- 7 Aralık 2011
- 51
- 93
- 88
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.701
canım geçmiş olsun benimde dünden beri kahverengi lekeler başladı bende korkuyorum sonu hayır olur inşallah umudunu yitirme ben öyle yapmaya çalışıyorumBenin suan yine kanamam var.çok üzülüyor um ve çok korkuyorum böyle oluncasenin sadece bir keremi oldu kanama bu benim ikinci Allahım yardım et. Dua edin nolur bana
arkadaşlar 3 embriyomuzdan biri 6 hücreli ikisi 7 hücreliymiş embriyolog üçü de 1. kalitede dedi ama kaliteli olması için 8 hücreli olması gerekiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba allahıma çok şükür ki bu aşamaya gelebildik daha önceki 3 tüp bebek tedavisinde bu aşamaya gelememiştik döllenme olmamıştı çok çok çok şükür tekrar yumurta toplatalım diyoruz acaba bu 3 embriyo yeterli mi yumurta toplatmaya gerek yok mu
Canım gözünaydın ne güzel hepside 1.kaliteymiş.Sinem hemşire bir hastanın 1 embriyosu oldu o da tuttu demişti.Allah nasip ettikten sonra sayısına bakmıyor.
arkadaşlar 3 embriyomuzdan biri 6 hücreli ikisi 7 hücreliymiş embriyolog üçü de 1. kalitede dedi ama kaliteli olması için 8 hücreli olması gerekiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba allahıma çok şükür ki bu aşamaya gelebildik daha önceki 3 tüp bebek tedavisinde bu aşamaya gelememiştik döllenme olmamıştı çok çok çok şükür tekrar yumurta toplatalım diyoruz acaba bu 3 embriyo yeterli mi yumurta toplatmaya gerek yok mu
Merhaba canım kalite olayı emburyonun ne kadar ölü hücre içerdiği ile ilgili yani hücre sayısı ile ilgili değil. Açıkçası ben hep eğer 3 tane 1. Kalite olsa 3.unde koydurur denerdim diye düşünüyorum. Benim 2 tane olduğu ve 2.kalite olduğu için korktum biri cozunurken bozulursa diye aklıma geldi. Ama kaan bey ile konuşup fikrini almalisin muhakkak.arkadaşlar 3 embriyomuzdan biri 6 hücreli ikisi 7 hücreliymiş embriyolog üçü de 1. kalitede dedi ama kaliteli olması için 8 hücreli olması gerekiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba allahıma çok şükür ki bu aşamaya gelebildik daha önceki 3 tüp bebek tedavisinde bu aşamaya gelememiştik döllenme olmamıştı çok çok çok şükür tekrar yumurta toplatalım diyoruz acaba bu 3 embriyo yeterli mi yumurta toplatmaya gerek yok mu
canım kaan beyi aradık ama ulaşamaıyoruz cevap vermiyor hastaneyi aradık hemşiler karar sizin diyor kaan bey öyle diyormuş aslında onunla konuşabilsek daha iyi olacak ama izmir dışında oldsuğumuz için de telefon dışında konuşma görüşme imkanımız yok mesaj mı atsam bi de acabaMerhaba canım kalite olayı emburyonun ne kadar ölü hücre içerdiği ile ilgili yani hücre sayısı ile ilgili değil. Açıkçası ben hep eğer 3 tane 1. Kalite olsa 3.unde koydurur denerdim diye düşünüyorum. Benim 2 tane olduğu ve 2.kalite olduğu için korktum biri cozunurken bozulursa diye aklıma geldi. Ama kaan bey ile konuşup fikrini almalisin muhakkak.
Sagol canim aslinda benim yoktu hicbirseyim birden bire oldu tam oldu bulanti neyse de kusmak cok kotu halsiz dsuyorsun kac gun yemek yiyemedim. Serum iyi geldi cok sukur iyiyim simdi kesildi bulantim. Ben 7+5 haftaligim. Sana da gecmis olsun cnm sjmdi nasilsin kanaman gecti mi?Canım çok gecmiş olsun. Bende de hafif hafif başladı. Kaçıncı haftadasın sen? Aralarda tuzlu kraker ye bastırsın seni.
Bana da verdi premesis ile unifom ama ise yaramadi bende serum iyi geldi bir tek baya kotuydum cunkuBende ilk başta öyle olmuştum kaan bey bi ilaç verdi o çok iyi geldi.hqtta bazen icmiyorum geçmiştir belki diye ogunu berbat geciriyouum yine
Banada onları verdi ama benim azalttı çok şükür. Gerçi bugün yine fena midem ama bende kusma yok sadece bulantiBana da verdi premesis ile unifom ama ise yaramadi bende serum iyi geldi bir tek baya kotuydum cunku
kızlar duphastonu aç karına mı tok karına mı içmek gerekiyor???tok karna içeceksin canım.Neye karar verdin? 2. Toplamayı yapacak mısın? Bence hepsi de 1. Kaliteymiş sonuç çok güzel bence
Kanamam geçti çok şükür ama yüreğim ağzımda yine olursa diye pazartesi ulturasonum var bebeği Görene kadar rahat yok bana. Umarım sende o derece bulanıp kusmazsın tekrar o durumda çok zor gerçekten.Sagol canim aslinda benim yoktu hicbirseyim birden bire oldu tam oldu bulanti neyse de kusmak cok kotu halsiz dsuyorsun kac gun yemek yiyemedim. Serum iyi geldi cok sukur iyiyim simdi kesildi bulantim. Ben 7+5 haftaligim. Sana da gecmis olsun cnm sjmdi nasilsin kanaman gecti mi?
Senin kanaman ne zaman olmuştu? Benimde dunkunden sonraolmadı bi daha ama korku fenaKanamam geçti çok şükür ama yüreğim ağzımda yine olursa diye pazartesi ulturasonum var bebeği Görene kadar rahat yok bana. Umarım sende o derece bulanıp kusmazsın tekrar o durumda çok zor gerçekten.
Salı günü sabah başladı ertesi gün leke şeklinde oldu Perşembe geçmiş gibiydi. Inşallah hiçbirimizin doğuma kadar böyle sıkıntıları olmaz tekrar.Senin kanaman ne zaman olmuştu? Benimde dunkunden sonraolmadı bi daha ama korku fena
Inşallah canim gerçekten çok buyuk sıkıntı.bişey olmaz deselerde insanın akli hep orda oluyor.Salı günü sabah başladı ertesi gün leke şeklinde oldu Perşembe geçmiş gibiydi. Inşallah hiçbirimizin doğuma kadar böyle sıkıntıları olmaz tekrar.
Yinede allah beterinden korusun bu kadarla kalsın inşallahSalı günü sabah başladı ertesi gün leke şeklinde oldu Perşembe geçmiş gibiydi. Inşallah hiçbirimizin doğuma kadar böyle sıkıntıları olmaz tekrar.
Âmin canım inşallah.Yinede allah beterinden korusun bu kadarla kalsın inşallah
canım doktor bey bi muayne yapalım ona göre konuşalım dedi herhengi bir sorun olmazsa toplatacağız heralde çünkü biz şimdiye kadar bu aşamaya gelememiştik hep transfer iptal edildi döllenme olmadığu için bu noktalara gelebilmişken toplatmak mantıklı geliyor ama muaynede doktor ne diyecek bakalım
3 emrio 2 si 7 hucreli 1.6 hucreli. 1. KaliteCanim biz seninle ayni gidiyoruz. Benimde ayni seninn gibi. Kaan hocayla konusmadim daha. Ama bende tekrar toplatmayi dusunuyorym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?