sağsaglim kucağına alır koklarsın yavrularını dualarımız bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarla bir bir hamilelik haberlerinizi bekliyor ve cok mutlu oluyoruz Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
kız evi naz evi derler. bilemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?